sinsi 08.08.06, 16:49 Jak to u Was Panowie funkcjonuje?;-) Czy Zaglądają tu może jakies dziewice? Najlepiej 30letnie. I żeby broń boże dzieci nie miały! Kolega w potrzebie..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=46507490&a=46578509 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 16:54 > Czy Zaglądają tu może jakies dziewice? Najlepiej 30letnie. I żeby broń boże > dzieci nie miały! Kolega w potrzebie..... Jeżeli kobieta jest dziweicą to chyba oczywiste, że nie ma dzieci. Tylko jednej kobiecie udała się sztuczka z niepokalanym poczęciem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 16:57 ;-))) są rzeczy na niebie i ziemi o których sie nie sniło... może być następna taka sprytna, więc dla jasności podaję -Ma być bezdzietna dziewica. Zadnych dzieci, żadnych byłych facetów. Tylko ten kolega ma byc jako pierwszy i jedyny. Amen.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 17:06 To niech poszuka w podstawówce, choć i tam już coraz trudniej o dziewice ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 17:26 Teraz nie ma problemu,można rekonstruować błonę dziewiczą,to zwykła operacja plastyczna:) Dlatego uważaj;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 17:31 > Teraz nie ma problemu,można rekonstruować błonę dziewiczą,to zwykła operacja > plastyczna:) Dlatego uważaj;)))) Tyle, ze to troche bez sensu. Jeżeli jakiś facet szuka dziewicy to zależy mu na tym żeby nie miała innych partnerów a nie żeby miała błone. Poza tym dlaczego mam uważać? Ja wiem, że dziewic już nie ma i nawet nie próbuje ich szukać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 17:36 Sinsi ma uważać. Też uważam,że to bez sensu i że chodzi o brak doświadczenia w tej kwestii bardziej niż o samą błonkę,ale czego to ludzie nie wymyślą. Zresztą czy taki prawiczek wogóle zauważy,że to dziewica?Przecież on będzie tak zestresowany rolą,ze nie zwróci na to uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 17:41 > Zresztą czy taki prawiczek wogóle zauważy,że to dziewica?Przecież on będzie tak > > zestresowany rolą,ze nie zwróci na to uwagi. On może być tak zestresowany rolą, że wogóle do niczego nie dojdzie ;-P Zresztą, osobiście uważam, że nie wazne jest to ilu partnerów miała kobieta zanim mnie poznała. Ważne żeby była wierna gdy jest ze mną. Niestety z tym tez już jest coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 17:44 snegnat napisał: > > Ważne żeby była wierna gdy jest ze mną. Niestety z tym tez > już jest coraz gorzej. Ooooo...i to jest naważniejsze.ŻEBY BYŁA WIERNA!!!! Masz rację coś dziwnego dzieję się z ludzkością,że zapominają o wierności. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 17:47 > Ooooo...i to jest naważniejsze.ŻEBY BYŁA WIERNA!!!! Masz rację coś dziwnego > dzieję się z ludzkością,że zapominają o wierności. Chyba to wszystko przez mode na życie pełnią życia. Ludzie robią się egoistami. Biora więcej niż dają i nie liczą się z niczym i nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 17:52 No to ja jestem starej daty baba,bo nie ulegam modzie w tej kwestii. Miłość,wierność i uczciwość to najwazniejsze cechy,które wyniosłam z domu i z tym umrę. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 18:11 > No to ja jestem starej daty baba,bo nie ulegam modzie w tej kwestii. > Miłość,wierność i uczciwość to najwazniejsze cechy,które wyniosłam z domu i z > tym umrę. I właśnie dlatego lubie kobiety starej daty ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pieguska83 Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 20:36 Są :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 20:37 Gdzie? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt normalnie :) 08.08.06, 18:10 sinsi napisała: > Jak to u Was Panowie funkcjonuje?;-) interesuje nas kazda ponentna i chetna :) stan "dziewiczy" - obojetny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: normalnie :) 09.08.06, 08:24 normalnie to chyba prawiczkiem nie jestes?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_chmura Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 19:33 Jeżeli ma powiedzmy ze 30 lat i odczuwa silny lęk przed tym, że zostanie odrzucony, to pewnie tak. Inaczej to nie ma żadnego znaczenia. Zresztą po seksie i tak mu przejdą wszelkie rozważania, czy to ma być dziewica, czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 08:31 czyli tu wychodzi problem dziecka. jesli kobieta dziecka nie ma to NIE WIDAC ze dziewica nie byla i juz z kims spala. a dziecko zawsze by facetowi przypominalo "jeszczesmy sie nie znali a ty latawico juz mnie zdradzalas z innymi" ;-)))) czy to da sie leczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 10:59 > czy to da sie leczyc? A po co? To jego sprawa, że tak myśli i naprawdę nie musisz go uszczęśliwiać na siłę.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 19:53 Przeczytałem i jakoś nie pisze, że chce dziewicy.:-) Pisze tylko, że nie chce kobiety z dzieckiem. A prawda - zapomniałem.:-) Posiadanie wymagań to tylko "przywilej" kobiet. Mężczyźni ich mieć nie mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 19:56 xvqqvx napisał: > > A prawda - zapomniałem.:-) > Posiadanie wymagań to tylko "przywilej" kobiet. Mężczyźni ich mieć nie mogą. Ależ oczywiście;-)) Tenże przywilej został nadany niektórym kobietom w drodze ewolucji;-))) Tak im się przynajmniej wydaje, mam czasami wrażenie...;-)) ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 20:10 > Ależ oczywiście;-)) Tenże przywilej został nadany niektórym kobietom w drodze > ewolucji;-))) Tak im się przynajmniej wydaje, mam czasami wrażenie...;-)) A zatem faceci powinni przejść na kreacjonizm. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 20:12 A może na PROkreację?;-))) Zamiast kreacjonizmu;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 08.08.06, 20:21 > A może na PROkreację?;-))) > Zamiast kreacjonizmu;-)) Do rozważenia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 08:24 jesli przeczytales to zapewne doczytales , ze on nie chce takiej kobiety ktora bedzie wspominac jakichs swojch bylych i porownywac z nim.;-))) taka moze byc tylko dziewica do tego nigdy nawet platonicznie nie zakochana w nauczycielu wf-u z podstawowki. co do wymagan to i owszem, jako kobieta od trzydziestokilkuletniego faceta chetnie wymagalabym zeby jedank prawiczkiem nie byl tylko wiedzial co i jak ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 10:56 > jesli przeczytales to zapewne doczytales , ze on nie chce takiej kobiety ktora > bedzie wspominac jakichs swojch bylych i porownywac z nim.;-))) taka moze byc > tylko dziewica do tego nigdy nawet platonicznie nie zakochana w nauczycielu wf- > u > z podstawowki. To wcale nie jest jednoznaczne, że musi być niewinną dziewicą. :-) Ja to interpretuję jako, że powinna trzymać język za zębami i nie porównywać. Niestety kobiety uwielbiają "stawianie kogoś na wzór" (nie myślę tu tylko o seksie), ponieważ bardzo często nie potrafią zrozumieć, że np. dla dziewczynki "Twoja kuzynka Ola się dobrze uczy, a Ty co?" jest normalne, a chłopca tekst "Twój kuzyn Wojtek się dobrze uczy a Ty co?" denerwuje.:-) > co do wymagan to i owszem, To dlaczego zareagowałyście tak alergicznie, kiedy facet stwierdził, że nie chce kobiety z dzieckiem? > jako kobieta od trzydziestokilkuletniego faceta > chetnie wymagalabym zeby jedank prawiczkiem nie byl tylko wiedzial co i jak ;-) > ))) I miej je - OK. Tyle tylko, że przynaj mężczyznom prawo do posiadania wymagań. Takie to trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 11:09 xvqqvx napisał: > Tyle tylko, że przynaj mężczyznom prawo do posiadania wymagań. Takie to trudne? widze ze zaliczasz sie do tych ogolnie uprzedzonych do plci przeciwnej i pokrzywdzonych przez nia;-))) moze miec wymagania jakie chce, ale jesli rownoczesnie poniza swoimi wypowiedziami samotne kobiety z dziecmi to z niego po prostu kawal chama a nie facet;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 11:19 > widze ze zaliczasz sie do tych ogolnie uprzedzonych do plci przeciwnej i > pokrzywdzonych przez nia;-))) Bynajmniej. :-) Po prostu stwierdziłem fakt, że kobiety generalnie nie akceptują wymagań u mężczyzn. :-) > moze miec wymagania jakie chce, Miło mi, że to zaakceptowałaś. :-) > ale jesli rownoczesnie poniza swoimi > wypowiedziami samotne kobiety z dziecmi to z niego po prostu kawal chama a nie > facet;-))) Zdefiniuj pojęcia "poniżania", bo cała dyskusja w tamtym wątku zaczęła się od tego, że delikwent stwierdził, że nie chce związku z taką kobietą. Mam nadzieję, że tego nie uważasz za "poniżanie".:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 11:59 ale wiesz ze wazniejsze jest to jak kończy, a nie to jak zaczyna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 12:52 > ale wiesz ze wazniejsze jest to jak kończy, a nie to jak zaczyna ;-) Zgadzam się - tyle tylko, że pisząc swój pierwszy post tutaj nacisk połozyłaś na coś zupełnie innego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 14:37 > jesli przeczytales to zapewne doczytales , ze on nie chce takiej kobiety ktora > bedzie wspominac jakichs swojch bylych i porownywac z nim.;-))) Nie znam faceta, który chciałby żeby jego dziewczyna/narzeczona/żona na kazdym kroku porównywała go z innym i mówiła, że którys tam ex to robił coś lepiej. Bo wniosek jest prosty, skoro któryś ex był lepszy to czego babo chcesz ode mnie? ;-)) > co do wymagan to i owszem, jako kobieta od trzydziestokilkuletniego faceta > chetnie wymagalabym zeby jedank prawiczkiem nie byl tylko wiedzial co i jak ;-) > ))) Tak jak Ty wymagasz doświadczenia tak jakiś facet może wymagac jego braku. Wszystkie wymagania są równie dobre lub równie złe. Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 14:40 pytanie- czy spotykałes się juz z jakąs dziewczyną? Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 14:44 > pytanie- czy spotykałes się juz z jakąs dziewczyną? Skąd takie pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 14:47 stąd, że jesli tak, i potem sie rozstaliscie, to czy uwazasz ze kazda nastepna dziewczyne bedziesz do niej porównywał i jej o tym mówił jak porownanie wypadlo? a ona każdemu następnemu będzie opowiadac o tobie i porównywać w czym jest gorszy? Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 14:56 > stąd, że jesli tak, i potem sie rozstaliscie, to czy uwazasz ze kazda nastepna > dziewczyne bedziesz do niej porównywał i jej o tym mówił jak porownanie wypadlo > ? > a ona każdemu następnemu będzie opowiadac o tobie i porównywać w czym jest gors > zy? Ja bym w życiu nie porównywał obecnej do ex. I nie znam kobiet, które by to robiły. Ale czy to zmienia sens mojej wypowiedzi? Faceci nie lubią być porównywani. Tylko tyle stwierdziłem. Co wcale nie oznacza, że każda kobieta będzie porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 15:10 nikt nie lubi byc porównywany, szczegolnie z ex partnera przez tegoz swojego partnera. ale okreslanie tych osob, które juz kogos mialy, jako gorsze i wybrakowane jest czyms chorym;-). bo co innego miec swoje okreslone potrzeby i zdanie, i sie ich trzymac a co innego uwazac, ze ci ktorzy nie mieszcza sie w schemacie tych potrzeb, sa osobami drugiej kategorii niegodnymi zwiazku z nimi. watpię, żebyś zdołał sie związać z dziewczyną, z gory zakladajac, ze jesli ona juz kogos wczesniej miała to jest gorszym czlowiekiem i gorszym materiałem na partnerkę dla kogokolwiek bo jedynie czyste konto swiedczy o walorach potrzebnych do związku. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 15:32 > watpię, żebyś zdołał sie związać z dziewczyną, z gory zakladajac, ze jesli ona > juz kogos wczesniej miała to jest gorszym czlowiekiem i gorszym materiałem na > partnerkę dla kogokolwiek bo jedynie czyste konto swiedczy o walorach > potrzebnych do związku. Dziewic już nie ma i ja nigdy nie szukałem dziewicy. Każdy ma swoje życie i nie można winić kobiety za to, że miała kogoś nim mnie poznała. To jest chore. Nie musze być pierwszy, ale chce być ostatni :-) Poza tym uważam, że nie można tez winić faceta jeżeli nikogo nie miał, a Tobie jednak by to przeszkadzało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 15:40 ech, no juz dobra;-))) jakoś nie spotkałam jeszcze nigdy prawiczka, ale kto wie..;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 15:42 ichi, bo fajny facet jest fajny, nawet jako prawiczek, a beznadziejny facet jest beznadziejny bez względu na ilość stosunków jakie odbył lub nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 16:08 > ichi, bo fajny facet jest fajny, nawet jako prawiczek, > a beznadziejny facet jest beznadziejny bez względu na ilość stosunków jakie > odbył lub nie ;-) Tymbardziej mnie dziwi skreślanie z góry faceta tylko dlatego, że nie jest tak doświadczony jak Ty. To tak samo jak by skreslić dziewczyne tylko dlatego, ze ma jakiekolwiek doświadczenie :-) Jedno i drugie jest bez sensu bo liczy się człowiek a nie jego przeszłośc seksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 16:17 alez ja jeszcze zadnego nie skreslilam ze względu na jego ilosc partnerek;-))). natomiast rzeczony kolego skresla wszystkie które przed nim kogos mialy. biorąC pod uwagę ze on juz zdrowo po 30tce nie uważam tego za rzecz normalną;-). Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 16:29 Bo on szuka sobie dziewicy. Choć to jest jak poszukiwanie świętego grala ;-))) ale ma prawo do tego. Najwyżej skończy jako samotny staruszek, który nigdy nie miał kobiety bo żadna nie była dziewicą ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 16:40 I tu jest pies pogrzebany - różnica między logiką a "logiką". Logika - twoja wypowiedź, a szczególnie zdanie " ale ma prawo do tego". "Logika" natomiast to wypowiedzi o "leczeniu" etc. Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 13:23 Wy jesteście chorzy z tymi dziewicami. Czasami wydaje mi się że żyję w średniowieczu. Tam kobiety mogły byc tylko: dziewicami, żonami, wdowami - inne w przyrodzie nie występowały a jak występowały to były poza nawiasem społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 14:17 > Czasami wydaje mi się że żyję w > średniowieczu. Kolejna ofiara oświeceniowej propagandy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 12.08.06, 00:50 Źe co??:D Nie, historyk, haha. Akurat jestem w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 12.08.06, 06:34 > Źe co??:D Nie, historyk, haha. Akurat jestem w temacie. A zatem nie powiesz mi, że np. poziom higieny osobistej w Średniowieczu był niższy niż w późniejszych epokach do XIX w.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx A nawiasem mówiąc mamy tu kompleks. :-) 12.08.06, 08:49 A nawiasem mówiąc przeczytałem jeszcze raz twoją wypowiedź pierwotną i tekst "Wy jesteście chorzy z tymi dziewicami." jest dla mnie oznaką zakompleksienia i to bynajmniej nie meritum (dziewictwem/niedziewictwem), ale czymś innym. Jak słusznie zauważa snegnat (chyba nie w tym wątku) kobieta zazwyczaj uważa się za ideał. Ja to jednak rozwinę - kobiety zwykle uważają się za stale doskonaloną doskonałość i dlatego najbardziej alergicznie reagują na wymaganie mężczyzny dotyczące dziewictwa (a w mniejszym stopniu, ale też, np. na wymóg braku dziecka czy bycia panną). A wyjaśnienie jest proste - taki wymóg to 3 ciosy w ten obraz (doskonalonej doskonałości): - facet zakwestionował "doskonałość" kobiety; - kobieta w tym wypadku nie może się "udoskonalić"; - facet zakwestionował to, że dotychczas kobieta się "doskonaliła".:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: A nawiasem mówiąc mamy tu kompleks. :-) 13.08.06, 00:18 ???? Nie bardzo wiem o co ci biega :) Jesli chodzi o kompleksy to owszem, wymagania facetów co do dziewictwa kobiety sa własnie podyktowane ich kompleksami, strachem przed kobiecością i próbą nad nimi kontroli. I od rewolucji seksualnej faceci nie potrafią sobie poradzić z tym problemem, biedaczki ;) Doskonałość nie ma z tym nic wspólnego. I znów odniosę się do ulubionej historii. Wymagania dziewictwa od kobiety były podyktowane tylko i wyłącznie próbą jej kontroli, podporządkowania w patriarchalnym społeczeństwie. Bardzo dbano o czystość potomstwa ze względu na dziedziczenie wielopokoleniowych majątków. Wraz z odebraniem kobietom praw odebrano im również możliwość decydowania o sobie, też o swoim ciele. Jeszcze w barbarzyńskiej Europie kobieta miała pełną swobodę, u takich choćby Celtów czy Normanów - byli bardziej cywilizowani pod tym względem niż Rzymianie czy Grecy :) Początki średniowiecza jeszcze nie były takie złe, od renesansu to już była makabra. A teraz się mścimy za te wszystkie wieki ;) Dziewictwa nie będzie, niech żyje wolność :D Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: A nawiasem mówiąc mamy tu kompleks. :-) 13.08.06, 06:59 > ???? Nie bardzo wiem o co ci biega :) O to, że kobiety z założenia nie przepadają za faktem, że mężczyzna ma wymagania.:-) > I od > rewolucji seksualnej faceci nie potrafią sobie poradzić z tym problemem, > biedaczki ;) Widzisz - takie ideologiczne wstawki mnie śmieszą, więc muszę Ci podziękować za dawkę humoru. :-) > Doskonałość nie ma z tym nic wspólnego. Ano ma. :-) Kobieta nie lubi, jak wymagania zakwestionują jej "idealność". > Wymagania dziewictwa od kobiety były > podyktowane tylko i wyłącznie próbą jej kontroli, podporządkowania w > patriarchalnym społeczeństwie. Jeszcze raz dziękuję za dawkę humoru. > Bardzo dbano o czystość potomstwa ze względu na > dziedziczenie wielopokoleniowych majątków. Tu zgoda i dziewictwo było probierzem tego, że kobieta wychodząc za mąż nie jest w ciąży z innym. Teraz są pewniejsze sposoby sprawdzenia czystości potomstwa.:-) > Wraz z odebraniem kobietom praw > odebrano im również możliwość decydowania o sobie, też o swoim ciele. Ależ niech to robią, ale na własny rachunek i odpowiedzialność. :-) > Jeszcze w > barbarzyńskiej Europie kobieta miała pełną swobodę, u takich choćby Celtów czy > Normanów > - byli bardziej cywilizowani pod tym względem niż Rzymianie czy Grecy U Germanów zdradę karano śmiercią, u Rzymian nie, więc nie wiem, czy Ci się by to spodobało.:-) > A teraz się mścimy za te wszystkie wieki ;) Czyli wszystkich samców się wykastruje, a potem dożywotnio ześle do kamieniołomów. :-) > Dziewictwa nie będzie, > niech żyje wolność :D Historia ma to do siebie, że jest jak wahadło i się powtarza. A za 100-200 lat na podobnym forum ktoś napisze np.: "Rozwiązłości nie będzie! Niech żyje wolność!".:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx A w ogóle ciekawe rozumienie "wolności".:-) 13.08.06, 07:16 > > Dziewictwa nie będzie, > > niech żyje wolność :D Ciekawi mnie, jak rozstrzygniesz kwestię następującą - kobieta, która postanowiła pozostać dziewicą do wielkiej miłości, bo jej kompletnie nie odpowiada seks bez zobowiązań, fucking friends etc. Jest "wolna" wg Ciebie czy nie? W końcu o swoim ciele decyduje sama wg swoich przekonań, ale przecież dziewictwo to "patriarchalny wymysł", więc ona może nie zdaje sobie sprawy z tego i trzeba ją "uszczęśliwić" (nawet wbrew jej samej)?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hornsea Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 16:46 kolega w potrzebie i jeszcze taki wybredny ... :) Myślę, że dziewice zagladają do kościola, tam poszukaj i wierz mi, że SA. Odpowiedz Link Zgłoś
1111111ka Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 17:07 hmmmmm,to was zaskoczę:)Jestem świętym graalem i w dodatku nie chodzę do kościoła:)To może jakieś zdjęcie kolegi??p.s.ale chyba nie do końca się nadaje- całowanie i randkowanie sie liczy?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 17:21 > hmmmmm,to was zaskoczę:) Mnie akurat nie, bo wiem, że nie tak mało jest dziewic w takich późnych latach dwudziestych (i chyba wczesnych trzydziestych).:-) > Jestem świętym graalem i w dodatku nie chodzę do > kościoła:) Ale za to do*: - cerkwi, - zboru, - synagogi, - meczetu, - świątyni... (wpisz nazwę). *Niepotrzebne skreślić.:-) > p.s.ale chyba nie do końca się nadaje- > całowanie i randkowanie sie liczy?:)))))) To musisz się go zapytać. :-) A. Odpowiedz Link Zgłoś
1111111ka Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 17:39 Mój "stan":)))nie ma nic wspólnego z żadną wiarą i przekonaniami religijnymi.Po prostu-albo dobrze nie trafiam (tzn. jakoś nikt mnie do tej pory aż tak nie ujął i nie przekonał)albo mam pecha i nie szukam tam gdzie powinnam (chociaż i tak ci fajniejsi są już zajęci:(No cóż...takie życie-raz z górki raz pod górkę.Najważniejsze jest podejście z humorem:)))))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 09.08.06, 17:49 > Mój "stan":))) Ładnie to ujęłaś. :-) > nie ma nic wspólnego z żadną wiarą i przekonaniami religijnymi. To był żart parodiujący ankiety personalne. :-) > Po > prostu-albo dobrze nie trafiam (tzn. jakoś nikt mnie do tej pory aż tak nie > ujął i nie przekonał)albo mam pecha i nie szukam tam gdzie powinnam (chociaż i > tak ci fajniejsi są już zajęci:( Takie jest życie. :-( > No cóż...takie życie-raz z górki raz pod > górkę.Najważniejsze jest podejście z humorem:))))) I to jest najważniejsze. :-) > Pozdrawiam Wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 10.08.06, 09:13 mnie tam nie zaskoczylas wcale a wcale ;-))) co do kolegi to nie wiem... mozesz sprobowac;-)) ale obawiam sie ,że jak sie juz całowalas i randkowalas to znaczy, ze istnieje niebezpieczenstwo, ze mozesz go porownywac do tych z ktorymi sie calowalas i randkowalas... i co????? ma byc dziewica absolutna, nie tknieta reka faceta jak puszcza amazonska 1000lat temu ;-))), dziewczyna ktora z facetem do tej pory co najwyzej kilka razy rozmawiala.. i to w obecnosci przyzwoitki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
1111111ka Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 10.08.06, 11:14 O rany!To ciężka sprawa.Takiej to chyba rzeczywiście nie ma...A kolega to nigdy w życiu nawet na randce nie był?? Z harcerskim pozdrowieniem i życzeniem miłego dnia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 12.08.06, 11:20 > Jak to u Was Panowie funkcjonuje?;-) ale co funkcjonuje ? o co ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 14.08.06, 14:44 Mam kogos ze strony zony rodziny ktory bral w ostatnia sobote slub koscielny w Polsce,mlodzi 37 i 25 najpierw wzieli rok temu slub cywilny w Niemczech.Checa polega na tym ze,chlopak niedawno po pijanemu wygadal sie ze,jeszcze nigdy sie nie kochal ze swoja zona aby uniknac grzechu,po slubie koscielnym tak ale nie wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
anulenka7 Re: Prawiczek chce związku tylko z dziewicą? 16.08.06, 00:32 Kobieta, która nie miała stosunku seksualnego z facetem może urodzić dziecko poprzez sztuczne zapłodnienie i pozostać dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś