occasion 18.08.06, 16:20 wstydzę się za kobiety zadające bzdurne pytania!!! okropne, infantylne pytania...po raz setny, tysięczny... błagam, przestańcie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theravada Re: wstyd!! 18.08.06, 16:21 occasion napisała: > wstydzę się za kobiety zadające bzdurne pytania!!! > > okropne, infantylne pytania...po raz setny, tysięczny... > > > błagam, przestańcie!!!!!!!!!!!!!!! Dołączam się do błagań, skowytów i nawołań!!! Przestańcie robić obciach! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt z glupota, jak z wiatrakami... 18.08.06, 16:32 Jeszcze nikt nie wygral :) Nie rob za Don Juana, badz jego sluga, Sancho Pancha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: z glupota, jak z wiatrakami... 18.08.06, 16:34 dziwię sie, że Wy-faceci to znosicie!! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: z glupota, jak z wiatrakami... 18.08.06, 16:42 musimy, przynajmniej tu na forum. admin tego forum jest chorobliwie pro-babski. toleruje kazda babska glupote i tnie kazde rzeczowe meskie slowo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: z glupota, jak z wiatrakami... 18.08.06, 17:38 facettt napisał: > toleruje kazda babska glupote i tnie kazde rzeczowe meskie slowo :))) tu zdania są podzielone:) Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: z glupota, jak z wiatrakami... 18.08.06, 16:53 facettt napisał: > Nie rob za Don Juana, badz jego sluga, Sancho Pancha :))) A Tobie sie z Don Kichotem nie pomylilo? Sluga Don Juana to Sganarello. No tak, ale Ty przeciez jestes od napietnowania glupoty, a nie od literatury. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt pelna racja :) 18.08.06, 16:59 oczywiscie :) ze mi sie pomylilo :) sama widzisz , ze z glupota jeszcze nikt nie wygral :) Tylko po co glupim kobietom bylby Don Quijote? walczacy z wiatrakami? A Don Juan im sie na cos jednak przyda :) ______________________________________________ A buen entendedor pocas palabras bastan. Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: pelna racja :) 18.08.06, 17:01 facettt napisał: > oczywiscie :) > ze mi sie pomylilo :) > sama widzisz , ze z glupota jeszcze nikt nie wygral :) > > Tylko po co glupim kobietom bylby Don Quijote? walczacy z wiatrakami? > > A Don Juan im sie na cos jednak przyda :) No, jakos wybrnales, chociaz malo blyskotliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: pelna racja :) 18.08.06, 17:07 elektroniczna.pomarancza napisała: > No, jakos wybrnales, chociaz malo blyskotliwie. Trabajo aún más sobre mi locura :) Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: pelna racja :) 18.08.06, 17:10 facettt napisał: > Trabajo aún más sobre mi locura :) Tak cos czulam, ze sie bedziesz popisywal znajomoscia obcojezycznych zdan. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: pelna racja :) 18.08.06, 17:13 przeczytaj co Ci napisalem. A jak nie wiesz, to spytaj, co to znaczy i wyciagnij wnioski :) Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: pelna racja :) 18.08.06, 17:14 facettt napisał: > przeczytaj co Ci napisalem. > A jak nie wiesz, to spytaj, co to znaczy i wyciagnij wnioski :) Nie chce mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt wiec mnie sie zachce :) 18.08.06, 17:19 napisalem : - ale dalej walcze z wlasna glupota :) tu nasz jej przyklady :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=24184640&a=24629468 Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: wiec mnie sie zachce :) 18.08.06, 17:28 To, ze inni pisza poruszajace teksty, jeszcze nie znaczy, ze Ty wygrywasz. Z glupota oczywiscie. A tak przy okazji: uwazam, ze milosc karmi sie iluzja. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: wiec mnie sie zachce :) 18.08.06, 17:34 elektroniczna.pomarancza napisała: > To, ze inni pisza poruszajace teksty, jeszcze nie znaczy, ze Ty wygrywasz. > Z glupota oczywiscie. Oczywiscie. Z wlasna glupota przegrywam. Moze jednak do Ciebie w koncu dotrze, ze tlumaczac hiszpanska poezje raczej wiem, jaka jest roznica miedzy Don Quijote, a Don Juanem i ze moje pomylki sa ZAMIERZONE - dla zabawy z takimi , jak Ty :))) masz tu cos jeszcze :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=24184640&a=24236791 Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: wiec mnie sie zachce :) 18.08.06, 17:42 facettt napisał: > Moze jednak do Ciebie w koncu dotrze, ze tlumaczac hiszpanska poezje > raczej wiem, jaka jest roznica miedzy Don Quijote, a Don Juanem > i ze moje pomylki sa ZAMIERZONE - dla zabawy z takimi , jak Ty :))) Nie tlumacz sie. No tak, przeciez nie robilbys tego, gdybys wyczul moj zart. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: wiec mnie sie zachce :) 18.08.06, 17:49 nie wyczulem. to przez te wlasna glupote ( z ktora jednak walcze :) musisz zrozumiec, ze kazda okazja jest dobra do autoreklamy Pa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=28640923&a=28640923 Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: wiec mnie sie zachce :) 18.08.06, 17:56 facettt napisał: > musisz zrozumiec, ze kazda okazja jest dobra do autoreklamy > Pa. To jest dla mnie jasne, ale czy mozesz mnie oswiecic, i powiedziec w jaki sposob nalezy wnioskowac, by dostrzec, ze z faktu, iz ktos tlumaczy poezje hiszpanska wynika, ze nigdy nie ulega on pomylkom? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: wiec mnie sie zachce :) 18.08.06, 18:04 Oczywiscie, ze moge wytlumaczyc: : Myli sie czasem Kazdy. Lecz dwie czolowe hiszpanskie postaci literackie Don Quijota i Don Juana - moglby pomylic tylko absolutny ignorant. Ja - jak mam nadzieje - widac, raczej nim nie jestem. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: wiec mnie sie zachce :) 18.08.06, 19:40 facettt napisał: > Oczywiscie, ze moge wytlumaczyc: : Myli sie czasem Kazdy. > Lecz dwie czolowe hiszpanskie postaci literackie > Don Quijota i Don Juana - moglby pomylic tylko absolutny ignorant. Srutu tutu. > Ja - jak mam nadzieje - widac, raczej nim nie jestem. > > pa. Wiec nie jestes pewien. Ja tez mam watpliwosci co do tego. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pelna racja :) 18.08.06, 18:16 > Tak cos czulam, ze sie bedziesz popisywal znajomoscia obcojezycznych zdan. raczej stron www z translatorami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: pelna racja :) 18.08.06, 18:51 hultaj78 napisał: > raczej stron www z translatorami ;) czekam na Twoje zmierzenie sie z translatorem i dokonanie lepszego przekladu :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=24184640&a=24629468 sali de casa, compre un traductor y regrese :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wstyd!! 18.08.06, 18:01 Lepiej byś im powiedziała, żeby w realu nie zadawały takich pytań. Tutaj to jeszcze pół biedy. Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: wstyd!! 18.08.06, 18:02 a co ja mogę? najważniesze dla mnie to to, że mi takie pytania do głowy nie przychodzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wstyd!! 18.08.06, 18:04 > najważniesze dla mnie to to, że mi takie pytania do głowy nie przychodzą:) Ale to pewnie tylko dlatego, że akurat masz tę głowę niedysponowaną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: wstyd!! 18.08.06, 18:09 hultaj78 napisał: > > Ale to pewnie tylko dlatego, że akurat masz tę głowę niedysponowaną ;) > a to chwilowe...a "nieprzychodzenie" jest constans:) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: wstyd!! 18.08.06, 18:30 podobno jestem bardzo kobieca...ale takich glupich pomysłow nie miewam:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: wstyd!! 18.08.06, 18:06 e tam ...:) wstyd, to dac sie na tym zlapac :) Odpowiedz Link Zgłoś