bombalska 19.08.06, 11:46 Czy to jest mozliwe, zeby zakochany facet zdradzil, badz tez "przynajmniej" interesowal sie innymi kobietami? Tak z autopsji odpowiedzcie to bedzie najwiarygodniej. b. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
girl32 Re: Jedno pytanie... 19.08.06, 12:34 Pewnie,ze możliwe.Normalny facet zawsze będzie oglądął się za innymi kobietami;)) To może tak,a dlaczego zonaci zdradzają??? No....,często też kochają i co? Odpowiedz Link Zgłoś
lolant Re: Jedno pytanie... 19.08.06, 13:18 Jest to możliwe, faceci potrafią oddzielać uczucia od seksu ,przeszłam przez to Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Jedno pytanie... 19.08.06, 13:44 Aha. A kto laczy cukier z sola? Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: Jedno pytanie... 19.08.06, 17:26 Rozumiem, ze jestes facetem i zaprzeczasz autorkom powyzszych wpisow? Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Jedno pytanie... 20.08.06, 14:53 Dla mnie laczenie uczucia fizycznego zwiazanego z seksem z uczuciem duchowym jakim jest milosc jest dziwne i sztuczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sallvadore Re: Jedno pytanie... 19.08.06, 17:37 trudno powiedziec kazda osoba jest inna ale generalnie mozna powiedziec ze kazdy facet bedzie interesowal sie innymi kobietami,ze zdrada to juz nie koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Jedno pytanie... 20.08.06, 12:05 żona i kochanka to zupełnie inne osoby. żona to matka moich dzieci i należy jej się szacunek, dlatego pewnych rzeczy w łóżku nie będę z nią robił. z tego powodu mam kochankę lub chadzam do agencji aby realizować swoje fantazje. Odpowiedz Link Zgłoś