Dodaj do ulubionych

Problemy ze snem

16.08.12, 11:34
Jedna trzecia życia...brzmi bardzo poważnie. Swego czasu miałam bardzo poważne problemy ze snem, potrafiłam nie spać przez dwa dni z rzędu :( Teraz doceniam jakim błogosławieństwem jest zdrowy sen! Warto zadbać , by w sypialni panowała sprzyjająca atmosfera- odpowiednia temperatura, wilgotność etc. No i jeszcze kwestia odpowiedniego dobrania materacu a nawet poduszek! Zaglądałam ostatnio na ortopedycznepoduszki. pl , jest ich trochę. mam zamiar zainwestować w taki bajer. Jeśli moglibyście polecić jakiś model byłabym wdzięczna
Obserwuj wątek
    • franca_franca Problemy ze snem 23.01.13, 16:09
      Ja wiele lat borykałam się z podobnym problemem. Notorycznie chodziłam niewyspana co odbijało się na moim życiu prywatnym i zawodowym. Mi pomógł remont sypialni :) Nie zdawałam sobie wczesniej sprawy jak ważne dla dobrego snu może być wygodne łóżko, poduszki, czy rolety w oknach. Z czystym sumieniem moge też polecić melatoninę, którą kiedys biorę - polecił mi ją lekarz. Na początku się obawiałam czy to nie kolejny niebezpieczny specyfik nasenny, ale droktor powiedział żebym była spokojna, melatonina to naturalna substancja wytwarzana przez nasz ogranizm, jak jest jej za mało to zaczyną się kłopoty ze snem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka