Dodaj do ulubionych

Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adrenalinę

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 10:51
Hej. Prowadzę jak większość z Was, a może powinnam napisać "nas" - nudnawe,
biurowo - urzędowe życie. Pracuję w jednej z firm ubezpieczniowych jako
asystentka prezesa. Mimo, że od paru lat aktywne uczestniczę w zajęciach
aerobicu, siłowni itd. brakuje mi czegoś, czegoś nieokreślonego. Nawet nie
bardzo wiedziałam czego. Szczególnie ostatnio - po rozstaniu z moim facetem,
który chyba nie bardzo potrafił mnie zatrzymać przy sobie tym, że prowadził
też takie nudnawe życie jak ja (a poza tym on chyba boi się atrakcyjnych
kobiet...). Dodatkowo negatywnie na mnie wpływa fakt mojej, niejako wręcz
wymuszonej wstrzemięźliwości męsko-damskiej, gdyż ostatnio nie znoszę
facetów, którzy oprócz pieniędzy, dobrej posady i luksusowego samochodu nie
mają nic... Przypadkowo od koleżanki dowiedziałam się o super emocjach jakie
przeżyła na jednej z imprez integracyjnych. Dostałam adres internetowy,
zajrzałam... I umówiłam się na spotkanie (Do kobiet: niezwykle miły,
sympatyczny i inteligentny, niebieskooki facet! Od którego dodatkowo bije
taki wewnętrzny wielki spokój i siła...). Opisał mi przebieg pewnej imprezy
jaką oferują, a która mnie szczególnie zainteresowała. Nie jest tania, ale
postanowiłam spróbować. Potrzebuję jeszcze 7 osób do grupy (chodzi o osoby
odważne, które nie boją się nurkować, skakać ze spadochronem, mogą być
kobiety). Chciałabym wziąść udział w operacji "Legion". Niesamowite emocje!!!
Tak jak prawdziwi komandosi i agenci! Przez weekend chcę przeżyć coś, czego
mi się nawet nie śniło. Chcę być w sercu wydarzeń!!! Zapraszam chętnych do
kontaktu na łamach tego forum. Jak zbierzemy minimum 8 osób - przeżyjemy
super emocje. Pamiątka do końca życia - cała impreza będzie nagrywana -
łącznie ze skokami w czasie opadania!!! Odważni!!! Odezwijcie się!!!
Wybaczcie, ale właśnie w taki sosób - na łamach forum, postanowiłam poszukać
chętnych do towarzyszenia mi w takich przeżyciach...
Obserwuj wątek
    • ziggy.s Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren 16.03.03, 17:31
      Gość portalu: Violetta napisał(a):

Pamiątka do końca życia - cała impreza będzie nagrywana -
      > łącznie ze skokami w czasie opadania!!! Odważni!!! Odezwijcie się!!!

Hej - chyba juz to widzialem na innym forum gdzie ci zarzucono, powiedzmy,
      zbytnia meskosc, ale co mi tam - moge odpowiedziec.

Ja tez prowadze biurowe zycie ale rowniez bardzo lubie skoki ze spadachronem,
      ekstremalne sporty, itd - z tym ze ogladac w telewizji.
      Najbardziej te w wykonaniu Bogusia Lindy ale rowniez 'exterme sports' na
      Reality TV nie sa zle.

Wiec zglaszam sie na kamerzyste z ziemi - mam nadzieje ze potrzebujecie rowniez
      ujec z ziemi na wypdaek gdyby kamera niesiona przez skoczka ulegla jakims
      uszkodzeniom.
      To jest wlasnie ten poziom adrenaliny jakiego ja szukam - cos jak 'The greatest
      catastrophs' na reality TV albo Darwin Awards.

Bede sledzil dalsza dyskusje i witam towarzyszy przygody.
    • Gość: --Michal Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.client.attbi.com 16.03.03, 18:55
      Kolo was kotki rucha w dupe bez mydal [niebieskie oczka, to najwieksze
      skurwysyna]. Ale to nie jego wina ze sie wypinasz i prosisz o wiecej.
      Twardziele i adrenalina. Wiekszosc twardzieli konczy na wozku po DCS, na wozko
      po zjebanym skoku, na wozku po odmrozeniu nog. A jak maja szczescie to na
      morskim dnie, pod kupa sniegu, w zoladkach tubylcow. Dziekuj bogu za to
      biurko. Albo za 5K papier zalatwie cie wlamanie z gwaltem? Dopiero dostaniesz
      kopa, bedziesz zyla na takiej dawce jakiej dotoad nie doswiadczylas.
      • Gość: Violetta Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 23:34
        Dziwię się, że taki ktoś jak Ty zabiera tutaj głoś. Jesteś niestety przykładem
        jak anonimowość dodaje odwagi. Ciekawa jestem, czy powiedziałbyś mi to samo
        siedząc ze mną przy stoliku na kawie. Dlaczego nie bierzesz przykładu z innych
        rozmówców, dla których fakt innego postrzegania pewnych rzeczy nie jest
        równoznaczny z przyzwoleniem na chamstwo i agresję? Myślę, że powinieneś
        spróbować wyskoczyć bez spadochronu - ja daję Ci wszakże prawo do przechodzenia
        przez ulicę na czerwonym świetle. Skąd w Tobie tyle kompleksów?
        • Gość: --Michal Widze tylko jedno pytanie. IP: *.client.attbi.com 17.03.03, 00:22
          Odpowiadam. Mam malego chuja.
        • Gość: --Michal Jaka anonimowosci. IP: *.client.attbi.com 17.03.03, 00:26
          Naiwne dziecie. Uwazasz ze jestes anonimowa dlatego ze piszesz z wyzdzaniacza
          TPSA? HA HA HA. Umowimy sie? A masz fajne cycki?
        • Gość: --Michal Widzisz myszko. IP: *.client.attbi.com 17.03.03, 00:34
          Jako prawdziwy twardziel powinnas czenic szczerosc nad konwenase. co?
    • Gość: --Michal I am not crazy. IP: *.client.attbi.com 17.03.03, 02:07
      I'm not crazy, I'm just a little impaired I know right now you don't care
      But soon enough you're gonna think of me And how I used to be.

Nie zlosc sie Violettttttttttto, masz calkowita racje, jestem kupa gowna.
      • Gość: Violetta Re: I am not crazy. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 19:06
        Mam nadzieję, że nie będziesz dłużej tutaj na forum leczył sobie kompleksów
        anonimowym chamstwem. Wiem, że też i tacy muszą być w społeczeństwie, każda
        bowiem grupa ludzi ma pewien margines... Nie należy być złym na psa, że szczeka
        i gryzie. Na szczęście nie muszę Ci pomagać. Jestem pewna, że nawet boisz się
        pomyśleć o tym, że Ty mógłbyś np. skoczyć ze sadochronem, więc nie myśl o tym -
        bo się za bardzo przestraszysz
        Pozdrawiam
        V.
        • Gość: --Michal Pomyslalem! IP: *.tiaa-cref.org 17.03.03, 21:31
          No i co narobilas! Pomyslalem! I posikalem sobie nowe spodnie [ze strachu]. Juz
          nie badz taka niedobra dla mnie. Na psa nie byla bys zla za to ze kryzie i
          kopie i czy co tam. A mnie poddajesz takie strasznej torturze wyobrazni! O. I
          nie dosc ze sie posikalem to jeszcze mam spocone rece. A moze obsikane. Ciezko
          wyczuc w tym stresie. Klapa i wiury.

Twoje akceptacja i tolerancja dla pojebanstwa, marginesu i hamstwa jest iscie
          heroiczna. Gdzie znajdujesze te poklady dobroci i tolerracnji? Powiec mi
          jeszcze czpiotko gdzie ten Margines przesiaduj? Usiluje odnalezc bratnie dusze,
          pojebow, lecz nic z tego. Moze dasz mi jakis namiar. Tylko sie nie pomyl i nie
          wslij mnie do Twardzieli bo albo zemdeleje albo sie zakocham, widzac twardzieli
          odzianych w moro z tatuazami XXX, w okularach cojak. Za dnia sprawnych
          profesjonalistow, operujacych portfoliami, przelewajych balansy, kasujacyh
          czeki, polerujacych klamki bimerow. Noca, przywdziewajacych maske,
          zakladajacych snowboard, spadochron, wpychajacy do swych usta regulatory i
          wsykakujacych z smoloty w poszukiwaniu najwspanialszego z narkotykow
          prawdziwego TWARDZIELA. I OH i AH.

A ja ciagle nie wiem czy masz fajne cycuszki! O zgozo.
    • Gość: Logo Re: Wypowiedzi same mowia za siebie. IP: 199.71.64.* 17.03.03, 19:15
      PGR-y rozwiazali.Nie ma co robic.Porozmawiajmy na forum pojeby.
      • Gość: gbur Re: Wypowiedzi same mowia za siebie. IP: *.cyberia.com.pl 17.03.03, 21:17
        Masz rację - po wypowiedziach widać, że większość to pojebańcy. Trzymaj się
        Viola!
        • Gość: --Michal Kotus Kotus! IP: *.tiaa-cref.org 17.03.03, 21:37
          Tak zgrabnej Violetttty nie wyrwiesz. "Masz racje"? Co to ma byc? Napnij
          miesien, pokaz swoje KAKI, PADI, NAUI czy inne certfikaty a najlepiej szkolenie
          navy seals. Wyszczez sie w pelnym usmiechy prawdziwego mezczyzny. Kalorycznie i
          empirycznie udowodnij ze potrafisz tryskac piec razy pod zad, uciekajac przed
          begalskim tygrysem. Nawigowac wedlug gwiazd w noc polarna. Powozic zarzegiem
          blekitnookich husky. "Masz racje"? To dobre na pania Malgosie z biblioteki, a
          nie nasz zadna wrazen Pania agent w tajnej misji. No i masz te niebieskie oczka?
          • Gość: Logo Re: Kotus Kotus! IP: 199.71.64.* 17.03.03, 21:52
            Widocznie takim sciekiem jak ty nikt nie chce sobie pierdolic komputerka w domu, pojebku.
            • Gość: --Michal Pieszczoszku! IP: *.tiaa-cref.org 17.03.03, 22:10
              Pieszczoszku! Pojebku. MOW DO MNIE JESZCZE!
    • Gość: Logo Tu ich nie znajdziesz. IP: 199.71.64.* 17.03.03, 22:25
      Stado dzikusow.
      • Gość: Violetta Re: Tu ich nie znajdziesz. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 01:17
        USPOKóJCIE SIĘ! Sam tytuł tego forum mówi, że powinno sie tutaj znaleźć
        prawdziwych przedstawicieli waszego gatunku, a co ja widzę? Steki plugastw i
        chamstwa (nie wspomnę o błędach ortograficznych, które po prostu przekreślają
        człowieka i to nie tylko w moich oczach). Niech to będzie miejsce dla
        konstruktywnych wymiany myśli i poglądów o imprezach, którą chcą nam zafundować
        chłopcy z dorgos-u. Kto nie jest zainteresowany, niech idzie na forum o modzie
        czy polityce (bez obrazy oczywiście, to są tak samo a raczej mogą być ciekawe
        rozmowy - nie zależy to od tematu ale od klasy rozmówców, a tutaj klasa jest
        naprawdę niska w wielu przypadkach...). Dobranoc wszystkim i postarajmy się
        rozmawiać kulturalnie i nauczyć tolerancji na inne zdania naszych rozmówców.
        Tego nam i wam życzę Kochani.
        Pozdrawiam i całuję was wszystkich (hmmm... prawie wszystkich...)
        V.
        • Gość: Psychol Re: Tu ich nie znajdziesz. IP: 199.71.64.* 18.03.03, 01:27
          Mnie tez Wiolu?
          • Gość: --Michal JA cie pocaluje. IP: *.client.attbi.com 18.03.03, 05:35
            Jak ona nie chce. Co ty na to?
        • Gość: --Michal Zjadlem valium. IP: *.client.attbi.com 18.03.03, 05:41
          A ciagle mi odpierdala. No i co teraz mam zrobic. A za zyczenia ofszem ofszem
          dziekujem. Maniam mniam. Poduszki lizac. A ja Ci zycze otwartosci umyslnej
          ("to taka choroba") i tolerancji. No i oczywiscie zebys znalazla jak to
          pieknie napisalas "prawdziwych przedstawicieli waszego gatunku". Prawdziwosc
          to wartrosc nad wartosciami. Okraszona miodem i szumiaca pszeniczna
          czerstwoscia.
          • Gość: camel Blue Cran - zaliczone:)) IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.03, 08:29
            hehe...w tym roku zaliczylem najwyzsze bungee na swiecie:)) to dopiero byly
            adrenalina! Polecam..jak kogo stac.

camel
            • ziggy.s Re: Blue Cran - zaliczone:)) 18.03.03, 16:55
              Gość portalu: camel napisał(a):

> hehe...w tym roku zaliczylem najwyzsze bungee na swiecie:)) to dopiero byly
              > adrenalina! Polecam..jak kogo stac.
              >
              > camel

O widze, ze w miedzyczasie sie zebrala niezla ekipa.
              Michal wyluzuj troche czlowieku - jezeli nie podoba sie mysl o Wioli skaczacej
              z samolotu mozesz mi poniesc statyw do kamery.

To kiedy ruszamy ?

• Gość: --Michal Nie moge wylozowac. IP: *.client.attbi.com 18.03.03, 17:27
                W mlodosci walilem tyle anaboli ze juz nie panuje nad soba. A O VViolette sie
                martwie bo jestem opiekunczy facet. Ruszac to chyba nie zeman, jestem
                przeciwny chodzeniu to bardzo zle wplywa na stawy. Do samochodu jezdze na
                rolkach. Na przyrode mam alergie i jeszcze kilka wywalonych dyskow. Pare srob
                w prawej rece i metalowa plytke w glowie. Wszystko mnie wkurwia reasumujac.
                Zycie wedluk kolorowych czasopism o adreanlinie to pomylka. Lubie polowac, to
                moj rodzaj zemsty. Czy ten statyw to na lunete czy na sztucer?
                • ziggy.s Re: Nie moge wylozowac. 18.03.03, 18:07
                  Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Zycie wedluk kolorowych czasopism o adreanlinie to pomylka.

Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Zycie wedluk kolorowych czasopism o adreanlinie to pomylka.

Ale kto mowi ze wszyscy musza tak zyc - spedzic troche czasu w doborowej
                  kompanii to zawsze cos, mozemy podjechac autkiem, wypic piwko, popatrzyc z
                  ziemi, zrobic zdjecia, jezeli ekipie sie uda to swietnie, jezeli nie no to
                  trudno - w zyciu nie lekko - a potem spokojnie odjechac.

A o Wioletke bym sie nie martwil - nie chce burzyc ci jej wyobrazenia, ale na
                  forum Warszawa (o ile pamietam) przetoczyla sie dyskusja czy nie jest
                  przypdakiem chlopcem (bo przydarzyla sie jej/jemu literowka wskazujaca na
                  rodzaj meski) ale odpowiedzia byl link ktory pokazywal niezla lale (z calym
                  szacunkiem pani Wioletto - to jest komplement).
                  Wiec w kazdym przypadku ona/on wychodzi na swoje - no chyba ze spadochron sie
                  nie otworzy - no ale to raczej odpukac.

Poza tym polowanie jako zemsta to tez raczej zwiazane jest z adrenalina - moze
                  ne wedlug kolorowych pisemek ale zawsze - i co do mnie to chyba skok ze
                  spadochronem ma wiekszy sens.
                  • Gość: --Michal Co sie czepil adrenaliny. IP: *.client.attbi.com 18.03.03, 21:22
                    Ja juz pisalem ze panienka poduszki lizac wiec sie nie bede powtarzal.

Kazdy robi co mu sie podoba, mi sie podoba krytykowac taki styl wypoczynku.
                    Zgoda?

Adrenalina sie wytwarza u zwierza ze strachu. A ja zabijam z zemsty nie ze
                    strachu.

Pivo moze byc, podwarunkiem ze jako zapitka do wodki i to ze szklanek.

Dlaczego niby spadochronstwo ma wiecej sensu niz lowiectwo. Ja panie starszy
                    scierwo jelonka bambi oddaje dla glodnych dzieci i bezdomnych. Robia boze
                    dzielo. A nie bezmyslnie zuzywam zasoby energetyczne ziemi skaczac z samolotu.
    • Gość: Psychol og trwajcie! IP: 205.189.191.* 18.03.03, 21:34
      Polecam "Nasza szkape","Janka muzykanta".Zacznijcie od spraw bardziej realnych, blizszych waszym
      mozliwosciom.Calusy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka