Dodaj do ulubionych

Facet chodzi w stringach????

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 22:08
Wyjaśnijcie mnie to!!!! Jak kolesie mogą chodzić w stringach???
Dla mnie to szczerze mówiąc nie do pomyślenia. Jakieś to dziwne...
Jest koleś, przystojny, normalny->hetero i co?? Chodzi Sobie w stringach tak
dla przyjemności???
Obserwuj wątek
    • komandos57 Re: Facet chodzi w stringach???? 19.03.03, 22:10
      Ja tez chodze i co?Caly oddzial GROMU chodzi w stringach.
      • Gość: lili Re: Facet chodzi w stringach???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 22:35
        Hihih
        No ładnie pewnie dlatego są tak mało efektywni :P Przecież to wam potem na
        mózg się rzuci jak takie stringi ucisna nie to co trzeba hihi
        • komandos57 Re: Facet chodzi w stringach???? 19.03.03, 22:53
          A co to sa stringi?Czy to kominiarki, po polsku.
          • Gość: lili Re: Facet chodzi w stringach???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 23:22
            Jeeeeej!!!! Nie wiesz??? nie wierze.. To damskie majtki bardzo skromne;) takie
            tylko w sumie sznurecxzki zakrywające to i owo...
            • komandos57 Re: Facet chodzi w stringach???? 19.03.03, 23:25
              Zyje w nierealnym swiecie.Widzisz.To jednak majtki?Mysle ze te sznureczki moga facetowi obciac to, co czyni go
              mezczyzna.
              • Gość: lili Re: Facet chodzi w stringach???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 00:02
                W nierealnym?? może zbyt realnym...trochę fantazji a świat staję sie o wiele
                ciekawszy i dziwniejszy hihi
                a co do męskości facetów...no widać niektórzy są baaardzo odważni:P
                • komandos57 Re: Facet chodzi w stringach???? 20.03.03, 00:19
                  Pozdrawiam.Musze juz uciekac.Milo bylo.A Ty chyba nie wierzysz ze facet z krwi i kosci chodzi
                  w....sznurkach.Jezeli wierzysz to sklam, i powiedz ze tylko zartowalas.Lepiej to strawie.Pozdrawiam.
                  Komandos.
                  • Gość: Loco Szczyt precyzji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 09:47
                    Wiecie jaki jest szczyt precyzji?
                    Nasrać w stringi.

Pozdro
    • helaraja Re: Facet chodzi w stringach???? 20.03.03, 10:32
      W zeszłym tygodniu na FORUM KOBIETA była baaardzo długa dyskusja na ten temat.
      Popatrzcie chłopaki, jak się baby podzieliły, jedne skreślają, inne uwielbiają!
      • komandos57 Re: Facet chodzi w stringach???? 20.03.03, 20:53
        A ja mam gdzies wasze wypowiedzi.Ja chodze w kominiarce.Ciepla,siusiu mozna zrobic bez problemow.Pozdrawiam
        • Gość: lili Re: Facet chodzi w stringach???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 21:31
          I masz racje komandos przynajmniej nic Ci nie odmarźnie, nie będziesz miał
          problemów z oddawaniem siuniu hihi bardzo praktyczne podejście i zdrowe.
    • komandos57 Re: Facet chodzi w stringach???? 20.03.03, 22:15
      Masz racje.Komandos sie nie myli, lub tylko raz.Kiedy zalozy springi.A tak z tymi springami to musi byc
      zajebiste.Widzisz noromalnego faceta w tej uprzezy?
      • Gość: lili Re: Facet chodzi w stringach???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 22:24
        No właśnie nie widzę... oślepia mnie blask jaki bije od jego pośladków
        <hahaha> . Żarty żartami a ja jak Boga kocham widziałam na włiasne oczy i aż
        mi z orbit wyszły..Nie to że mi sie podobał czy co :P ale ze zdziwienia!!!
        • komandos57 Re: Facet chodzi w stringach???? 20.03.03, 22:27
          Wygodne musza byc w lato, na biwaku.Potrzeba fizjologiczna to nie to co ja mam ze swoja kominiarka.Dobranoc
    • sweetwitch Re: Facet chodzi w stringach???? 21.03.03, 21:35
      Gość portalu: lili napisał(a):

> Wyjaśnijcie mnie to!!!! Jak kolesie mogą chodzić w stringach???
      > Dla mnie to szczerze mówiąc nie do pomyślenia. Jakieś to dziwne...
      > Jest koleś, przystojny, normalny->hetero i co?? Chodzi Sobie w stringach tak
      >
      > dla przyjemności???

Jak facet ma niezly tylek, to czemu by nie?
      • komandos57 Sweetwitch 21.03.03, 21:41
        Super nik.Jestes kobieta.Zgadzam sie.Dla kobiety facet moze byc w tej uprzezy, ze szminka.Pewno Artur by byl w
        twoim guscie.
    • Gość: magmax Re: Facet chodzi w stringach???? IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.03, 23:18
      Ty Lili , a ty wiesz co to sa w ogole stringi ,ze piszesz takie bzdury?? I
      powiedz gdzie wyczytalas , ze tylko damskie???
      • Gość: lili Re: Facet chodzi w stringach???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 10:36
        Może CIę zaskoczę ale wiem co to są stringi...Czemu głupoty, może i są stringi
        dla facetów ale po co oni to noszą??? Nie wiem to ma być sexowne?? wygodne??
        modne?? Osobiście dla mnei to jest bardzo dziwne i mało męskie....
    • Gość: magmax Re: Facet chodzi w stringach???? IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.03, 11:27
      To zalezy co dla kogo jest meskoscia ,nosza to po to samo co kobiety i mysle ze
      to jest ok .Jak bys nosila to bys wiedziala ze sa bardzo wygodne .A w ogole to
      nie wiem gdzie masz dylemat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka