dominiczka28 21.10.06, 17:05 Czy można się zakochać w kimś,kogo się nie widziało? Tak z rozmów na necie... Nie mogę w to uwierzyć...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caprissa Re: zakochać się?:) 21.10.06, 17:33 Mozna bo kocha sie serce, wnetrze a nie tylko okladke Ale to jets rzadkie bo ludzie cenia raczej to, co wokol niz to co w srodku Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: zakochać się?:) 21.10.06, 18:06 mozna sie przywiazac :) sa rozne stadia milosci :) a zdjecie widzialas? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka28 Re: zakochać się?:) 21.10.06, 21:34 No wlasnie nie...nawet nie wiem jak wygląda,tzn wiem niby ogolnie ze wysoki,brunet(a ja wole blondynow:)... Ale najdziwniejsze jest to,ze nie ma dla mnie znaczenia jak wygląda... Chyba oszalalam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: zakochać się?:) 21.10.06, 21:36 a moze masz chcice na samca poprostu ja tez mam i bym sie chetnie **** ech Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka28 Re: zakochać się?:) 21.10.06, 21:39 no nie wiem...wlasciwie to sie z kims spotykam...tylko po prostu przestaje mi teraz juz na nim zalezec...Mysle o moim "netowym"facecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: zakochać się?:) 21.10.06, 22:12 moze poprostu szukasz tego czego nie daje Ci obecny facet..ale uwazaj bo mozesz sie na tym przejechac Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties tylko Ci się wydaje... 21.10.06, 23:54 jeśłi go zobaczysz -możesz zupełnie zmienić zdanie... Pamiętaj, że dla kobiety cała ta tajemnica, magia - to czynniki, które powodują, ze WYDAJE jej się, że jest zakochana... Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: zakochać się?:) 22.10.06, 16:20 Źle się dzieje w państwie duńskim... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: zakochać się?:) 21.10.06, 18:07 tak moze sie zdawac...ale prawdziwie sie kocha tylko gdy sie chce byc przy kimas za i mimo...nie tylko tego co mysli i opowiada ale takze jak sie zachowuje w pewnych sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: zakochać się?:) 21.10.06, 21:45 Jak Ci sie tak "podoba" przez net to isę z nim jak najszybciej spotkaj, bo z tego co widze to już sobie wyobraziłaś nie wiadaomo co, a tak naprawde to go jeszcze nie widziałaś i nie słyszałaś. Szybkie spotkanie w realu, może oszczędzić póxniejszego dużego rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: zakochać się?:) 21.10.06, 22:23 eh dzieci sie bawia w wirtualna milosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: zakochać się?:) 22.10.06, 14:57 Mozna, jak jest sie zdrowo pieprznietym:> Odpowiedz Link Zgłoś