Gość: PEDERAST IP: *.orlando-05rh15rt.fl.dial-access.att.net 02.07.01, 15:57 PEDERASCI WSZYSTKICH KRAIOW LACZCIE SIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: camel speirdalaj bucu!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.01, 16:12 proponuje olac z gory wszystke posty tego pierdolnietego dzieciaka z orlando....patriota od siemdiu polesi...tylko wyzywac potrafi...gowno smierdzoace. wypierdalaj do wojka sama, nazryj sie ryzu 2unce ben´s" i zapchaj tlusta dupe hamburgerami od McDonald´s...ty tlusty wiepsz z usa. adres: *.orlando-05rh15rt.fl.dial-access.att.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Poza jebaniem swego camela. poducz sie troche jezyka polskiego. IP: *.orlando-05rh15rt.fl.dial-access.att.net 02.07.01, 19:04 Poza jebaniem swego camela,poducz sie troche jezyka polskiego. ============================= Gość portalu: camel napisał(a): > proponuje olac z gory wszystke posty tego pierdolnietego dzieciaka z > orlando....patriota od siemdiu polesi...tylko wyzywac potrafi...gowno > smierdzoace. > wypierdalaj do wojka sama, nazryj sie ryzu 2unce ben´s" i zapchaj tlusta dupe > hamburgerami od McDonald´s...ty tlusty wiepsz z usa. > > > adres: *.orlando-05rh15rt.fl.dial-access.att.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel ich wyruchaj stara... IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.01, 19:34 widac, ze w orlando, tez na ciebie wszyscy sraja bo sie wyzywasz na forum..czy twoj angielski jest taki do dupy jak twoj mozg?? spytaj sie sratejj, dlaczego ci gowno do glowy, jak byles maly wpakowala...czy moze jestes podrzudkiem..urodzony 4 lipca HA HA HA HA no to czesc maly zydku. camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasia ........gdyby camel pojebal ogiera, a ogier camela................... IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 06.07.01, 04:25 Jakie by to bylo interesujace gdyby camel pojebal ogiera, a ogier camela. Byc moze nowy rodzaj pederasty bylby stworzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans JESTEM CHUJEM HANSEM IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.01, 07:43 jestem pierdolniety.. hans Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: ........gdyby camel pojebal ogiera, a ogier camela................ 06.07.01, 10:17 Gość portalu: Wasia napisał(a): > Jakie by to bylo interesujace gdyby > camel pojebal ogiera, a ogier camela. > > Byc moze nowy rodzaj pederasty bylby stworzony. 1. nie mieszkam w USA 2. jestem zarejestrowana w tym portalu 3. posiadam sprawny mózg Z przesłanek nr 1, 2 i 3 wynika że nie jestem autorka powyższego posta. wasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: ........gdyby camel pojebal ogiera, a ogier camela................ IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.01, 11:16 > 1. nie mieszkam w USA > 2. jestem zarejestrowana w tym portalu > 3. posiadam sprawny mózg > > Z przesłanek nr 1, 2 i 3 wynika że nie jestem autorka powyższego posta. jesli przeslanki 1 i 3 nie dotycza nikogo z nas to wiadomo, ze chodzi o HANSA:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume poprawność polityczna 06.07.01, 11:31 sprawia, że HANS mówi "pederaści", co jak mi się wydaje ma w polszczyźnie odcień mniej pejoratywny niż (tu proszę zainteresowanych o wybaczenie) "pedał". no chyba, że się mylę. ale jeśli nie, to poprawność polityczna czyni cuda! ;) pzdr suzume Odpowiedz Link Zgłoś