amanda22 30.04.03, 20:12 Lubicie to..? Uczennica i surowy pan profesor ? Albo autostopowiczka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hal9000 Re: SEX GAMES 30.04.03, 20:15 amanda22 napisała: > Lubicie to..? Uczennica i surowy pan profesor ? > Albo autostopowiczka ? A jak jest prawidłowa odpowiedź? :)))))) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
amanda22 Re: SEX GAMES 30.04.03, 20:34 hal9000 napisał: > amanda22 napisała: > > A jak jest prawidłowa odpowiedź? :)))))) > > Pozdrawiam, szczera odpowiedz jest jedyna prawidlowa ;-))) facet jestes, ale cholera, mily facet z Ciebie !! Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: SEX GAMES 30.04.03, 20:21 boje sie odpowiedziec bo zaraz jak z rekawa statystyki sie sypna he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: SEX GAMES IP: 148.228.174.* 30.04.03, 20:30 a ja jestem ciekawa czy kobiety to lubia?????? ty to lubisz, amanda i jeszcze pare innych, ktore wymienilas wczesniej???? Odpowiedz Link Zgłoś
amanda22 Re: SEX GAMES 30.04.03, 20:33 Gość portalu: lady napisał(a): > a ja jestem ciekawa czy kobiety to lubia?????? > ty to lubisz, amanda i jeszcze pare innych, ktore wymienilas wczesniej???? oczywiscie, ze lubie skarbie :-))) Uwielbiam sie przebierac i wcielac w rozne frywolne role :-))) Mozesz sie pobawic ze mna, zapraszam tutaj: www.polchat.pl/chat/?room=SEX+GAMES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: SEX GAMES IP: 148.228.174.* 30.04.03, 20:36 ale lubisz tylko w wydaniu latino, czy z polskim czeresniakiem tez??? konkretne pytanie, jak juz jestes, lubisz byc sluzaca, uczennica i pielegniarka???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski Czereśniak Re: SEX GAMES IP: 212.33.88.* 01.05.03, 15:56 Ja to się lubię przebierać za latino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: SEX GAMES IP: *.puebla.megared.net.mx 02.05.03, 17:54 Gość portalu: Polski Czereśniak napisał(a): > Ja to się lubię przebierać za latino. a komandos za geja z Hondurasu, a amanda za ostra cieciowe z elementami babci klozetowej z Pipidowka Wielka Centrale. Odpowiedz Link Zgłoś
rupaul Seks,pieknie brzmi. 02.05.03, 20:27 Amando.Ja nie lubie gry.Moje widzenie tego jest inne.Ja i moi przyjaciele mowimy NIE dla gry milosnej miedzy mezczyzna i kobieta.Jest to bardzo prymitywe.Jak ci polaczki smierdza!Fe.A tu jeszcze gra! I wiecej smrodu.To zupelnie cos innego niz ja mam.Latino.Pachnacy wiatrem oceanu,dopieszczeni,domyci.Czy twoj Latino tez moze byc w moim typie?Buziaczki Amando.Ty zawsze masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
gacus2 Re: Seks,pieknie brzmi. 03.05.03, 13:04 rupaul napisał: > Amando.Ja nie lubie gry.Moje widzenie tego jest inne.Ja i moi przyjaciele mowim > y NIE dla gry milosnej miedzy > mezczyzna i kobieta.Jest to bardzo prymitywe.Jak ci polaczki smierdza!Fe.A tu j > eszcze gra! I wiecej smrodu.To > zupelnie cos innego niz ja mam.Latino.Pachnacy wiatrem oceanu,dopieszczeni,domy > ci.Czy twoj Latino tez moze byc > w moim typie?Buziaczki Amando.Ty zawsze masz racje. To niezly z Ciebie leccacullo... (spytaj Italianca co to znaczy...) Odpowiedz Link Zgłoś
rupaul Re: SEX.O Gacusiu! 03.05.03, 21:46 Ublizasz mi i Amandzi.Brak tolerancji.Zupelny brak.Pachniesz brzydkim Polakiem.Ja lubie podobnie jak amandaia latino.O,juz cieplo mi sie robi.Jacy seksowni.Perfumki,czysciutkie stopy.Amanda ma gust.Ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
gacus2 Re: SEX.O Gacusiu! 05.05.03, 11:52 rupaul napisał: > Ublizasz mi i Amandzi.Brak tolerancji.Zupelny brak.Pachniesz brzydkim > Polakiem.Ja lubie podobnie jak amandaia latino.O,juz cieplo mi sie robi.Jacy > seksowni.Perfumki,czysciutkie stopy.Amanda ma gust.Ja tez. Cofam poprzedni post w tym watku. Nie docenilem Cie Rupaul... Odpowiedz Link Zgłoś
rupaul Re: SEX 05.05.03, 20:51 Amandeczko.Czy twoj 89 letni latino co go pilnujesz ma zasypana puderkiem dupcie?musisz dbac by pachnial tak jak ty lubisz.Bo ja lubie ciebie i latino.Ale takich mia,mia,mia. Odpowiedz Link Zgłoś
gacus2 Re: SEX 06.05.03, 15:02 To bylo jeszcze lepsze. Czekamy na dalsze:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 A mnie się marzy... 06.05.03, 16:47 ... żeby mój mężczyzna nałożył kiedyś mundur amerykańskiego policjanta. Jejku :D Przy boku pałka i pistolet. Taki stróż porządku... Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
amanda22 Re: SEX GAMES 06.05.03, 23:03 GRA "WáZ" Uwielbiam wic sie obok golego mezczyzny, i lizac, lizac, ssac i znowu lizac.. Kazdy centymetr goracej skory.. I syczec i kasac i znowu lizac.. Najlepiej przy utworze "La isla bonita" Wic sie u stop meskiego ogiera i rozkoszowac sie, chlonac kazdy jego dreszcz, krzyk, kazde podniecenie i szybki oddech.. Lubie niczym waz plasac sie, konczynami oplatac mezczyzne, wic sie i ocierac o niego.. mm... Lubie udawac weza, wtedy dopiero czuje sie soba.. Lubie jeszcze mnostwo innych rzeczy, ale to innym razem. :)) A WY kochani, co lubicie, jakie macie fantazje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: SEX GAMES IP: 148.228.174.* 06.05.03, 23:40 >Wic sie u stop meskiego ogiera ojej, serio??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: SEX GAMES IP: 148.228.174.* 07.05.03, 00:11 powiem Ci,ze ja mam fantazje o ginekologu, ktory objasnia mi funkcje moich narzadow;;)) oczywiscie przy tym wszystkim ginekolog musi byc troszeczke zawstydzony,to wazne, on, ja nie.;;;))) swoja fantazje zaczerpnelam troche z realu;;)) generalnie poddancze sex games mnie nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda22 Re: SEX GAMES 08.05.03, 21:03 Gość portalu: lady napisał(a): > powiem Ci,ze ja mam fantazje o ginekologu, ktory objasnia mi funkcje moich > narzadow;;)) oczywiscie przy tym wszystkim ginekolog musi byc troszeczke > zawstydzony,to wazne, on, ja nie.;;;))) > swoja fantazje zaczerpnelam troche z realu;;)) > generalnie poddancze sex games mnie nie interesuja. OO TAAAK !! Prosze wejsc i usiasc na kozetke. Siadam.. Doktorek rozpina bluzeczke i maca piersi, maca.. potem zaglada pod spodniczke.. ja rozszerzam gladkie szczuple uda, szerzej... zarumieniona i szybko oddychajaca.. Doktor kladzie meska dlon na podbrzuszu, druga zakrywa buzie.. i wtedy sie zaczyna zabawa.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: SEX GAMES 08.05.03, 22:11 Amando czy tobie latino chujami korkuja przelyk jak im tak pierdolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: SEX GAMES IP: 148.228.174.* 09.05.03, 18:02 wiesz co, lepiej zglebiaj swoje poszukiwania archetypu alfonsa.!! Odpowiedz Link Zgłoś
rupaul Re: SEX GAMES 15.05.03, 01:18 Amando,czy ty nie pracujesz w studio masazu egzotycznego.Moze i mojego czlonka bys rozruszala.Moj latino mowi ze ty potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lujiza_w_ogrodzie Re: SEX GAMES przy koejce waskotorowej 15.05.03, 04:20 ciuchcia posuwa a ja z moim partnerem obok toruw. Pociag przejeszdza powoli a wszyscy widza co my robimy...cykaja zdjecia.. fajno jest. Nie zaluj sobie! Odpowiedz Link Zgłoś