rafalp84 12.03.07, 17:48 Świetna gra! Sam gram niedlugo, ok. roku, ale polecam każdemu!!! P.S. Pierwszy!!!!!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavliktoja Boom na bilard 12.03.07, 18:33 dla mnie bilard jest nudny i nieciekawy... lepsze jest cykanie zdjec podczas ucieczki przed strozem :D Odpowiedz Link Zgłoś
victorec Re: Boom na bilard 12.03.07, 20:00 Pamiętajcie, że każdy robi co lubi :) Ja Wam chciałbym polecić snookera. Pool jest nudny, bo jest za łatwy :) snooker.pl :) Poszukajcie tam klubów, albo na snooker.pl/forum stołów... wszystkich jakie są w Polsce do użytku publicznego;) Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dawidb Snooker rządzi :) 12.03.07, 20:06 Najzajebistszy jest snooker :) szkoda, że w Polsce mało miejsc można grać :/ ale zawsze jest Eurosport i Higgins vs O'Sulivan albo Hendry xD Odpowiedz Link Zgłoś
zola17 Re: Boom na bilard 12.03.07, 20:06 Popieram, snooker bardzo fajna gra, ale trudna. Daje za to wiecej satysfakcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
firesoft Boom na bilard 13.03.07, 00:56 świetny sieciowy bilard jest na www.gamedesire.com. Nazywa sie GD Pool 8 i GD Snooker :) Odpowiedz Link Zgłoś
germain Boom na bilard 13.03.07, 08:24 w minioną sobotę grałam pierwszy raz w życiu w bilard:) ale super zabawa:):):) P.S. druga:D:D:D:D:D:D:):)::):):) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Boom na bilard 13.03.07, 09:25 Grałam w bilard zanim nastał na niego boom. Zawsze mi się podobał. To rozsądna, inteligenta, prezyzyjna gra. Lubię takie;) Odpowiedz Link Zgłoś