forumowicz_pospolity Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:25 gdzie krócej, przeczytaj wątek o kawalerze z Ukrainy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:26 Wyjątek potwierdza regułę:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:29 zielonooka_bez_tyja napisała: > Wyjątek potwierdza regułę:) reguła pada na pysk na widok takiego wyjątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:35 Reguła czuje się co najmniej obrażona taką inwektywą pod swoim adresem [coś mi mówi, ze o ten 'pysk' jej chodzi;)] Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:36 zielonooka_bez_tyja napisała: > Reguła czuje się co najmniej obrażona taką inwektywą pod swoim adresem [coś mi > mówi, ze o ten 'pysk' jej chodzi;)] jak reguła bedzie sie obrazac to bedzie zyc jeszcze krócej:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 23:08 Reguła jest nieśmiertelna... jak każda reguła:)) Odpowiedz Link Zgłoś
botytoja Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:28 forumowicz_pospolity napisał: > gdzie krócej, przeczytaj wątek o kawalerze z Ukrainy:) no to juz wszystko jasne ;)......wychodzi na to ze to przez kobiety mezczyzni zyja krocej....;) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:31 Bo Was skutecznie i celowo wykańczamy. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:31 botytoja napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > gdzie krócej, przeczytaj wątek o kawalerze z Ukrainy:) > > no to juz wszystko jasne ;)......wychodzi na to ze to przez kobiety mezczyzni > zyja krocej....;) no tak, w przypadku kobiet jest odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
renatulka Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:33 mnie się wydaje, ze mezczyzni czesto ciezej pracują, np fizycznie. chociaz nie wiem czy to ma jakis zwiazek... Odpowiedz Link Zgłoś
angoisse Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:36 bo gdyby faceci zyli dłużej- to musieliby się kobietami opiekować gdy one zaczynaja mieć problemy ze zdrowiem, ciężko chorują, odchodzą,... w międzyczasie zajać się wszystkimi innymi sprawami... a na to panowie są zbyt delikatni i "wrazliwi". więc natura dozuciła kobiecie pare lat harówy wiedząc, że tylko ona ten ciężar udźwignie. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:44 > czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? Bo zlego diabli nie biora. Odpowiedz Link Zgłoś
drzewkoszczescia Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:55 Bo świat od nich więcej wymaga, muszą być silni, odważni, zaradni, opiekuńczy, a kobiety musza być tylko mądre i atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
botytoja Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 23:02 drzewkoszczescia napisała: > Bo świat od nich więcej wymaga, muszą być silni, odważni, zaradni, opiekuńczy, > > a kobiety musza być tylko mądre i atrakcyjne. swiat????? czyli kto ??? bog??? przeciez to facet stworzyl ten caly swiat.... ..sami tak chca to tak maja.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzewkoszczescia Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 23:16 Świat, czyli my kobiety m.in. Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 11:28 drzewkoszczescia napisała: > Świat, czyli my kobiety m.in. Swiat stworzony przez facetów dla facetów wyglądałby inaczej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 11:31 myyks napisała: > Swiat stworzony przez facetów dla facetów wyglądałby inaczej...:) Z pewnoscia. Nie uzywano by w ogole rozowego koloru i sztuccow.;) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 11:35 elektroniczna.pomarancza napisała: > myyks napisała: > > Swiat stworzony przez facetów dla facetów wyglądałby inaczej...:) > > Z pewnoscia. Nie uzywano by w ogole rozowego koloru i sztuccow.;) > Nie, wszędzie byłyby różowe sztućce i pisuary.... A przy każdym umalowana na różowo hostessa (bez ubrania), z różowymi chusteczkami do wytarcia fiutka:) Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 11:37 myyks napisała: > A przy każdym umalowana na różowo hostessa (bez ubrania), Hostessa w swiecie bez mezczyzn?! Widzisz jakie to trudne? Nawet w najsmielszych fantazjach nie mozesz sie obejsc bez kobiet.:D Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 11:46 > Hostessa w swiecie bez mezczyzn?! Mialoby byc w swiecie bez kobiet. Ale tak sobie mysle, ze to jakies chore dyskusje sa. Jakie to ma znaczenie kto zyje dluzej, kto krocej, czyja koncepcja swiata jest lepsza...itd. Ide sie zajac czyms pozytecznym. I nie bedzie to nic, co sie wklada do buzi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 11:52 elektroniczna.pomarancza napisała: > > Hostessa w swiecie bez mezczyzn?! > > Mialoby byc w swiecie bez kobiet. > Ale tak sobie mysle, ze to jakies chore dyskusje sa. > Jakie to ma znaczenie kto zyje dluzej, kto krocej, czyja koncepcja swiata jest > lepsza...itd. > Ide sie zajac czyms pozytecznym. > I nie bedzie to nic, co sie wklada do buzi.;) Nic nie mówiłem o braku kobiet...czytaj: świat stworzony dla facetów przez facetó było:) Tam na każdym kroku byłyby lale, laleczki itp żywe akcesoria.... A ja idę jeść... z różowego talerzyka Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 22:55 Bo zyja szybciej. Wiec w szybszym tempie zuzywaja dany im czas. Odpowiedz Link Zgłoś
svarowski Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 23:24 nie mają ochoty na więcej, tymbardzej, że starość żadko wygląda jak clint eastwood, tylko razczej jak stephen hawking. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 23:30 Pewnie mają jakiś defekt genetyczny ;) A poza tym o siebie nie dbają, palą, chlają, omijają lekarzy szerokim łukiem to i efekty są. Odpowiedz Link Zgłoś
botytoja Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 16.03.07, 23:35 Pewnie mają jakiś defekt genetyczny ;) > A poza tym o siebie nie dbają, palą, chlają, omijają lekarzy szerokim łukiem to > i efekty są. widac masz klapki na oczach...albo przebywasz w towarzystwie tylko "takich" mezczyzn.....palacych ,pijacych i ogladajacych tv calymi dniami....a'la ferdek kiepski...wspolczuje tobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 00:02 Hm??? Ja w ogóle nie przebywam wśród takich :)) Piszę tylko o przeciętnym Polaczku jakiego widac na każdym rogu ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt w to nie watpie... 17.03.07, 00:16 yagiennka napisała: Piszę tylko o przeciętnym Polaczku, jakiego widac na każdym rogu ulicy. Alez interesuja Cie tylko, Kochanie , Ci hospitalizowani ... I jak oni sie ostatnio maja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: w to nie watpie... 17.03.07, 00:22 A cio? Za Przyjaciółmi tęsknisz?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: w to nie watpie... 17.03.07, 00:26 Nie, tylko za yagienka :) Ty odpadasz w przedbiegach. nie hospitalizowana jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: w to nie watpie... 17.03.07, 00:34 Wyprowadzam z błędu - jestem i to często;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: w to nie watpie... 17.03.07, 00:40 viem i rozumiem... mam jednakze na mysli niecielesne dolegliwosci :) dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: w to nie watpie... 17.03.07, 00:42 No przecież wiem... nie dostosowuj sie do mojego nastroju:) Lepiej mnie pod swój podciągnij czasem;) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 11:31 botytoja napisała: > Pewnie mają jakiś defekt genetyczny ;) > > A poza tym o siebie nie dbają, palą, chlają, omijają lekarzy szerokim łuk > iem > to > > i efekty są. > > widac masz klapki na oczach...albo przebywasz w towarzystwie tylko "takich" > mezczyzn.....palacych ,pijacych i ogladajacych tv calymi dniami....a'la ferdek > kiepski...wspolczuje tobie.... Ach... zapalić dobre cygaro napić się dobrego trunku zjeść coś pysznego lekarzy omijać Taaak... Widać takich na każdej ulicy? A w jakim kraju...? Bo ja nigdzie nie widziałem takiego urodzaju:( Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 13:25 > widac masz klapki na oczach...albo przebywasz w towarzystwie tylko "takich" > mezczyzn.....palacych ,pijacych i ogladajacych tv calymi dniami....a'la ferdek > kiepski...wspolczuje tobie.... Koleżanka nie napisała, że WSZYSCY są tacy. Ale jest ich bardzo wielu, a to ma wpływ na statystykę, i nie ma się co oburzać. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Yagienko, jakbys chociaz o jednego zadbala... 16.03.07, 23:47 no wiesz, tak bezinteresownie, charytatywnie - to i chlop by sie ucieszyl, i statystyki by sie poprawily... A I Tobie, Dobra Kobieto, byloby w koncu lzej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen Z bardzo prostego powodu 17.03.07, 01:11 Srodki przeznaczane na opieke zdrowotna dla przecietnej kobiety sa o 100% wyzsze (czyli 2 razy takie) jak dla przecietnego mezczyzny. To srednia dla "starej UE", ale w innych cywilizowanych krajach jest podobnie - a w krajach biedniejszych nie ma tej róznicy w długosci zycia (zreszta w Europie jeszcze 100 lat temu tez jej nie było). Dochodza do tego wypadki smiertelne przy pracy (nie pamietam dokładnie, czytałem jakies liczby z Niemiec, iles tysiecy mezczyzn i dwucyfrowa liczba kobiet - po prostu nie ma górniczek ani murarek) i róznica w liczbie samobójstw (zwłaszcza wsród nastolatków zabija sie 5 razy tyle chłopców co dziewczynek, kwestia roli społecznej) - to dodatkowo wpływa na statystyke. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Z bardzo prostego powodu 17.03.07, 01:29 Srodki przeznaczane na opieke zdrowotna dla przecietnej kobiety sa o 100% wyzsze (czyli 2 razy takie) jak dla przecietnego mezczyzny. To srednia dla "starej UE", A dlaczego?? Przecież każdy może tak samo korzystac z opieki zdrowotnej, każdy kto jest ubezpieczony :) Po prostu faceci nie chodzą do lekarzy, a przeciez nikt im nie broni. Sami sobie są winni bo jak coś im jest to udają ze samo przejdzie. Poza tym to chyba wina genu w regresji ;) Po prostu natura zaczyna mężczyzn wyeliminowywać, gdzieś czytałam takie opinie genetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen To powiedz mi 17.03.07, 01:56 ...jak sie nazywa meski odpowiednik ginekologa i czy takowy jest w Twojej miejscowosci. To nie tylko kwestia "nie chodzenia". Róznica w nakładach na badania naukowe nad zdrowiem kobiet i mezczyzn jest jeszcze wieksza (nie mam liczb, poprawia sie, ale przez wiele lat na choroby meskie nie przeznaczano w ogóle nic, a na choroby kobiet szły miliardy). Odpowiedz Link Zgłoś
nivea63 Re: To powiedz mi 17.03.07, 09:40 Androlog i jest w mojej miejscowości. Mycie się, niepalenie, niechlanie piwa w hurcie, wódy do oporu, z pewnoscią przedłużyłoby niejedno męskie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: To powiedz mi 17.03.07, 11:32 nivea63 napisała: > Androlog i jest w mojej miejscowości. > Mycie się, niepalenie, niechlanie piwa w hurcie, wódy do oporu, z pewnoscią > przedłużyłoby niejedno męskie życie. Ale tam.... Chciałybyście mieć takiego... popaprańca?:) Zycie jest po to żeby żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen niezupełnie 17.03.07, 16:10 Androlog jest tylko od hormonów. Jak sie popsuje "mechanika" to trzeba isc do urologa. Nie ma jednej specjalnosci "lekarza dla mezczyzn", tak jak dla kobiet. I nikt nie mówi mezczyznom ze powinni regularnie sie badac (mimo ze wiadomo ze np. w parach nie mogacych miec potomstwa w połowie przypadków problem lezy u mezczyzny, ze rak prostaty nalezy do najpowszechniejszych chorób itd.) A mycie sie, niepalenie, niechlanie do oporu z pewnoscią przedłużyłoby tez niejedno kobiece życie (dobra, pijanych kobiet widuje sie na ulicach mniej - ale to kwestia kulturowa). Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: niezupełnie 17.03.07, 23:29 saksalainen napisał: > Androlog jest tylko od hormonów. Jak sie popsuje "mechanika" to trzeba > isc do urologa. Nie ma jednej specjalnosci "lekarza dla mezczyzn", tak > jak dla kobiet. Dokładnie tak. Warto powiedzieć jeszcze o warunkach wykonywania badań: słyszał kto o fotelu andrologicznym? :) Przez ostatnie sto lat nie nastąpił żaden postęp czyniący np. badania prostaty bardziej komfortowymi dla pacjenta. Jest jak było zawsze: "pan się pochyli". W badaniach ginekologicznych ten postęp w dziedzinie komfortu był ogromny, co miało istotny wpływ na korzystanie z nich przez kobiety. Jedyny istniejący test laboratoryjny na antygeny raka prostaty okazał się ostatnio bardzo zawodny (nie mam źródła pod ręką). Wazektomia (w Polsce na szczęście zakazana) jak się okazuje powoduje komplikacje autoimmunologiczne, o czym dowiadujemy się po dziesiątkach lat od zaistnienia technik badawczych umożliwiających wykrycie takiej korelacji. To wszystko są konkretne skutki niedofinansowania badań nad zdrowiem mężczyzn - i to tylko w jednej wąskiej specjalności medycznej. > I nikt nie mówi mezczyznom ze powinni regularnie sie badac To się ostatnio na szczęście poprawia. > (mimo ze wiadomo ze np. w parach nie mogacych miec potomstwa > w połowie przypadków problem lezy u mezczyzny, Otóż to. Trzy dyski twarde temu miałem nagrany wywiad z jakąś panią docent z Ministerstwa Zdrowia. Kobita przez jedenaście minut ciurkiem nawijała o zdrowiu reprodukcyjnym, wprost panikowała na temat zastępowalności pokoleń, ale ANI SŁOWEM nie zająknęła się choćby o zjawisku spadku liczby plemników w ostatnich latach; mówiła tylko o kobietach, karmieniu piersią, wcześniakach, o klinice leczenia bezpłodności dla kobiet itp. itd. Mężczyźni dla niej NIE ISTNIEJĄ, nawet wtedy, gdy pomoc mężczyznom mogłaby przyczynić się do rozwiązania problemu, który ją istotnie obchodzi. > A mycie sie, niepalenie, niechlanie do oporu z pewnoscią > przedłużyłoby tez niejedno kobiece życie Jakiś czas temu przyjąłem politykę, że na argument o mężczyznach, którzy żłopią piwo, żrą tłuste fryty i pierdzą w kanapę oglądając meczyk, odpowiadam RAZ, a potem ignoruję. Feministkom, które wysuwają ten argument, nie chodzi o meritum, tylko o powtarzanie, powtarzanie, powtarzanie, powtarzanie, powtarzanie negatywnego stereotypu na temat mężczyzn. Jest to grubymi nićmi szyta manipulacja socjopsychologiczna: podminowywanie solidarności społeczeństwa z mężczyznami jako grupą. Feministkom chodzi o to, żeby ten "argument" - i żaden inny - był stale w centrum dyskusji. > (dobra, pijanych kobiet widuje sie na ulicach mniej - ale to > kwestia kulturowa). Zależy w którym pokoleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Jak to nikt nie mówi?? 18.03.07, 15:45 Trąbi się naokoło o wszelkich prostatach itp, tylko że faceci puszczają to obok uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: To powiedz mi 18.03.07, 15:44 A po co facetowi ginekolog??:D Z tymi problemami może iść do zwykłego internisty lub seksuologa. Nic więcej nie potrzeba, facet nie ma skomplikowanego układu rozrodczego tak jak kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 17:00 > czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? I tak mają lepiej niż samczyki modliszek, Teki samczyk modliszki od wazu wie, że musi po zapłodnieniu samiczki być jeszcze jej posiłkiem. Wszystko dla przyszłych pokoleń. Tyle protein nie może się zmarnować, gdy jednocześnie matka narażona jest na olbrzymi wydatek energetyczny związany z rodzicielstwem. Tylko u ludzi ciąża i poród to stan fizjologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka1234 Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 18:59 Moze odpowiem dlaczego kobiety zyja dluzej od mezczyzn.. Kobiety bo maja predyspozycje stworzenia nowego organizmu, czyli dziecka. Rozwijajaca sie ciaza powoduje ze komorki maciezyste dziecka dostaja sie do organizmu matki i moga przetrwac nawet do 27 lat po urodzeniu. Komorki te dostaja sie do wiekszosci organizmow wewnetrznych np. sledziony czy watroby co powoduje ze te organy zyja dluzej bo dostaja zastrzyk nowych komorek. Do tego miesiaczka, powoduje ze kobieta produkuje nowa krew, pozbywajac sie starej, ze tak ujme...Nie jestem lekarzem ale wyczytalam te informacje w medycznym miesieczniku ze taka wlasnie moze byc przeczyna zycia dluzej.. Mozecie mnie skrytykowac, bo wiem ze forumowicze sa dobrzy w tym, ale to podobno jest biologiczne wytlumaczenie dlaczego kobiety zyja dluzej... Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 23:38 kobietka1234 napisała: > Moze odpowiem dlaczego kobiety zyja dluzej od mezczyzn.. > Kobiety bo maja predyspozycje stworzenia nowego organizmu, > czyli dziecka. Rozwijajaca sie ciaza powoduje ze komorki > maciezyste dziecka dostaja sie do organizmu matki Fantastyczna hipoteza. > Nie jestem lekarzem ale wyczytalam te informacje w medycznym > miesieczniku ze taka wlasnie moze byc przeczyna zycia dluzej. Nazwa miesięcznika, numer, strona? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 23:41 :) też jestem ciekawa:) Dotąd miałam wrażenie, że to zasługa hormonów chroniących nas do menopauzy przed większością schorzeń układu sercowo - naczyniowego i nerwowego, ale... może to zeszłoroczny śnieg już?:) W każdym razie... wdzięczna będę za podobne info, więc się dołączam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 17.03.07, 20:56 chlopcy za bardzo sie stresuja, a przeciez nie ma czym - nie zajda w ciaze :) ale powaznie, to wobec nich wymagania sa wieksze Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche39 Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 18.03.07, 07:26 Bo chca! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 18.03.07, 14:41 bo nie szanują zdrowia. więcej piją, częściej palą, szybciej jeżdżą samochodem, uprawiają częściej sporty ekstremalne, mają niebezpieczniejsze zawody, trudniej ich zagonić do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 18.03.07, 15:39 taka jest prawdziwa kobieta :D Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 18.03.07, 21:56 Bo ryzyko to nasze drugie ja :D M`kay ? Odpowiedz Link Zgłoś
frajdejka Re: czemu mezczyzni zyja krocej od kobiet ? 19.03.07, 00:00 bo kobiety rodza dzieci.. jak sa w ciazy to oszczedziają na uzywkach, przynajmniej wiekszość:)wiec maja 9 miechów do przodu:P potem karmią i to juz jest roznie ale powiedzmy ze z pół roku:) to juz ponad rok oczyszczenia...:) a jak sie zdarzy wiecej niz jedno dziecko w zyciu... czyli kobieta zalicza taki jakby reset zuzycia organizmu:) dlatego zyje dłuzej..:) Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Testosteron 19.03.07, 07:46 jest głównym winowajcą, sprawia on że mężczyzna potrafi być aktywniejszy, silniejszy fizycznie, ma większą masę mięśniową, taki stan rzeczy powoduje że potrzebuje i przetwarza więcej energi niż kobieta, ponieważ więcej przetwarza jego organy pracują pod większym obciążeniem i szybciej się zużywają to jak z silnikiem w samochodzie, traktowany delikatnie będzie palił mniej i dłużej niż taki który co chwila wchodzi na najwyższe obroty testosteron to takie turbo, które daje moc ale kosztem większego zużycia podzespołów sprawa ciąż u kobiet...wbrew pozorom kobiety które rodzą dużo dzieci żyją statystycznie krócej od tych które te dzieci mają mniej... najdłużej żyją kobiety które mają jedno dziecko kobiety które nie mają dzieci lub miały dwójkę podobnie dalej im więcej dzieci tym krótsze życie niektóre posty Pań....miałem zamiar na nie odpowiedzieć, ale bym musiał za często używać słów "głupia", "pierdoły" itp. więc sobie odpuściłem Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: bo mężczyźni mają żony 19.03.07, 09:00 stąd różnica w długości życia ;) Odpowiedz Link Zgłoś