zielonooka_bez_tyja Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 00:44 :)) Masz noc z serii "sto pytań do..."?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
botytoja Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 00:45 zielonooka_bez_tyja napisała: > :)) Masz noc z serii "sto pytań do..."?;)) haha....no cos w tym stylu .....a co ? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 00:56 Nic, ja tu tylko... pytam;)) też:) Odpowiedz Link Zgłoś
botytoja Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 01:04 zielonooka_bez_tyja napisała: > Nic, ja tu tylko... pytam;)) też:) ....no to moze mi odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 01:06 Nie przypominam sobie kontaktów z w.w.:) Nawet tortury ze mnie nie wyduszą innej wersji;)) Odpowiedz Link Zgłoś
botytoja Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 01:07 zielonooka_bez_tyja napisała: > Nie przypominam sobie kontaktów z w.w.:) Nawet tortury ze mnie nie wyduszą > innej wersji;)) jestem cikaw co to za typ Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 01:09 Mnie tam wsio:) Co za róznica? Odpowiedz Link Zgłoś
botytoja Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 01:14 zielonooka_bez_tyja napisała: > Mnie tam wsio:) Co za róznica? no jak to ...jak jest przystojny to moze warto poderwac... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Pascal to baba udajaca "prawdziwego mezczyzne" 17.03.07, 06:14 botytoja napisała: > czy b.pascal jest przystojny?jak w temacie..;) Cale istnienie Pascala to jest chwyt feministek z Gazety ktore chca za pomoca postaci Pascala, modelowac mezcyzne takim jakim one chcialby go widziec, czyli mezcyzne ktory mysli jak kobieta, i co najwazniejsze z pokora pelni funkcje silnego fizycznie idioty...czyli tego co wedlug kobiety jest mezczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: Pascal to baba udajaca "prawdziwego mezczyzne 17.03.07, 10:56 waldek1610 napisał: > Cale istnienie Pascala to jest chwyt feministek z Gazety ktore chca za pomoca > postaci Pascala, modelowac mezcyzne takim jakim one chcialby go widziec, czyli > mezcyzne ktory mysli jak kobieta, i co najwazniejsze z pokora pelni funkcje > silnego fizycznie idioty...czyli tego co wedlug kobiety jest mezczyzna :) Nie czujesz sie sledzony? Masz w szafie wszystkie komplety bielizny? Sprawdz jeszcze stan konta, czy niczego nie ubylo. Na Twoim miejscu zalozylabym w domu monitoring. No wiesz, nigdy nie wiadomo.... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Pascal to baba udajaca "prawdziwego mezczyzne 17.03.07, 14:15 Alez Waldus ma dzis wyjatkowo racje! Nie rozumiem, dlaczego sie czepiasz biedaka. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Pascal to baba udajaca "prawdziwego mezczyzne 18.03.07, 07:42 dlaczego nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Pascal to baba udajaca "prawdziwego mezczyzne 17.03.07, 22:45 > Cale istnienie Pascala to jest chwyt feministek z Gazety Pewnie przyznałbym ci rację, gdybym nie wiedział aż nadto dobrze, że takie ślimaki jak Buuuaaaaażej naprawdę pełzają po tym świecie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 11:42 botytoja napisała: > jak w temacie..;) On może być piękny.... On jest kobietą...(wal...10 się myli) Ja się w Nim zakocham... Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 12:12 mysle ze szalu nie ma: www.theage.com.au/ffximage/2005/06/24/Blaise_Pascal.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 12:32 wyssana.z.palca napisała: > mysle ze szalu nie ma: To tylko pozory.. Naprawdę to boski-demon-wcielony... Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 12:37 mam nadzieje, ze w tym przypadku pozory myla... Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 12:38 wyssana.z.palca napisała: > mam nadzieje, ze w tym przypadku pozory myla... Skąd u Ciebie ta nadziej...? Na coś liczysz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: czy b.pascal jest przystojny? 17.03.07, 13:40 A jesli jest przystojny, to wycinanie postow ze zwyklego policzka przeistoczy sie nagle w namietne okladanie zdobionym pejczem? Nie rozumiem toku myslowego. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 b.pascal jest przystojny i ma pejczyk? ;))) 17.03.07, 13:47 b.pascal ma pejcz? mmm aha - pejcz nie musi być ozdobny chyba, byleby nieźle ciągnął ;)) hyhy czy moje czytanie bez zrozumienia będzie źródłem uroczej plotki o pascalu z pejczykiem? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: b.pascal jest przystojny i ma pejczyk? ;))) 17.03.07, 13:55 Skoro dla niektorych moderator musi byc przystojny, to zakladam ze i pejcz musi byc bogato zdobiony. Dopiero wtedy lepiej ciagnie... Najwyrazniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: b.pascal jest przystojny i ma pejczyk? ;))) 17.03.07, 14:08 ania.downar napisała: > Skoro dla niektorych moderator musi byc przystojny, to zakladam ze i pejcz musi > > byc bogato zdobiony. Dopiero wtedy lepiej ciagnie... Najwyrazniej :-) To uproszczony tok... Pejcz zdobiony dobry jest dla zniewieściałych...itd. A tacy to tylko ładni są... A Pascal (chociaż jest kobietą!) musi być przystojnym twardzielem, dlateg nawet pejcz u niego taki...prosty, i twardy u nasady, i długi... żeby mógł nim i ciągnąć i pchać:P Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 no co :)) 17.03.07, 15:28 eh.. powinnam chyba jeszcze coś napisać o pascalu, żeby mnie nie ścięto... ;-)) a nie było nigdy jakiegoś.. hm.. zlotu Forumowiczów? wtedy pascal mógłby się pojawić jako czyniący honory domu ekhm.. niekoniecznie z pejczykiem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: no co :)) 17.03.07, 15:33 lidka_77 napisała: > eh.. powinnam chyba jeszcze coś napisać o pascalu, żeby mnie nie ścięto... ;-)) > a nie było nigdy jakiegoś.. hm.. zlotu Forumowiczów? wtedy pascal mógłby się > pojawić jako czyniący honory domu ekhm.. niekoniecznie z pejczykiem ;)) Pascal mnie mało interesuje... chyba, żeby ten pejczyk od niego pożyczyć:) ukłony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 myyks :) 17.03.07, 18:27 Pascal Cię mało interesuje? Jak możesz.. a jeśli faktycznie jest kobietą? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 hej a tak w ogóle liczy się co innego :) 18.03.07, 10:30 mężczyzna nie musi być przystojny przecież, ważniejszy jest mózg - mózg - mniam, najlepszy z sosem koperkowym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: hej a tak w ogóle liczy się co innego :) 18.03.07, 10:46 Lidzia? Jaki mozg?! Licza sie pieniadze, moga byc po niezyjacym tacie... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 mózg + pieniądze = przystojność? ;-))))) 18.03.07, 11:26 oj tam, jak zwał tak zwał mózg, pieniądze... jak facet ma mózg i pieniądze to od razu jakiś przystojniejszy ;-))) eh.. a jak wyleczyć się z fascynacji mózgami i zimnymi draniami? cholerne musicale i westerny - to przez to jestem jaka jestem - przedawkowane w dziecięctwie.... dobrze, że niewolnicy izaury nie wolno mi było oglądać, bo kto wie co by ze mnie wyrosło (ciekawe czy pascal faktycznie ma pejczyk;)))) Odpowiedz Link Zgłoś