fiutek-maly 28.03.07, 15:11 co sadzicie o tym filmie? moim zdniem pod pozorem komedii przekazuje głęboką prawde życiową o kobietach. p.s Cos mi sie widzi że kobietom nie spodoba sie ten film, za dużo w nim prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silic Re: testosteron 28.03.07, 15:26 Głęboką prawdę życiową o kobietach ?? A ten sam film widzieliśmy ? Jest śmieszny ( dla mnie ), jeśli coś głębszego przemyca to o mężczyznach. Odpowiedz Link Zgłoś
fiutek-maly Re: testosteron 28.03.07, 15:45 dla mnie też jest śmeszny. Smieszne dla mnie jest zderzenie wyobrażeń bohaterów o kobietach z tym jakimi te kobiety okazują sie w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
arturvelfelix Re: testosteron 29.03.07, 21:40 silic jak zwykle ma racje, prawde pokazuje o mezczyznach. Jesli chodzi o kobiety to jest chwilami (tylko) mocno przerysowany... smiesza mnie faceci zakochani w takich "Female fatale" ;) co za cielaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fiutek-maly Re: testosteron 29.03.07, 22:43 > Jesli chodzi o > kobiety to jest chwilami (tylko) mocno przerysowany... komedia polega właśnie na przerysowaniu, po to komicy przerysowuja swqój obraz by być śmiesznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
zenia78 Re: testosteron 29.03.07, 19:06 Mi sie film podobal bardzo:-DDD Smieszny rzeczywiscie byl...a czy przedstawia prawde o kobietach...hmm...pewnie tak:-DDD p.s.male fiutki sa mile...tak samo jak wielkie dupy:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś