Gość: grrr IP: *.acn.waw.pl 02.06.03, 23:50 o co chodzi??? ja nic nie rozumiem! facet najpierw sie przymila mowi wprost,ze chce zakrecic, a potem zachowuje sie jakbysmy byli tylko przyjaciolmi. co mu sie stalo?? zespul sie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohanek Re: pytanie do panow 03.06.03, 01:38 Gość portalu: grrr napisał(a): > o co chodzi??? ja nic nie rozumiem! facet najpierw sie przymila mowi > wprost,ze chce zakrecic, a potem zachowuje sie jakbysmy byli tylko > przyjaciolmi. co mu sie stalo?? zespul sie? ;) Faceci bardzo chca sie pochwalic przed kumplami swoja zdobycza. Moze wyrazili zdanie ze nie jestes atrakcyjna laska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Re: pytanie do panow IP: *.acn.waw.pl 03.06.03, 12:10 jestem atrakcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: pytanie do panow 03.06.03, 12:36 moze na razie facet w swoim rozwoju jest tylko na etapie podrywu.poderwac umie.ale gdy nagle zwierz upolowany....to pojawia sie "???".udalo sie, ale chlopiec teraz nie ma pojecia, co sie robi dalej.moze jeszcze nie jest gotowy na zwiazek, i nie umie sie w nowej roli odnalesc, bo zwykle skakal wszedzie tylko z kumplami.przejdz na tryb stand-by.poczekaj, obserwuj, bron boze nie obrazaj sie... jak mala dziewczynaka, i nie narzucaj sie. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: pytanie do panow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 13:41 gorzej jak facet ma 30 lat i sie tak zachowuje, lepiej odpusc sobie, albo badz bardzo ostrozna...moze to cisza przed burza...a moze i nie ... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Re: pytanie do panow IP: *.acn.waw.pl 03.06.03, 15:16 Gość portalu: jk napisał(a): > gorzej jak facet ma 30 lat i sie tak zachowuje, lepiej odpusc sobie, albo badz > bardzo ostrozna...moze to cisza przed burza...a moze i nie ... powodzenia mozesz rozwinac co to znaczy "gorzej jak facet ma 30 lat i sie tak zachowuje" ? on co prawda 30 nie ma, ale blizej mu niz dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
xeniutka Re: pytanie do panow 03.06.03, 15:24 ojejku.. czy to twoj pierwszy kontakt z facetami? czasami mozna zrobic jeden gest ktory zniecheca do blizszej znajomosci, czasem facet mowi wiele rzeczy byle tylko pojsc z toba do lozka... moze sie boi zaangazowania.. moze byc milion roznych rzeczy... najlepiej zapytac go wprost :) zadajez ogolnikowe pytanie i oczekujesz recepty, ktorej nie da sie wystawic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Re: pytanie do panow IP: *.acn.waw.pl 03.06.03, 21:59 xeniutka napisała: > ojejku.. czy to twoj pierwszy kontakt z facetami? nie, nie pierwszy :) > czasami mozna zrobic jeden gest ktory zniecheca do blizszej znajomosci, czasem > najlepiej zapytac go wprost :) wprost nie chce, bo moze nie wyjsc fajnie :/ zawsze pierwszy krok przypada wlasnie mnie i tym razem naprawde chce byc "zdobywana". pozdrawaiam :) Odpowiedz Link Zgłoś