ppp992 28.05.07, 19:23 Czy podobaja sie wam tipsy u kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janwatroba Re: Tipsy. 28.05.07, 23:29 Dzieki za info. Teraz moge sie wypowiedziec co do meritum. Sztuczne paznokcie lubie tak samo jak silikonowe cycki, plastikowa dupe i wate zamiast mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: po powyższych wpisach wnioskuję, 29.05.07, 08:12 iż w najbliższym czasie 'upadną' kosmetyczki trudniące się tym rękodziełem , bezrobocie podskoczy i całe społeczeńtwo będzie musiało dopłacać do zasiłków! to się nazywa solidarne państwo:P Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Tipsy. 29.05.07, 11:03 zdecydowanie nie :// tak btw - to czy tipsy nie przeszkadzają paniom w robieniu laski [handjob] np.??? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 A mnie zawsze fascynuje... 29.05.07, 11:14 ...jak takie panny wykonują zwyczajne czynności związane z higieną (szeroko pojętą;P) czy sprzątaniem, zmywaniem...robiąc założenie, że nie mają kogoś kto to wszystko za nie zrobi;P Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: A mnie zawsze fascynuje... 29.05.07, 11:17 izabellaz1 napisała: > ...jak takie panny wykonują zwyczajne czynności związane z higieną (szeroko > pojętą;P) czy sprzątaniem, zmywaniem...robiąc założenie, że nie mają kogoś kto > to wszystko za nie zrobi;P > biorąc pod uwage cienkość papieru toaletowego, to jest to faktycznie interesujący problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: A mnie zawsze fascynuje... 29.05.07, 11:27 > > biorąc pod uwage cienkość papieru toaletowego, to jest to faktycznie > interesujący problem :) Szzzzzz... no i gdzie przy kawie taki cuda wypisujesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A mnie zawsze fascynuje... 29.05.07, 11:43 demonii napisała: > > > biorąc pod uwage cienkość papieru toaletowego, to jest to faktyczn > ie > > interesujący problem :) > Szzzzzz... no i gdzie przy kawie taki cuda wypisujesz? :D No ba! Ja nawet po czekoladę pobiegłam coby bardziej wczuć się w klimat;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A mnie zawsze fascynuje... 29.05.07, 11:41 gianni_vonsacze napisał: > biorąc pod uwage cienkość papieru toaletowego, to jest to faktycznie > interesujący problem :) No właśnie to kryło się również pod pojęciem użytym przez mnie - szeroko pojęte czynności higieniczne;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Tipsy. 29.05.07, 11:26 A czy podobają Wam się "potipsowe" paznokcie naturalne? :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Tipsy. 29.05.07, 11:46 demonii napisała: > A czy podobają Wam się "potipsowe" paznokcie naturalne? :P A za cholerę nie wiem jak takie wyglądają więc nie odpowiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Tipsy. 29.05.07, 12:07 Widziałam,, dlatego za cholerę nie dam sobie zrobić takiego kuku, nawet w celch poznawczych :D Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: a jak mielone mieszać w tipsach... 29.05.07, 19:21 Mam Znajomego, który Pannom z tipsami złośliwie wydaje resztę w drobniakach, na ladzie z rantem:)))) Trochę Im schodzi hehe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: a jak mielone mieszać w tipsach... 29.05.07, 20:01 Zdecydowanie mnie też się podobywuje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: a jak mielone mieszać w tipsach... 29.05.07, 20:03 i takie niewinne :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: a jak mielone mieszać w tipsach... 29.05.07, 20:04 Jak to u Panów bywa...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: a jak mielone mieszać w tipsach... 29.05.07, 20:06 nie tylko u Panów :) Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: a jak mielone mieszać w tipsach... 29.05.07, 20:04 ale na klawiaturze nie da rady pisać Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: a jak mielone mieszać w tipsach... 29.05.07, 20:05 nie wiem, nie próbowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Tipsy. 29.05.07, 19:59 Mogą być - pod warunkiem, że kobieta dokładnie myje ręce po zrobieniu kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Tipsy. 29.05.07, 20:10 No pewka, takie słodziusienkie z cyrkoniami i maziajkami kwiatowymi, i treski, i brokat na każdej części ciała, którą da sie wybrokatować oraz silikon w każdej części ciała, w którą da się władować silikon. Mój styl normalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś