kakarakamuchen 22.06.07, 16:47 co wybierze przeciętny mężczyzna: kaszankę, czy salceson? co na to statystyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakarakamuchen Re: masarsko 22.06.07, 16:54 dziewczyny, jedna z drugą, bez metafor i podpowiedzi. kawiorek wieprzowy, czy slsefi brunszwicki, włoski? Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: masarsko 22.06.07, 17:02 wybiorę swojską kiełbaskę...sam zresztą robię i wędzę na działce ;]:P Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: masarsko 22.06.07, 20:51 no ja wiem... ostatnio jeden góral chciał se przyciąć, to mu nawet w białymstoku nie pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: masarsko 22.06.07, 17:08 Ło Jezu!! Ale dałes alternatywę!! A co wybierze przecietny mężczyzna :jedzenie czy picie? I bez tego i bez tego nie da sie żyć, to co to za wybór? Ma być i kaszanka i salceson, i głowizna, i pasztetowa, i podgardlana i pare jeszce innych przysmakow , ktore od wiekow robia zwykli , wiejscy masarze a nie moga sie nauczyć robic "szkulone fachowce" Smacznego. W razie czego moge kiedys podrzucic , bo przywozw od strony Gdanska , wiec mam po drodze na swoj mokotow. :)). Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: masarsko 22.06.07, 17:38 Wlasnie do niej pisalem , dlatego mnie nie bylo na tej kaszance. A mam taka kobitke co robi mi pyszne przetwory ze świniaka. Sprawdzone od czasu przed stanem wojennym. super. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: masarsko 22.06.07, 20:56 zapytałam. pomyslałam sobie o nowym męskim podgatunku. siłownia, potem masaż, na koniec manicure, wraca do domu wymęczony, wymiędlony, ale hm ładny, otwiera lodówkę, a tam "fjut", za przeproszeniem, czy inna paszczetowa. I co ón na to? nie wiem, tak mi sie po jasieńku wątrobie skojarzyło. dzieki za ofertę, ale ja bezmięsna :D Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: masarsko 22.06.07, 17:56 Tu, na tej stronie: www.rapeden.net/about4758-0-asc-559.html , nieco poniżej, jest "List do BRAVO". Sądzę, że sporo może podpowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: masarsko 22.06.07, 20:39 A nasz miły pisarz wątkow, jak zwykle, klepnął watek i w kimono. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: masarsko 22.06.07, 20:58 a żebys pan wiedział, panie dziadek, że właśnie udaje sie na spoczynek. miłej nocy panu i innym uczestnikom wirtualnych bibek życzy... ja, kakarakamuchen! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: masarsko 22.06.07, 21:04 A dobranoc , bezmiesny , za to mily kakakrkakrk ... a w cholere i tak nie powtorze. Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 a czy to możliwe że w salcesonie ktoś znalazł oko? 22.06.07, 20:42 :DD hyhy czy to taka opowieść po prostu - taki miejski mit, jak ten z czarną wołgą (no ja nie wiem czy to mit, moja ciocia widziała ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: a czy to możliwe że w salcesonie ktoś znalazł 22.06.07, 21:00 i "szataniści", co to tną dzieci żyletkami, a rany solą posypują... brrr. nie mit, najprawdziwsza prawda! :) Odpowiedz Link Zgłoś