wininia 25.06.07, 18:15 taxi? komunikacją miejską to obciach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janwatroba Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 25.06.07, 18:25 Wszak mowi Pismo: "Po to Bog wymyslil mezowi zone, zeby po imprezie do domu jego nieprzytomne cielsko odwozila" ...czasem kobiety do czegos sie jednak przydaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 25.06.07, 18:25 wiesz, to zależy, jak to tzw "kawał chłopa" co można go pod pachę wziąć i do domu zanieść to na taryfę szkoda kasy - lepiej autobusem, oby tylko nie wypadł Ci jak będzisz po schodach wchodziła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 25.06.07, 18:30 wininia napisała: > taxi? > komunikacją miejską to obciach? Pewnie, że taxi :D A taksówkarza zaprosić na szybki numerek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 25.06.07, 18:37 Jeszcze nie zaobserwowalam u swojego takiego stanu, zeby nie byl w stanie dotrzec do domu, choc od kielicha na imprezach nie stroni ;-) Jakbym zaobserwowala, pewnie bym wziela taksowke. Zreszta w Belfascie noca i tak nie ma innego wyjscia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 25.06.07, 18:49 Bo mu tequili z robakiem żałujesz i placków z larw. Mexico, Mexico, trallllla, laallllllaaaaaa, laaaaaaaaaa........ Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 25.06.07, 18:51 Niczego mu nie zaluje. Po prostu jak widze, ze zaczyna sie chwiac na nogach, usuwam alkohol z zasiegu reki ;-) Od zalewania sie w trupa to on ma spotkania z kumplami, a nie wyjscia ze mna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 25.06.07, 18:54 Jak mu napieczesz placków z larw agawowych, załadujesz do plecaka, nigdy się nie zachwieje jak sobie będzie pogryzał. Sprawdzone Eeeeelaaaaa.:))))))) Działa. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 25.06.07, 18:51 Wininia. Cóż za dylemat? U Ciebie? Tylko Zaczarowana dorożka w świetle gazowych lamp, a jak całkowita dętka, to hotelik 'Pod różą'. Rano będzie w stanie użytkowym. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 25.06.07, 18:54 grzech_o_1 napisał: > Wininia. > Cóż za dylemat? U Ciebie? > Tylko Zaczarowana dorożka w świetle gazowych lamp, a jak całkowita dętka, to > hotelik 'Pod różą'. Rano będzie w stanie użytkowym. > :))))))))) A jeśli się nie da, to pacjenta na plecy i zanieść do domu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pani.misiowa Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 25.06.07, 21:07 obciach to ze bedac z toba tak wypil ze trzeba rozwazac takie aspekty moj facet zalewac sie moze z kumplami, ze mna ma trzymac fason ale jesli juz by mu sie to zdazylo to tylko taxi i to na jego koszt, nie ze wspolnych Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 25.06.07, 21:12 moskwa-> pietuszki ... i wio! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 25.06.07, 22:30 Mieszkają w Kolskim zaułku. Kawał drogi a metro już nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: Wracać samej 26.06.07, 18:02 Pijanego zostawia się tam gdzie usiadł albo leży i nie może wstać. Jeśli doprowadził się do takiego stanu -trudno wracaj sama ,taxi albo z trzezwym kolegą :) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Wracać samej 26.06.07, 18:07 To potem nie nalezy sie dziwic i watkow rozpaczliwych zakladac, ze facet w potrzebie zostawil na lodzie. Coz za okrutny pomysl, biednego chlopa w stanie bezradnosci samego na pastwe losu zostawic! Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: Wracać samej 26.06.07, 18:11 Ech mamuśka mamuśka :)Chcesz mieć synusia to go zabieraj do domu- noś, targaj i ciesz się że masz chłopa po co mi taki ! Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Wracać samej 26.06.07, 18:13 Nie chce synusia, tylko faceta, na ktorego mozna liczyc w chwilach slabosci. A zeby mozna bylo liczyc, samemu trzeba byc w potrzebie wsparciem. Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: Wracać samej 26.06.07, 18:20 Nie w takiej sytuacji kiedy on sam nie ma kontroli nad tym co wyczynia. " Przykro mi ale nie będę cię wspierać jak zrobisz z siebie beczkę żywca -wracasz sam i miej tą świadomość.Gdzie padniesz tam leżysz, zbierać nie będę,bo jestem słaba płeć zrozumiano! Wspierać mogę w chorobie ,opatrywac rany, głaskać ale pijaka targać nie będę- z góry ma zapowiedziane... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Wracać samej 26.06.07, 18:30 Ja teoretyzuje. Nigdy nie musialam zbierac chlopa z ulicy. Ale wiem, ze na pewno bym go nie zostawila samego. Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Mężczyzna wypił na imprezie jak z takim wra 27.06.07, 13:00 Kochani znowu się kroi impreza tym razem to ja piję:) Odpowiedz Link Zgłoś