Gość: Naiwna IP: *.stacje.agora.pl 13.06.03, 15:43 Czy jeżeli mężczyzna nie jest z kobietą to znaczy, że jej nie kocha, czy mogą w grę wchodzić inne względy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Naiwna Re: Czy jeżeli...? IP: *.stacje.agora.pl 13.06.03, 16:15 Proszę pomóżcie! Czy jeżeli mężczyzna kocha kobietę to będzie chciał z nią się związać, czy może są jakieś względy dla których "odpuści" sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Czy jeżeli...? IP: *.acn.waw.pl 13.06.03, 19:10 O ty naiwna! Nie jest z Toba , mimo że cię kocha bo: za bardzo cię kocha jesteś za świetna i się boi żona mu nie pozwala Faceci są z kobietami, które: nie kochają nie pociągaja ich są brzydkie Zadowoliło? Głupota bab nie zna granic:((( Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: Czy jeżeli...? 13.06.03, 21:10 Wydaje mi się,że mężczyzny,który kocha jakąś kobietę, nic nie powstrzyma od bycia z nią. Ale mogę się mylić :) Odpowiedz Link Zgłoś
biegnijlola Re: Czy jeżeli...? 14.06.03, 15:49 gwen_verdon napisała: > Wydaje mi się,że mężczyzny,który kocha jakąś kobietę, nic nie powstrzyma od > bycia z nią. Ale mogę się mylić :) Mężczyzna, o jaki piszesz / pewnie ogólnie dosc / z pewnością kocha tylko siebie, dba wyłącznie o własne zdrowie, własną wygodę a kieruje się tylko przyzwyczajeniem i kasą, która zainwestował we własne mieszkanie na przykład. Ale to moze byc zły przykład. Taki facet to NARCYZ ! Naiwna, odpuść go sobie. "Nosi kapcie w domu i pod kapciem jest. Brakuje mu tylko JPS. Widzisz, jak się zgrały słówka. To są słówka na półgłówka, który marnuje innych czas! On nie wie, że jego główka Jest pusta jak makówka Taki ktoś sam nie wie kim jest, czasu na niego szkoda ! " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Czy jeżeli...? IP: *.skorosze.2a.pl 14.06.03, 16:58 Mężczyzna nie musi być z kobietą bo ją kocha. Wystarczy, że chce ją pierdolić. Ten najwyraźniej ani nie kocha, ani nie ma ochoty z nią iść do wyra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Czy jeżeli...? IP: *.acn.waw.pl 14.06.03, 17:26 :)))))))))) brutalna prawda dla wszystkich naiwnych Odpowiedz Link Zgłoś
glupiakasia Re: Czy jeżeli...? 15.06.03, 08:45 > Czy jeżeli mężczyzna nie jest z kobietą to znaczy, że jej nie kocha, czy mogą > w grę wchodzić inne względy? to znaczy, ze nie chce z nia byc. a jesli gada cos innego - to ma jakis powód - moze chce od niej wziąć pieniadze, albo ma cos innego czego potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apandinus Re: Czy jeżeli...? IP: *.plusgsm.pl 16.06.03, 00:26 No... może jej na przykład nie znać! Sorry, ale trochę mało konkretnie sformułowałaś pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naiwna Re: Czy jeżeli...? IP: *.stacje.agora.pl 16.06.03, 09:02 ... nie chce z nią być, zanim ona się nie rozwiedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apandinus Re: Czy jeżeli...? IP: 195.20.110.* 16.06.03, 17:08 No... to może być dobry powód do "niebycia"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: Czy jeżeli...? IP: 212.244.188.* 16.06.03, 17:17 to niech ona sie rozwiedzie, zamiast miauczec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apandinus No właśnie... IP: 195.20.110.* 16.06.03, 17:30 Chyba, że chce mieć ciasteczko i zjeść ciasteczko. Albo raczej mieć dwa ciasteczka. Jestem w stanie to zrozumieć, ale czy ciasteczka to zrozumieją? Odpowiedz Link Zgłoś