Gość: Julian IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 16.06.03, 09:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansa Re: Korzystacie z usług prostytutek? 20.06.03, 13:42 ja osobiście lubię po pracy przeruchać panienkę(oczywiście , gdy nie chcę zbyt dużo pieniędzy).To jest coś takiego , jak set w tenisa-dobre dla zdrowia i nie ma skutków ubocznych.Im więcej kobiet zapładniam , tym czuję się bliżej natury.No cóż taka nasza natura... Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: Korzystacie z usług prostytutek? 21.06.03, 23:10 hansa napisał: > ja osobiście lubię po pracy przeruchać panienkę(oczywiście , gdy nie chcę zbyt > dużo pieniędzy).To jest coś takiego , jak set w tenisa-dobre dla zdrowia i nie > ma skutków ubocznych.Im więcej kobiet zapładniam , tym czuję się bliżej > natury.No cóż taka nasza natura... No pewnie, jedynym jakże drobniutkim skutkiem ubocznym jest HIV. Ale przecież im więcej kobiet przelecisz tym prawdopodobieństwo zarażenia mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.06.03, 10:55 To jest coś takiego , jak set w tenisa-dobre dla zdrowia i nie > ma skutków ubocznych. A w takim razie podrywanie i ogladanie sie za dziewczynami tez uwazasz za sport i odstresowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: 139.18.15.* 20.06.03, 14:53 tylko meskich Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: Korzystacie z usług prostytutek? 21.06.03, 23:13 Ja nie korzystam ani z męskich ani z damskich :-). Natomiast z różnych względów interesuje mnie koszt takiej usługi(damskiej). Jeśli ktoś się pokusi o odpowiedź, z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: 150 PLN za superdupe z dowozem (1 godz) IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.03, 20:06 Ej a gdzie taka taniocha ?? :)) W poznaniu czy w Warszawie placilem srednio 200-400 zl za godzine. W Poznaniu najdrozszy klub to Mario, sam taksiarz dostaje 100 zl za zwerbowanie klienta. Zas sam klient musi zaplacic 500 zl !! Doliczajac drinki wychodzi jeszcze wiecej. Ale co parenascie minut dziewczyny tancza na rurkach, prawdziwe boginie. Zas w Margot, klub pod poznaniem, wstep tylko dla vipow (ja tam normalny gosc, ale udalo mi sie przez znajomych targowych) pracuja takie laski, jak z wybiegow modelek. Klub drogi ale bardzo ekskluzywny, otoczony murem, wjazd przez brame, straznicy. Co prawda na pokoj nie poszedlem, ale koledzy mieli podobno frajde, jeden byl z dwoma panienkami i robily mu sceny lesbijskie w whirpoolu, ubolewam ze tego nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: 150 PLN za superdupe z dowozem (1 godz) 25.06.03, 01:30 > w whirpoolu, ubolewam ze tego nie widzialem. no widzisz nie widziales, a ja sobie za darmo moge w lustereczku. widzisz kto ma ladniejsze, nigdy nie bedziesz taki piekny jak my kobiety dlatego musisz placic i z wywieszonym ozorem szukac tego co MY MAMY od urodzenia!!!!!!! w sumie chyba wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s ach 25.06.03, 01:32 ach czego byscie nie zrobili, zeby choc prze chwile nas sobie poogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: 150 PLN za superdupe z dowozem (1 godz) 25.06.03, 08:08 Gość portalu: klient napisał(a): > Ej a gdzie taka taniocha ?? :)) Szukaj świerzego towaru z Ukrainy - palce lizać! Mozna nawet taniej niż sądzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: 150 PLN za superdupe z dowozem (1 godz) IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 13:50 chooligan napisał: > Szukaj świerzego towaru z Ukrainy - palce lizać! > Mozna nawet taniej niż sądzisz. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.03, 00:35 Korzystam. Nie raz trafilem na piekne, mlodziutkie i szuple, szalenie sexowne dziewczyny 18-20 lat. Najgorsze, ze dziewczeta uzywaja mocnych perfum, pozniej do domu wrocic normalnie nie moge bo ubranie przesiaka, a jeszcze jak taka podrapie czy gdzies wlosy pogubi.. Musze przed powrotem do domu, spedzic jakies dodatkowe pol godziny w biurze czy toalecie publicznej i sie otrzepywac od stop do glow, robic ogledziny. Raz sie tak doprowadzam do porzadku, obok mnie facet robi to samo. Usmiechnelismy sie do siebie i bez slowa bylo wiadomo o co chodzi. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: tchorz IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.03, 20:01 sharon_s napisała: > obrzydliwy tchorz. > pomarzyc mozesz. A kim wy jestescie drogie panie (sharon i pamela) aby oceniac moja moralnosc i osobowosc ??!!! Zalozcie watek na forum kobiecym tam sie zalcie jacy to mezczyzni sa BEE a ode mnie to z daleka, ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: tchorz 25.06.03, 01:22 > A kim wy jestescie drogie panie (sharon i pamela) aby oceniac moja moralnosc i > osobowosc ??!!! > Zalozcie watek na forum kobiecym tam sie zalcie jacy to mezczyzni sa BEE a ode > > mnie to z daleka, ok ? nie dziwie sie, ze korzystasz z uslug panienek ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: tchorz 25.06.03, 08:06 sharon_s napisała: > nie dziwie sie, ze korzystasz z uslug panienek ze wsi. Ale ty kurwa jestes pojebana. Wczesniej piszesz że te dajki to boginie i nawet sie do nich zaliczasz, a teraz że to panienki ze wsi? Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: tchorz 25.06.03, 18:57 > > Ale ty kurwa jestes pojebana a ty jestes glupim szczylem, z wywalonym ozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: tchorz 25.06.03, 19:00 > Ale ty kurwa jestes pojebana. Wczesniej piszesz że te dajki to boginie i nawet > sie do nich zaliczasz, a teraz że to panienki ze wsi? z twoich postow wnioskuje, ze masz bardzo duze problemy jesli chodzi o kobiety. nic dziwnego, ze tylko platny seks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamela Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: 217.153.152.* 24.06.03, 11:03 Gość portalu: klient napisał(a): > Korzystam. Nie raz trafilem na piekne, mlodziutkie i szuple, szalenie sexowne > dziewczyny 18-20 lat. Najgorsze, ze dziewczeta uzywaja mocnych perfum, pozniej > do domu wrocic normalnie nie moge bo ubranie przesiaka, a jeszcze jak taka > podrapie czy gdzies wlosy pogubi.. Musze przed powrotem do domu, spedzic jakies > > dodatkowe pol godziny w biurze czy toalecie publicznej i sie otrzepywac od stop > > do glow, robic ogledziny. Raz sie tak doprowadzam do porzadku, obok mnie facet > robi to samo. Usmiechnelismy sie do siebie i bez slowa bylo wiadomo o co > chodzi. :)) OBRZYDLIWOŚĆ!!! A jak twoja dziewczyna lub żona pieprzy się z każdym napotkanym facetem i tak samo cię okłamuje jak ty ją???? Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Korzystacie z usług prostytutek? 24.06.03, 11:54 Gość portalu: pamela napisał(a): > OBRZYDLIWOŚĆ!!! > A jak twoja dziewczyna lub żona pieprzy się z każdym napotkanym > facetem i tak samo cię okłamuje jak ty ją???? Nie rozumiesz. To co dla ciebie jest obrzydliwe, czyt. seks z kobietą, dla meżczyzny juz obrzydliwe nie jest. Po prostu jesteśmy inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: *.*.*.* 24.06.03, 11:56 jeszcze nie musze płacić za seks z kobietą więc nie korzystam z usług prostytutek..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: 62.233.175.* 24.06.03, 13:16 He he Smiac mi sie chce ze wszystkich, ktorzy musza placic za pompeczke. Wspolczuje. Szczerze wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.06.03, 16:44 Gość portalu: Y napisał(a): > He he Smiac mi sie chce ze wszystkich, ktorzy musza placic za pompeczke. > Wspolczuje. Szczerze wspolczuje. gadasz.spróbuj, a zobaczysz jakie to są emotikony!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: 62.233.175.* 26.06.03, 07:52 Nie watpie;-) Bzykac cos co bzykalo juz pol miasta przed Toba? Rzeczywiscie wyjatkowe uczucia moga temu towarzyszyc ale mnie jakos to nie rusza. Poza tym placic jeszcze za cos co moge miec za friko? Po co? Po to zeby zalatwic tylko i wylacznie potrzebe fizjologiczna? Bezsens. Gdzie szacunek do samego siebie? Gdzie szacunek do partnerki? "...Co zrobisz? To co wszyscy robia?..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 13:48 Gość portalu: Y napisał(a): > Nie watpie;-) Bzykac cos co bzykalo juz pol miasta przed Toba? Rzeczywiscie > wyjatkowe uczucia moga temu towarzyszyc ale mnie jakos to nie rusza. Poza tym > placic jeszcze za cos co moge miec za friko? no.. tu faktycznie z twojej wypowiedzi az pachnie szacunkiem do partnerki.. A jak masz za friko, ta co szybko idzie z toba do lozka, moze te tez pol miasta bzykalo ? Po co? Po to zeby zalatwic tylko > i wylacznie potrzebe fizjologiczna? Bezsens. Gdzie szacunek do samego siebie? > Gdzie szacunek do partnerki? "...Co zrobisz? To co wszyscy robia?..." Wiecej jest jasnosci i konkretu, kiedy idziesz i placisz, i starasz sie aby bylo milo rowniez dla panienki. Owszem, moznaby isc niczym flejtuch, polozyc sie i czekac, ale mozna tez inaczej, a dziewczyny nie raz sa naprawde wesole, inteligentne (sporo studentek) spotkalem nawet raz pielegniarke w ciezkiej sytuacji zyciowej, co mam na niej psy wieszac, a jej moralnosc. Jej sprawa. Radza sobie dziewczyny no i dobra, szafa gra. Wole isc zaplacic i by bylo wszystko jasne niz zciemniac jakies dziewczynie, robic jej nadzieje (potem chodza za mna i becza) bo mam ochote na sex a ona na milosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: 62.233.175.* 26.06.03, 14:07 Jak nie bede chcial to nie pojdzie ze mna szybko do lozka. To przeciez zalezy tak samo ode mnie jak i od niej. Chocby wlasnie dlatego nie warto sie spieszyc lecz dac sobie czas na poznanie, ktore moze oszczdzic niemilych rozczarowan. Chocby takich, ze mialo ja juz to nieszczesne "pol miasta" ;-) czy roznego rodzaju infekcje itd. itp. Mezczyzna powinien panowac nad swoimi emocjami i potrzebami. Bo to robi m.in. z niego mezczyzne i odroznia od "trokow od kaleson". Wlasnia ta rzadka umiejetnosc bycia opanowanym w roznych sytuacjach a nie kierowania sie wylacznie chwilowymi potrzebami itd. itp. Co z tego, ze one sa wygadane i usmiechniete. Musza takie byc bo to ich praca. poszedlbys do takiej co by Ci narzekala albo powiedziala, ze nadajesz sie na plaster do d... a nie na kochanka?;-) Chocbys nie wiem jak byl uprzejmy i elokwentny to i tak wszystko schodzi sie do jednego. Zalatwienia potrzeby fizjologicznej. Zbicia cisnienia, spuszczenia z krzyza czy jak to tam sobie chcesz nazywac;-) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tripper Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: Kasza.gjpoland.com.pl:* / 172.16.16.* 27.06.03, 17:42 cholera jasna do prostytutki nie idzie sie po milosc, ale po seks. i obie strony zdaja sobie z tego sprawe i to jest czysty uklad ja tam nie chodze na panienki, bo po pracy wole pojsc z kumplem na drinka do jakiegos go-go, ale szczerze rozumiem facetow, ktorzy na panienki chodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pgr Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: *.blue.pl 26.06.03, 13:58 Podsumujmy : żona i tak wychodzi najdrożej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeska Re: Korzystacie z usług prostytutek? 26.06.03, 21:24 Gość portalu: pgr napisał(a): > Podsumujmy : żona i tak wychodzi najdrożej. haha, wlasnie, to jest prawda !! :))) Przeliczcie, aby zaciagnac dziewczyne do lozka trzeba: inwestowac wieczory, a wiec: rachunki telefoniczne, rachunki w restauracji, prezenty, bilety do kina itd.. = no jakies 300-600 zl na pewno !! A jeszcze zalezy jaka dziewczyna, bo sa takie, ktore za byle co sie nie dadza ;))) A prostytutka ? Ooo, 150 zloty placi i ma od razu, jeszcze w szpileczkach i koronkach i na rozne sposoby i taka mu nie powie "eee ale bee jestes, zboczeniec!!" He he, niezly topik :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: *.server.ntl.com 26.06.03, 22:14 Gość portalu: pgr napisał(a): > Podsumujmy : żona i tak wychodzi najdrożej. Ha, ha, ha ale sie usmialam. A tak swoja droga to utrzymac meza to tez nie jakas specjalna taniocha. Daje do myslenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Samce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 21:58 Coś wam powiem chłopcy. Pracowałam najpierw w agencji towarzyskiej, później w ekskluzywnym klubie. Każda wizyta faceta to był koszmar. Nie tylko dla mnie, dla reszty dziewcząt też. Na nic wasze wypociny, rzygać nam się chciało gdy musiałyśmy wam usługiwać. Myślicie, że dlaczego dziewczyny pracują w agencji, klubie lub na ulicy? Bo TO lubią??? Głupota! Bo muszą. Bo to dobry zarobek. Nienawidzimy tego, co robimy. Popatrzcie na siebie. Stańcie przed lustrem. Bez ubrania. Jak wy wyglądacie?! Chude i koślawe nogi w sandałach, tłuste zwisające brzuszysko oblane smalcem, zwisające na pół metra włochy pod pachami. Poszedłbyś z taką zniedołężniałą kreaturą do łóżka??? Brrr, co? I dobrze, płaćcie nam, kobietom za możliwość przebywania w naszym towarzystwie te pół godzinki czy godzinę. Płaćcie, a my spluniemy zaraz po waszym wyjściu. Tfu! Chcecie się dowartościować? Czym? Przecież takie laseczki jak my nie bzykamy się z wami z wyboru lecz z przymusu. Ci, co przychodzą na numerek to często niedorajdy życiowe, nieumiejące poradzić sobie w normalnym codziennym życiu. Atrakcyjni mężczyźni z mózgiem nie są bywalcami klubów i agencji. Pracowałam tam, gdzie za męczarnię dostawałam grubą kasę... he he Czytając wasze posty wyobrażam sobie takiego opasłego knura jednego i drugiego, z kapiącą śliną na samą myśl o nas, kobietach. Kupcie sobie nadmuchiwane lale, wtedy nikomu nie zaszkodzicie. * Sharon ma rację: "(...) nigdy nie bedziesz taki piekny jak my kobiety dlatego musisz placic i z wywieszonym ozorem szukac tego co MY MAMY od urodzenia!!!!!!!". HA HA HAAA i: " ach czego byscie nie zrobili, zeby choc przez chwile nas sobie poogladac." Buaaaahaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa I jeszcze dla ostudzenia atmosfery żarcik: Żona do męża: "Śnił mi się targ, na którym sprzedawano mężczyzn. Jednego za 10.000 zł, innego za 100.000zł". Mąż: "A byli tacy jak ja?". Ona:"Owszem, za 10 zł pęczek". Haaaahaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
ruotsi Re: Samce 27.06.03, 23:24 Wreszcie ktos zamknal bohaterom kurek fantazji. Bohaterowie nazywaja to seksem, cholerny brak kreatywnosci musi to byc, w stylu szukania monety w spluwaczce. Tylko frajerzy placa za seks, nawet nie jedna kurtyzana idzie do lozka za darmo, kiedy spotka wlasciwego faceta. Pozbawieni fantazji jestesci biedaczki. Prymityw. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Samce 28.06.03, 15:33 Gość portalu: Dziewczyna napisał(a): > I jeszcze dla ostudzenia atmosfery żarcik: > Żona do męża: "Śnił mi się targ, na którym sprzedawano mężczyzn. Jednego za > 10.000 zł, innego za 100.000zł". Mąż: "A byli tacy jak ja?". Ona:"Owszem, za > zł pęczek". Haaaahaaaaaaaaaaaaaaa Gadanie. Większość moich kumpli, a są to całkiem spoko mężczyźni, dzwonią czasem do agencji rzeby sobie drinkowanie czy karty umilić. Większość z nich za darmo wyrywa laski z dyskotek, tylko że teraz są żonaci i im nie wypada. W marnym, i chyba bardzo niedrogim burdelu pracowałaś Kurewko. Zrozum że chęć do ciupciania nie jest atrybutem brzytkich facetów tylko wszystkich facetów. Zrozum też przez analogię: to że dworcowa kurwa na której widok chce się żygać i robi loda za jabola nie oznacza że wszystkie kobiety są takie. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: Samce 28.06.03, 19:09 Większość z nich za > > darmo wyrywa laski z dyskotek, no widzisz, ja tez wyrywam facetow z dyskotek i naprawde mam swietna zabawe, jak mi ktos tylek wymasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: Samce 28.06.03, 19:15 > Większość z nich za > > > > darmo wyrywa laski z dyskotek, > > no widzisz, ja tez wyrywam facetow z dyskotek i naprawde mam swietna zabawe, > jak mi ktos tylek wymasuje. a roznica miedzy mna a toba jest taka, ze ja nie bawie sie ze spadami ze wsi z ledwie skonczona podstawowka, a ty niestety tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: 80.48.144.* 28.06.03, 16:28 polecam czacik, tam przeciez sporo dziewczyn kocha sie za darmo, i tez mozna sobie powybierac twarzyczki, figurki, upodobania; jest bardzo milo :) panowie tez poszukiwani :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb Re: Korzystacie z usług prostytutek? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 19:22 A ja potrafie zyc bez seksu. Mam seksik z jakims dziewczeciem to dobrze, nie mam tez dobrze. Moge spokojnie wytrzymac miesiace wcale nie cierpiac. Dziwia mnie ludzie, ktorzy wariuja jak nie maja partnera przez dluzej niz tydzien albo musza lazic do agencji. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka111 Re: Korzystacie z usług prostytutek? 29.06.03, 23:36 ja tez nie raz mam ochote na numer bez zobowiązań z przystojniakiem z klubu. tylko mój partner nie czułby się z tym dobrze, a zależy mi na nim i nie chcę go okłamywać (chociaż wie, ze święta nie jestem). okłamujecie swoje partnerki, czy one wiedzą i się zgadzają? warto dla godzinki z gorącą kicią, która umie pięknie udawać? Odpowiedz Link Zgłoś