Dodaj do ulubionych

antena zewnętrzna

03.07.07, 14:55
czy ktoś się może orientuje takie kanały ściąga taka antena poza TVP1 TVP2 regionalną i polsatem?
Obserwuj wątek
    • grzech_o_1 Re: antena zewnętrzna 03.07.07, 14:57
      Jak mieszkasz niedaleko granicy, to ściągnie też zagraniczne.:)
      • wiosenna21 Re: antena zewnętrzna 03.07.07, 15:01
        a poznań Twoim zdaniem jest blisko granicy?:p ja bym sobie tak na przykład czeską telewzje pooglądała albo coś;)
        • grzech_o_1 Re: antena zewnętrzna 03.07.07, 15:06
          Możesz złapać cos niemieckiego.
          Kiedyś miałem taką antenę [balkon, trzecie pietro] to odbierała też trzy
          programu słowackie a do granicy mam 150 km. Oczywiście, musi być ustawiona na
          kierunek.:)))
    • janwatroba Re: antena zewnętrzna 03.07.07, 15:05
      Wszystkie tzw naziemne - mysle ze oprocz jedynki, dwojki i trojki zlapiesz tez
      Polsat i chyba TVN... ale ekspertem w dziedzinie nie jestem, bo mam kabel.
      BTW nie lepiej wylupic u kablarza tzw pakiet socjalny (z reguly 5-6 kanalow) za
      grosze i miec super jakosc odbioru?
      • wiosenna21 Re: antena zewnętrzna 03.07.07, 15:16
        kablówke my mamy tylko wtyczka jest spsuta a ze same baby w mieszkaniu to sobie z tym nie poradzimy a dzisiaj właściciel chaty wyjechał na tydzień:) więc tydzien przezimujemy o takiej antenie:) poza tym na 10 piętrze powinno coś ściagać:)
        • ginger43 Re: antena zewnętrzna 03.07.07, 15:48
          wiosenna21 napisała:

> kablówke my mamy tylko wtyczka jest spsuta a ze same baby w mieszkaniu to
          sobie
          > z tym nie poradzimy

Co za problem kupić nową i wymienić, spróbować zawsze można gorzej nie
          zepsujecie. Zawsze też można skorzystać z okazji i zaćwierkać do jakiegoś
          fajnego sąsiada i będzie dwa w jednym... Tylko potem znowu dziewczyny nie
          mówcie jak poznawać facetów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka