wiosenna21 03.07.07, 14:55 czy ktoś się może orientuje takie kanały ściąga taka antena poza TVP1 TVP2 regionalną i polsatem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: antena zewnętrzna 03.07.07, 14:57 Jak mieszkasz niedaleko granicy, to ściągnie też zagraniczne.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenna21 Re: antena zewnętrzna 03.07.07, 15:01 a poznań Twoim zdaniem jest blisko granicy?:p ja bym sobie tak na przykład czeską telewzje pooglądała albo coś;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: antena zewnętrzna 03.07.07, 15:06 Możesz złapać cos niemieckiego. Kiedyś miałem taką antenę [balkon, trzecie pietro] to odbierała też trzy programu słowackie a do granicy mam 150 km. Oczywiście, musi być ustawiona na kierunek.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
janwatroba Re: antena zewnętrzna 03.07.07, 15:05 Wszystkie tzw naziemne - mysle ze oprocz jedynki, dwojki i trojki zlapiesz tez Polsat i chyba TVN... ale ekspertem w dziedzinie nie jestem, bo mam kabel. BTW nie lepiej wylupic u kablarza tzw pakiet socjalny (z reguly 5-6 kanalow) za grosze i miec super jakosc odbioru? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenna21 Re: antena zewnętrzna 03.07.07, 15:16 kablówke my mamy tylko wtyczka jest spsuta a ze same baby w mieszkaniu to sobie z tym nie poradzimy a dzisiaj właściciel chaty wyjechał na tydzień:) więc tydzien przezimujemy o takiej antenie:) poza tym na 10 piętrze powinno coś ściagać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: antena zewnętrzna 03.07.07, 15:48 wiosenna21 napisała: > kablówke my mamy tylko wtyczka jest spsuta a ze same baby w mieszkaniu to sobie > z tym nie poradzimy Co za problem kupić nową i wymienić, spróbować zawsze można gorzej nie zepsujecie. Zawsze też można skorzystać z okazji i zaćwierkać do jakiegoś fajnego sąsiada i będzie dwa w jednym... Tylko potem znowu dziewczyny nie mówcie jak poznawać facetów! Odpowiedz Link Zgłoś