Gość: DANA IP: 10.59.211.* / *.uni.opole.pl 24.07.01, 14:02 Panowie! Czy podobaja sie Wam niskie kobiety ( takie ok. 158 - 160 cm) ale bardzo proporcjonalnie zbudowane? Czy tez podobaja sie wam jedynie wysokie? D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raf Re: Niskie kobiety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 18:12 Danusiu, Wzrost nie jest najważniejszy. Dla mnie, i myślę, że również dla wielu mężczyzn, najważniejsza jest osobowość kobiety. Raf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysoki Re: Niskie kobiety IP: 134.65.105.* 03.08.01, 17:20 niskie sa nerwowe wole te wyzsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go-go Re: Niskie kobiety IP: 192.168.1.* / *.mm.com.pl 03.08.01, 23:03 Gość portalu: wysoki napisał(a): > niskie sa nerwowe > wole te wyzsze niskie nie są nerwowe, ale mają pełno energii i niektórzy Panowie nie mogą tego znieść (nadmiar wrażeń)... Pzdr :-) PS. Mam 1,57m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Go-Go IP: *.ipartners.pl 04.08.01, 12:10 Hmmmm, zastanawiam się czy wszystkie interesujące kobiety są niskie. Ale, ale, chyba łatwiej skłonić głowę by pocałować niż wyciągać szyję do góry... Pozdrowienia dla Łodzianek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: req Re: Do Go-Go IP: *.telia.com 05.08.01, 01:15 ideal kobiety: 170 - 175 cm, szupla, opalona na ciemny braz, bardzo ciemne wlosy ktore nie sa krecone tylko proste i do tego oczywiscie zielone oczy zajebisty kontrast dolaczam sie do pozdrowien dla lodzianek poznalem z tamtad dwie swietne dupy (niestety nie do konca odpowiadaly idealowi) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niska40 Oferta IP: *.pp.com.pl 06.08.01, 12:36 Gość portalu: Raf napisał(a): > Danusiu, > > Wzrost nie jest najważniejszy. Dla mnie, i myślę, że również dla wielu > mężczyzn, najważniejsza jest osobowość kobiety. > > Raf. Mam czterdziestke, slinotok, garb i szpotawa stope. Posiadam rowniez nieprzebrane skarby duszy. Moze sie umowimy? Odpowiedz Link Zgłoś