ullik 06.01.08, 17:46 co sza dużo sie tu wycina wątków dopiero coś jest a już go nie ma a moze to tylko moje złudzenie?...optyczne? :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumnieburak Re: dziwne jest to forum 06.01.08, 17:48 no baa, u mnie tak szybko się zmieniają, że widzę je w różnych kolorach. To chyba nazywa się efektem Doplera czy jakoś tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: dziwne jest to forum 06.01.08, 17:51 a wszystko dlatego że moderator to mściwa małostkowa ci.. Odpowiedz Link Zgłoś
ullik Re: dziwne jest to forum 06.01.08, 17:55 niestety nie znam moderatora, zaglądnęłam tu kilka dni temu i jak chce nastepnego dnia zerknąc czy ktos mi na cos odpisał to się okazuje, że juz tegoż nie ma..........bez sensu :( Odpowiedz Link Zgłoś
ullik Re: dziwne jest to forum 06.01.08, 19:03 rotman69 napisał: > taka uroda tego forum ot powiedział co wiedział, wczesniej nie mogłes mi tego rzecc? Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Pażiwiosz, pasmatrisz, obaczisz. 06.01.08, 21:21 A wszystko będziesz wiedzieć, jak Cię Pasqalina w tyłek kopnie. To cholera niesamowita. Ale ja ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
ullik Re: Grzech! pascal nie kopie po tyłku!! 07.01.08, 00:28 byleby nie pod włos :p Odpowiedz Link Zgłoś