Gość: Xuxa IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 21.08.03, 11:41 Co o tym sądzicie?Jesteście za czy preferujecie taki, jakim natura obdarzyła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asiek Re: Silikonowy biust IP: *.exbud.com.pl / 10.40.23.* 21.08.03, 12:15 Jelsi kobieta źle czuje się z własnym biustem - to czemu nie? W końcu to ona go będzie nosić. Trzeba tylko pamiętać o dokładnym przemyśleniu tej decyzji - przecież wciąż wysuwa się nowe tezy na temat bezpieczeństwa silikonowych wkładek. Odpowiedz Link Zgłoś
wiessio Re: Silikonowy biust 21.08.03, 12:30 Co tam silikonowy biust???? A silikonowy Penis to jest to? Jeśli miałbym ssać suty z silikonowych piersi to bym się prawdopodobnie rozpłakał. A ty może polubiłabyś ssać takiego fajnego silikonowego penisa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: Silikonowy biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:07 podobno w samolocie świszczą i każdy pasażer wie, która ma swój, a która nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Silikonowy biust IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 18:08 Ja chyba wogóle nie rozumiem facetów. Nie podobają wam się silikonowe cycki, ale jak kobieta ma małe piersi, to słyszałam opinie na forum porównujące je do wyschnietych rodzinków. Tak źle i tak nie dobrze? Może ktoś mi to wytłumaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xuxa Re: Silikonowy biust IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 21.08.03, 19:04 Wreszcie Sandro zauważyłaś błyskotliwie i odważyłaś się to napisać.Nie wiadomo jak tym facetom dogodzić.Najdziwniejsze jest to, że nawet Ci , którzy są zdecydowanie przeciw silikonom z wielkim podnieceniem oglądają erotic pages w internecie, na których to większość kobiet posiada tego rodzaju piersi. Odpowiedz Link Zgłoś