Dodaj do ulubionych

Silikonowy biust

IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 21.08.03, 11:41
Co o tym sądzicie?Jesteście za czy preferujecie taki, jakim natura obdarzyła?
Obserwuj wątek
    • Gość: Asiek Re: Silikonowy biust IP: *.exbud.com.pl / 10.40.23.* 21.08.03, 12:15
      Jelsi kobieta źle czuje się z własnym biustem - to czemu nie? W końcu to ona go
      będzie nosić. Trzeba tylko pamiętać o dokładnym przemyśleniu tej decyzji -
      przecież wciąż wysuwa się nowe tezy na temat bezpieczeństwa silikonowych
      wkładek.
    • wiessio Re: Silikonowy biust 21.08.03, 12:30
      Co tam silikonowy biust???? A silikonowy Penis to jest to? Jeśli miałbym ssać
      suty z silikonowych piersi to bym się prawdopodobnie rozpłakał. A ty może
      polubiłabyś ssać takiego fajnego silikonowego penisa?
    • Gość: ree Re: Silikonowy biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:07
      podobno w samolocie świszczą i każdy pasażer wie, która ma swój, a która nie
    • Gość: Sandra Re: Silikonowy biust IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 18:08
      Ja chyba wogóle nie rozumiem facetów. Nie podobają wam się silikonowe cycki,
      ale jak kobieta ma małe piersi, to słyszałam opinie na forum porównujące je do
      wyschnietych rodzinków. Tak źle i tak nie dobrze? Może ktoś mi to
      wytłumaczyć...
      • Gość: Xuxa Re: Silikonowy biust IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 21.08.03, 19:04
        Wreszcie Sandro zauważyłaś błyskotliwie i odważyłaś się to napisać.Nie wiadomo
        jak tym facetom dogodzić.Najdziwniejsze jest to, że nawet Ci , którzy są
        zdecydowanie przeciw silikonom z wielkim podnieceniem oglądają erotic pages w
        internecie, na których to większość kobiet posiada tego rodzaju piersi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka