no_okki 17.02.08, 08:25 Dać kobiecie to, co chce - to prawdziwie męska postawa. Męski jesteś ??/:D:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_okki Re: Męskość 17.02.08, 12:51 kozica111 napisała: > Raczej to czego potrzebuje;) właśnie o to chodzi, o zbieżnośc interesów, o jedność myśli, działań; czyż nie tak ?/:D Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Męskość 17.02.08, 10:17 Wg tej definicji staram się być tak bardzo niemęski jak to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Męskość 17.02.08, 12:20 silic napisał: > Wg tej definicji staram się być tak bardzo niemęski jak to możliwe. > to popraw się; czas nieubłaganie Jej leci.../:D Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Męskość 17.02.08, 12:10 Daje sobie, co chce, jak tylko moge. Czy jestem bardzo meska? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Męskość 17.02.08, 12:18 eeela napisała: > Daje sobie, co chce, jak tylko moge. Czy jestem bardzo meska? :-) > > niemęska, i to dobrze, bo im więcej jest w Tobie męskości, tym gorzej dla Ciebie samej...ale - stać byłoby Cię na Więcej.../:D Odpowiedz Link Zgłoś
joabru Re: Męskość 18.02.08, 00:56 gorzej jak chce czegoś, czego nie jesteś w stanie dać. co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
jooxer Re: Męskość 18.02.08, 01:14 Musisz się bardziej postarać ;] Oczywiście jest parę wyjątków, ale prawdziwy mężczyzna powinien być w stanie pokonać wszelkie przeszkody ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Męskość 18.02.08, 02:18 Wg mnie to nie jest postawa meska tylko sluzalcza. Kazda kobieta z ktora mezczyzna wchodzi w blizsze stosunki usiluje przejac wladze. Sprawic by mezczyzna spelnial jej oczekiwania. To czesto swoisty wrecz paradoks - oczekuja faceta ktory bedzie pelnil role przywodcza, ale to one chcialyby wytyczyc granice w ktorych ma sie poruszac. Slepe spelnianie oczkiwan wlasnym kosztem rodzi w mezczyznie frustracje - by byc zadowolonym trzeba miec zysk ;). Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Męskość 18.02.08, 07:33 dobry wywód - na jedno chciałaby mocnego tygrysa, coby ją gwałtem brał, na drugie z czasem sama tym tygrysem się staje; ale ponoć kobieta zmienną jest i temu nie zaradzisz.../:D [gomory] Odpowiedz Link Zgłoś