Dodaj do ulubionych

Mentosowy smak kobiety

24.08.03, 17:03
Jestem fanka sexu oralnego, lecz na ogol lansuje go w jedna strone, tzn. ja
robie loda mojemu Misiowi. Lubie to robic, cwicze glebokie gardlo i wlasnie
weszlam w moment kiedy zdaje mi sie, ze mi sie to kiedys uda.
Problem jest nastepujacy: sex oralny w druga strone raczej sie nie odbywal i
otoz w ostatnia sobotnia noc sie odbyl, a wlasciwie probowal sie
odbyc.Krotko mowiac i wycinajac szczegoly wyladowalam znow w pozycji robiacej
loda i odkrylam, ze moj smak smak jest tak diabelnie cierpki, ze nie idzie
wytrzymac! Pierwotnie wpadłam w histerie, ze to tylko moj problem, ale po
krotkiej sondzie odkrylam ze to powrzechne.
Jak sobie z tym radzic? Pytanie nie tylko do panow, lecz rowniez /a moze i
przede wszystkim/do pan, ktore mam nadzieje beda odpowiadac w sposob
pozbawiony sloganow w meskim stylu "Nie ma lepszego smaku od podnieconej
kobiety".
Obserwuj wątek
    • Gość: Kocisz Re: Mentosowy smak kobiety IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 24.08.03, 20:11
      fanta-girl napisała:

> Jestem fanka sexu oralnego, lecz na ogol lansuje go w jedna strone, tzn. ja
      > robie loda mojemu Misiowi. Lubie to robic, cwicze glebokie gardlo i wlasnie
      > weszlam w moment kiedy zdaje mi sie, ze mi sie to kiedys uda.
      > Problem jest nastepujacy: sex oralny w druga strone raczej sie nie odbywal i
      > otoz w ostatnia sobotnia noc sie odbyl, a wlasciwie probowal sie
      > odbyc.Krotko mowiac i wycinajac szczegoly wyladowalam znow w pozycji robiacej
      > loda i odkrylam, ze moj smak smak jest tak diabelnie cierpki, ze nie idzie
      > wytrzymac! Pierwotnie wpadłam w histerie, ze to tylko moj problem, ale po
      > krotkiej sondzie odkrylam ze to powrzechne.
      > Jak sobie z tym radzic? Pytanie nie tylko do panow, lecz rowniez /a moze i
      > przede wszystkim/do pan, ktore mam nadzieje beda odpowiadac w sposob
      > pozbawiony sloganow w meskim stylu "Nie ma lepszego smaku od podnieconej
      > kobiety".

pewnie źle się odżywiasz, palisz fajki i masz cipę cierpką, ot co...
    • mal6 Re: Mentosowy smak kobiety 25.08.03, 10:45
      Mialam kiedys taki problem, odkrylam to w identyczny sposob. Poszlam do
      znajomej pani doktor i ona kazala mi zwrocic uwage na to, co jem. I faktycznie,
      okazalo sie, ze to dzieje sie po zjedzeniu czekolady. Teraz jej unikam, tzn jem
      tylko wtedy, jak jestem pewna, ze nic z tego nie bedzie..... I po klopocie....
      • fanta-girl Re: Mentosowy smak kobiety 25.08.03, 12:05
        Ale ja wogole nie jadam czekolady i slodyczy!
        Natomiast rozmawialam ze znajomkiem, ktory jest wielkim fanem tej formy sexu-
        mnie z nimnic nie laczylo nigdy i powiedzial: "fakt, jestescie gorzkie".
        Papierosow nie pale na punkcie zdrowego zywienia mam prawie obsesje a grupe to
        co sie mierzy wzkaznik czystosci pochwy czy jakos tak mam pierwsza czyli
        najlepsza.
        • beember Re: Mentosowy smak kobiety 25.08.03, 12:21
          moze to szczyny???
          • Gość: kocisz Re: Mentosowy smak kobiety IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.08.03, 13:31
            beember napisał:

> moze to szczyny???

che,che,che jesli cipeczki nie umyła przed to fakt, moze to tak zalatywać i
            smakować. A są kobitki co o brioszki słabo dbają i się nie podmywają...
    • Gość: laska nebeska Re: Mentosowy smak kobiety IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.08.03, 16:02
      Ja podobno ( w sumie nie tylko podobno,bo sama to tez stwierdzilam) jestem
      slodko-gorzka.smaczna nawet;)papierosy pale,slodycze w normie,wiec...chyba
      jest dobrze:)
      • Gość: Kocisz Re: Mentosowy smak kobiety IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 26.08.03, 10:47
        Gość portalu: laska nebeska napisał(a):

> Ja podobno ( w sumie nie tylko podobno,bo sama to tez stwierdzilam) jestem
        > slodko-gorzka.smaczna nawet;)papierosy pale,slodycze w normie,wiec...chyba
        > jest dobrze:)

podobno... lepiej daj się troszkę popróbować :)))
        • Gość: laska nebeska Re: Mentosowy smak kobiety IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.08.03, 20:47
          Gość portalu: Kocisz napisał(a):

> Gość portalu: laska nebeska napisał(a):
          >
          > > Ja podobno ( w sumie nie tylko podobno,bo sama to tez stwierdzilam) jestem
          >
          > > slodko-gorzka.smaczna nawet;)papierosy pale,slodycze w normie,wiec...chyba
          >
          > > jest dobrze:)
          >
          > podobno... lepiej daj się troszkę popróbować :)))

Tobie Slonko???;)))
          • Gość: Kocisz Re: Mentosowy smak kobiety IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 27.08.03, 13:28
            no pewnie że mi, nie mogę się doczekać....
            • beember romansik?? 27.08.03, 13:31
              skonczcie, to zalosne
            • Gość: Kocisz wybacz kochanie...ja wole twardego penisa od cipki IP: 212.160.240.* 03.09.03, 17:19
    • mickey.mouse Re: Mentosowy smak kobiety 29.08.03, 06:13
      fanta-girl napisała:

> loda i odkrylam, ze moj smak smak jest tak diabelnie cierpki, ze nie idzie
      > wytrzymac! Pierwotnie wpadłam w histerie, ze to tylko moj problem, ale po
      > krotkiej sondzie odkrylam ze to powrzechne.

Wcale nie wiem czy jest powszechne. Smak cipki mojej jaszczurki jest
      fantastyczny.
    • diasy Re: Mentosowy smak kobiety 29.08.03, 08:24
      fanta-girl napisała:

>odkrylam, ze moj smak smak jest tak diabelnie cierpki, ze nie idzie
      > wytrzymac!

Moze to po tabletkach anty, a jeśli nie bierzesz piguł to smak i zapach zmienia
      się w zależności od nia cyklu. Poza tym faktycznie zważ, co jesz - produktty z
      konserwantami, czerwone mięso, ostre przyprawy won. Jestem prawie wegetarianką
      (mięso raz na kilka dni i tylko białe) jadam owoce, zielsko, produkty mleczne,
      żadnych konserw, a juz broń boże goracych kubków itp. świństw i smak lekko
      słonawy, zblizony do roztworu soli fizjologicznej, mozna go
      nazwać "bezkonfliktowym" dobry podkład do sosu spermowego.....Dodam, że
      odżywiam się tak bo lubie. Taka dieta dobrze wpływa też na smak faceta, no ale
      wytłumacz tu takiemu, zeby nie żarł śmierdzących chińskich zupek i hamburgerów
      w przydroznych kioskach.
      • kawa122 Re: Mentosowy smak kobiety 29.08.03, 08:32
        Ja najpierw wypijam pół litra, to potem nie czuje żadnego
        innego smaku. Najlpesza jest wodka wyborowa. Zabija kazdy
        zapach.
        • Gość: lilka Re: Mentosowy smak kobiety IP: *.int.warszawa.sint.pl 29.08.03, 10:45
          do fanta -girl:
          z moich obserwacji wynika, ze:
          -kobieta smakuje tym co je (np. diasy to zauwazyla),
          -smak i zapach zalezy od dnia cyklu: czasami jest kwasnawy(a wydzielina
          leciutko mleczna i na pewno nie chodzi o zadne poczatki choroby, poprostu tak
          jest) a czasami prawie bez smaku i zapachu (kiedy mamy dni płodne i wydzielina
          jest jak przezroczysty kisiel) Moim zdaniem wtedy smakuje i pachne najlepiej :-)
      • kasia.lomanczyk Re: Mentosowy smak kobiety 29.08.03, 18:42
        Twoja teoria jest nie do konca prawdziwa, bo smak zmienia sie takze od
        kalafiorow, cebuli, fasolki itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka