svetik Re: Wrzuć fotkę na grono 11.03.08, 08:01 A ja sobie bardzo chwalę www.rowiesnicy.pl Ciekawe, dlaczego nikt nie wspomniał tu o tym portalu. Jest o wiele lepiej zorganizowany i zabezpieczony Odpowiedz Link Zgłoś
gusietta Caly ten artykul jest zalosny... 11.03.08, 11:11 Teksty typu: 'Teraz dodaj swoje zdjęcie, koniecznie takie, na którym wyglądasz szczuplej od nich albo stoisz na tle lepszego samochodu lub domu' powoduja u mnie mdlosci. Bo fakt, ze wiele osob majacych konta na portalach,wlasnie po to umieszcza tam swoje zdjecia i dane o sobie. Ale zeby gazeta takie rzeczy propagowala i do tego zachecala.. Ponadto, wydawac by sie moglo, ze kto nie ma konta na serwisach spolecznosciowych, jest po prostu outsiderem.. Wiecie, mam dokladnie odwrotne zdanie. Wszystkie te facebooki i inne badziewia to niezla strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Caly ten artykul jest zalosny... 11.03.08, 14:28 nie rozumiesz ironii? Odpowiedz Link Zgłoś
mrinmapi Wrzuć fotkę na grono GNIEWU 11.03.08, 14:22 A nie lepiej założyć blog - jest ich wiele - np amabilis.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mrinmapi Wrzuć fotkę na grono 11.03.08, 14:23 A nie lepiej założyć blog np amabilis.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
havokkk Re: Wrzuć fotkę na grono 11.03.08, 16:08 Ale żenada ten tfuj blog. Zachęcony stroną "tylko dla dorosłych" wszedłem, a tu nudy na pudy, to samo, wtórność, kolejna bidna dziewczynka z rozterkami Odpowiedz Link Zgłoś
barteq28 Wrzuć fotkę na grono 11.03.08, 14:37 Nie dobrze mi od tej reklamy BEBO... A o BEBO i tak (mimo waszych starań) sie nie rozmawia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.kulka mało... 02.10.08, 10:20 znam jeszcze przynajmniej z 10 serwisow które zasluguje na uwage... Odpowiedz Link Zgłoś
pipione ee tam wole te 02.10.08, 10:47 ja lubie portale z teamtyki lifestyle gdzie można dodawać i znajdować różne wypasione produkty tak jak na www.trendz.pl czy www.rafiner.pl , cała te reszta społecznościowa- to już było i niedługo podanie Odpowiedz Link Zgłoś