lacido 28.03.08, 23:29 podrywać matkę z dzieckiem albo być przez takową podrywanym?oczywiście mam na myśli gdy aktualnie ma dziecko przy sobie a nie świadomość że jest dzieciata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lacido Re: zdarzyło się Wam 28.03.08, 23:55 Funny wybacz ale Twoja wypowiedź nie jest miarodajna <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka nie do końca o podrywaniu. 29.03.08, 06:11 mi przydarzyła się dziwna i przykra sytuacja. jechałam z córka do żłobka. uśmiechnął sie do nas facet, tak po prostu i mam nadzieję, że bez żadnych podtekstów. to i ja chciałam tak jak słoneczko wiosenne. i nie umiem. odzwyczaiłam sie od uśmiechów do facetów. znaczy do takich w wieku hm produktywnym, bo z dziadkami nie mam problemów. może chodzi o to, że stare pierdziele są "nieszkodliwi"? Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 06:55 jak niczego sobie / matka / - to czemu nie.../:D:P Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 08:19 Zdarzyło sie mi być podrywaną matką z dzieckiem. Ostatnio nawet jeden pan w knajpie wmawiał mi, że moje dzieci to nie moje na pewno, tylko tak sie bronię przed zaproszeniem na kawę - jeżu niektórzy to dziwni są :> Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 14:33 :))) dziecko/przykrywka :))) tak się zastanawiałam bo jak patrze na niektóre matki, wystrojone, wymalowane tylko czy tak przy dziecku to wypada do takiej się przystawiać?? Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 15:52 Absolutnie; musi on poczekać, aż zaprowadzi dziecko do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 22:52 Może jak zacznę się malować i stroić to mnie przestaną wreszcie za bezdzietną brać :DD Nie mam pojęcia czy wypada, osobiście nie mam chęci na takie zabawy - mało mnie nęcą jakby :D Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 21:50 słyszałem że najczęściej to laski lecą na samotnych tatusiów....kurcze skąd by tu wytrzasnąć bachora. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 22:47 rumnieburak napisał: > słyszałem że najczęściej to laski lecą na samotnych tatusiów....kurcze skąd by > tu wytrzasnąć bachora. = tatusiów z dzieckiem przy mamusi .../:D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 22:57 wypożyczyć CI mojego <lol> tylko najpierw musisz się pochwalić umiejętnością obsługi dziecka <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 23:01 to teraz wyjaśnię skąd moje pytanie opowiedziałam mojej mamie że słyszałam w radiu że podczas świat ślub wzięła para staruszków po 72 lata każdy na co mama: chyba nie masz zamiaru tyle czekać <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:13 skąd ja to znam, troskliwa rodzinka...... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:21 :) czyżbym nie tylko ja tak miała <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:13 lacido napisała: > podrywać matkę z dzieckiem albo być przez takową podrywanym? oczywiście mam na > myśli gdy aktualnie ma dziecko przy sobie a nie świadomość że jest dzieciata Oglądam się za karmiącą mamuśką z dużym cycem, chcę namówić ją, aby dała mi possać :) Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:48 lacido napisała: > <rotfl> ???? to śmieszne? Ominęła mnie dotąd ta przyjemność :( Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:56 bardzo śmieszne z perspektywy kobiety kiedyś karmiącej :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:59 lacido napisała: > bardzo śmieszne z perspektywy kobiety kiedyś karmiącej :DDD Nigdy nie miałaś takiej propozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 16:04 nie :))) a ilu kobietom Ty już złożyłeś taką propozycję? Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 16:08 lacido napisała: > nie :))) > a ilu kobietom Ty już złożyłeś taką propozycję? Dwukrotnie byłem blisko.:)) Gdyby Tobie ktoś taką poważnie złożył (wtedy)? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 16:36 takim obcym kobietom?? Jakoś nigdy nie obawiałam się takich propozycji być może dlatego że aż tak wielkiego biustu nie miałam wiec nie kusił az tak <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 21:52 lacido napisała: > Jakoś nigdy nie obawiałam się takich propozycji obawiać się, rzeczywiście chyba nie ma powodu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 21:54 no nie wiem opryszczka i takie tam na marginesie probowałeś jak smakuje mleko kobiety? cyc w gębie to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:04 lacido napisała: > no nie wiem opryszczka i takie tam > na marginesie probowałeś jak smakuje mleko kobiety? cyc w gębie to nie wszystko No właśnie chciałem tego wszystkiego spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:18 ale smaku można spróbować bez kontaktu z piersią :D Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:24 lacido napisała: > ale smaku można spróbować bez kontaktu z piersią :D Niby można. Gdzie? Opryszczka, co to takiego? Komu grozi? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:30 hmmmmmmmm no zawsze można odciągnąć zwłaszcza jak matka ma nawał mleczny :D dziecko może sie zarazić ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:34 lacido napisała: > hmmmmmmmm > no zawsze można odciągnąć zwłaszcza jak matka ma nawał mleczny :D > dziecko może sie zarazić ;/ Odciągnąć ok. cenna wskazówka :) choć to 30% wartości poznawczej. Jeszcze tylko tę z nawałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:37 zazwyczaj ok 2-3odba po pordzie, watpię by kobieta miała ochotę na kontakt z obcym facetem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:42 lacido napisała: > zazwyczaj ok 2-3odba po pordzie, watpię by kobieta miała ochotę na kontakt z obcym facetem :))) 2,3 doba odpada. Co znaczy obcy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:51 lacido napisała: > nie ojciec dziecka :))) Przerąbane. Ale spróbuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:18 lacido napisała: > chciałabym to zobaczyć :DDD Wątpisz? W co? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:21 oczywiście że nie wątpię ale widok i reakcja na pewno warta zobaczenia :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:25 lacido napisała: > oczywiście że nie wątpię ale widok i reakcja na pewno warta zobaczenia :DDD Sam zainteresowałem się tym w tym momencie. Gra warta "świeczki" Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:29 jasne i spełnisz swe ukryte pragnienia :D Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:31 lacido napisała: > jasne > i spełnisz swe ukryte pragnienia :D Już nie są takie całkiem ukryte. Lubię pokonywac przeszkody Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:33 no dobra wiemy o nich Ty i ja :) czekam na rezultat pokonywania przeszkód :) Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:35 lacido napisała: > no dobra wiemy o nich Ty i ja :) > czekam na rezultat pokonywania przeszkód :) To chyba nie jest amoralne? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:39 czekanie na pewno nie? a co masz jakies obiekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:41 lacido napisała: > czekanie na pewno nie? > a co masz jakies obiekcje? Żebym nie został zakwalifikowany do jakichś ekshibicjonistów, czy coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:43 :))))))))) teraz CIę naszły skrupuły??? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:44 Coś Ty, pewnie już ktoś go uświadomił jak smakuje kobiece mleko :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:46 demonii.larua napisała: > Coś Ty, pewnie już ktoś go uświadomił jak smakuje kobiece mleko :DDDDDDD Niestety nie. Nawet nie miałem do czynienia ze słownym opisem. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:48 znaczy samo opakowanie Cie interesuje :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:49 lacido napisała: > znaczy samo opakowanie Cie interesuje :DDD Mówisz o biustonoszu? Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:53 lacido napisała: > opakowaniem mleka jest pierś :))) Z tym jestem za pan brat. Luzik. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:59 bo jesli połaczenie funkcji erotycznej i życiodajnej jest CI na rękę to oki :) Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:01 lacido napisała: > bo jesli połaczenie funkcji erotycznej i życiodajnej jest CI na rękę to oki :) To byłby aspekt max. Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:06 lacido napisała: > o rety to mnie zaskoczyłeś czym? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:09 aspektem maksymalnym bo dla mnie to one się wykluczają Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:46 taaaaaaaaa nektar i ambrozja w jednym :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:49 Zwłaszcza po wcześniej skonsumowanym kapuśniaku lub ogórkowej :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:52 demonii.larua napisała: > Zwłaszcza po wcześniej skonsumowanym kapuśniaku lub ogórkowej :DDD Przez matkę? Czy przeze mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:54 Przez matkę produkującą mleko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:59 demonii.larua napisała: > Przez matkę produkującą mleko :) Czyli jaką zupę powinna zjeść? Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:51 lacido napisała: > taaaaaaaaa > nektar i ambrozja w jednym :DDD zbyt poetycko. Lody ambrozja kiedyś jadłem, nektary owocowe pijam. Jakoś nie mogę tego odnieść do przedmiotu rozważań Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:53 no dobra słodkie i mdławe w rożnym natężeniu w zależności od etapu ssania :D Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:55 lacido napisała: > no dobra > słodkie i mdławe w rożnym natężeniu w zależności od etapu ssania :D No, przynajmniej tyle wiem. Mdławe w końcowym etapie, czy to subiektywne odczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:58 to opinie ekspertów, na poczatku jest rzadsze dla zaspokojenia pragnienia otem gestsze i bardziej kaloryczne Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:03 lacido napisała: > to opinie ekspertów, na poczatku jest rzadsze dla zaspokojenia pragnienia otem > gestsze i bardziej kaloryczne To jest konsystencja/stężenie, ale smak też zmienia się? Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:00 demonii.larua napisała: > No mało smaczne raczej :)) Dałbym radę wypić powiedzmy 50g? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:02 hmmm ja myslę ze to na łyżeczki powinieneś liczyć poza tym ssanie piersi to nie taka prosta sprawa :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:04 lacido napisała: > hmmm > ja myslę ze to na łyżeczki powinieneś liczyć > poza tym ssanie piersi to nie taka prosta sprawa :DDD niemowlę daje sobie radę. Jak sie to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:07 lacido napisała: > to jest odruch :DDD Chyba wiesz na czym polega? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:08 nie jestem lekarzem :) ale ten odruch zanika po jakimś czasie Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:09 lacido napisała: > nie jestem lekarzem :) ale ten odruch zanika po jakimś czasie Sądzisz, ze dorosły nie jest w stanie powtórzyć tego? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:11 myslę że nie dziecko zassa pierś dosyć głęboko Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:17 lacido napisała: > myslę że nie > dziecko zassa pierś dosyć głęboko To jest nie do powtórzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:18 myslę żę nie odruch zanika i nie da się go odtworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:05 lacido napisała: > hmmm > ja myslę ze to na łyżeczki powinieneś liczyć na łyżeczki??? zależy od opcji. Czy lepiej jak wódkę wypić? Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:11 lacido napisała: > ohhhhhh > robi się zbyt fachowo Nie chodzi o dużą fachowość, lecz o wskazówki praktyczne. Taka matka i tak będzie pewnie zestresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:12 a Ty do pracy rano nie idziesz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:19 lacido napisała: > a Ty do pracy rano nie idziesz czy co? Idę, jeszcze rano nie jest. Wyspałem się dzisiaj. Z drugiej strony miałem nerwowy dzień, źle będę spał. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:21 nerwowa niedziela?to współczuję ja zmykam jakby co to reszta pytań jutro :D Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:23 lacido napisała: > nerwowa niedziela?to współczuję > ja zmykam > jakby co to reszta pytań jutro :D Ok. Dzięki, miłej nocki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:00 niektórym smakuje :) smak zalezy od tego co zje matka :D Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:08 lacido napisała: > niektórym smakuje :) smak zalezy od tego co zje matka :D uhm. czyli nie ma jednego smaku? Jest ich wiele? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:10 nie wiem czy dorosły jest w stanie wyczuc te subtelne różnice Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:12 lacido napisała: > nie wiem czy dorosły jest w stanie wyczuc te subtelne różnice Jestem nadzwyczaj wrażliwy. Inna sprawa, że mógłbym się zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:22 lacido napisała: > tak Ci się wydaje > zapomnieć tzn? Byłbym zbyt łapczywy, czy jak? Nie byłem w tej sytuacji. Nie znam swoich reakcji Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:24 :))))))) czasem mleko samo tryska :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:26 lacido napisała: > :))))))) > czasem mleko samo tryska :DDD Jeśli tak, to wstęp mamy za sobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:44 lacido napisała: > :))))))))) > teraz CIę naszły skrupuły??? Sądzisz, że za późno? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:46 hmm no wiesz chyba Cie nie interesuje co ja sobie o Tobie pomysle :D Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:47 lacido napisała: > hmm no wiesz chyba Cie nie interesuje co ja sobie o Tobie pomysle :D Wiesz, po tej wymianie zdań, mogłabyś mi to oznajmić, tak zwyczajnie - szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:49 e tam po co? ale powiem Ci że normalnie ludzi to raczej obrzydza Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:58 lacido napisała: > e tam po co? > ale powiem Ci że normalnie ludzi to raczej obrzydza To cenne, co ktoś szczerze myśli. Tak rzadko można to usłyszeć. Obrzydza ? Jeśliby już do tego doszło, to mógłbym dać plamę? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:01 wuyrażąsz sobie ssać pierś z której coś cieknie?? Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:13 lacido napisała: > wuyrażąsz sobie ssać pierś z której coś cieknie?? Co jeszcze może ciec? Odpowiedz Link Zgłoś
askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:24 lacido napisała: > no ten pokarm tylko :)) Przecież mi o to chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś