Dodaj do ulubionych

zdarzyło się Wam

28.03.08, 23:29
podrywać matkę z dzieckiem albo być przez takową podrywanym?oczywiście mam na
myśli gdy aktualnie ma dziecko przy sobie a nie świadomość że jest dzieciata
Obserwuj wątek
    • funny_game Re: zdarzyło się Wam 28.03.08, 23:45
      I to iiile raaaazy!
      • lacido Re: zdarzyło się Wam 28.03.08, 23:55
        Funny wybacz ale Twoja wypowiedź nie jest miarodajna <lol>
    • pluskwaparszywka nie do końca o podrywaniu. 29.03.08, 06:11
      mi przydarzyła się dziwna i przykra sytuacja. jechałam z córka do żłobka.
      uśmiechnął sie do nas facet, tak po prostu i mam nadzieję, że bez żadnych
      podtekstów. to i ja chciałam tak jak słoneczko wiosenne. i nie umiem.
      odzwyczaiłam sie od uśmiechów do facetów. znaczy do takich w wieku hm
      produktywnym, bo z dziadkami nie mam problemów. może chodzi o to, że stare
      pierdziele są "nieszkodliwi"?
    • no_okki Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 06:55
      jak niczego sobie / matka / - to czemu nie.../:D:P
    • demonii.larua Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 08:19
      Zdarzyło sie mi być podrywaną matką z dzieckiem. Ostatnio nawet jeden pan w
      knajpie wmawiał mi, że moje dzieci to nie moje na pewno, tylko tak sie bronię
      przed zaproszeniem na kawę - jeżu niektórzy to dziwni są :>
      • lacido Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 14:33
        :))) dziecko/przykrywka :)))
        tak się zastanawiałam bo jak patrze na niektóre matki, wystrojone, wymalowane
        tylko czy tak przy dziecku to wypada do takiej się przystawiać??
        • no_okki Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 15:52
          Absolutnie; musi on poczekać, aż zaprowadzi dziecko do domu.
        • demonii.larua Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 22:52
          Może jak zacznę się malować i stroić to mnie przestaną wreszcie za bezdzietną
          brać :DD
          Nie mam pojęcia czy wypada, osobiście nie mam chęci na takie zabawy - mało mnie
          nęcą jakby :D
    • rumnieburak Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 21:50
      słyszałem że najczęściej to laski lecą na samotnych tatusiów....kurcze skąd by tu wytrzasnąć bachora.
      • no_okki Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 22:47
        rumnieburak napisał:

> słyszałem że najczęściej to laski lecą na samotnych
        tatusiów....kurcze skąd by
        > tu wytrzasnąć bachora.
        = tatusiów z dzieckiem przy mamusi .../:D
      • lacido Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 22:57
        wypożyczyć CI mojego <lol>
        tylko najpierw musisz się pochwalić umiejętnością obsługi dziecka <lol>
    • lacido Re: zdarzyło się Wam 29.03.08, 23:01
      to teraz wyjaśnię skąd moje pytanie
      opowiedziałam mojej mamie że słyszałam w radiu że podczas świat ślub wzięła para
      staruszków po 72 lata każdy na co mama: chyba nie masz zamiaru tyle czekać <lol>
      • no_okki Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 14:52
        Masz mamę z błyskiem w okku.../
        • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:19
          :)))))))
      • rumnieburak Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:13
        skąd ja to znam, troskliwa rodzinka...... :(((
        • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:21
          :) czyżbym nie tylko ja tak miała <lol>
    • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:13
      lacido napisała:

> podrywać matkę z dzieckiem albo być przez takową podrywanym?
      oczywiście mam na
      > myśli gdy aktualnie ma dziecko przy sobie a nie świadomość że jest
      dzieciata

Oglądam się za karmiącą mamuśką z dużym cycem, chcę namówić ją, aby
      dała mi possać :)
      • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:22
        <rotfl>
        • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:48
          lacido napisała:

> <rotfl>
          ???? to śmieszne?
          Ominęła mnie dotąd ta przyjemność :(
          • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:56
            bardzo śmieszne z perspektywy kobiety kiedyś karmiącej :DDD
            • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 15:59
              lacido napisała:

> bardzo śmieszne z perspektywy kobiety kiedyś karmiącej :DDD

Nigdy nie miałaś takiej propozycji?
              • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 16:04
                nie :)))
                a ilu kobietom Ty już złożyłeś taką propozycję?
                • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 16:08
                  lacido napisała:

> nie :)))
                  > a ilu kobietom Ty już złożyłeś taką propozycję?

Dwukrotnie byłem blisko.:)) Gdyby Tobie ktoś taką poważnie złożył
                  (wtedy)?
                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 16:36
                    takim obcym kobietom??
                    Jakoś nigdy nie obawiałam się takich propozycji być może dlatego że aż tak
                    wielkiego biustu nie miałam wiec nie kusił az tak <lol>
                    • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 21:52
                      lacido napisała:

> Jakoś nigdy nie obawiałam się takich propozycji

obawiać się, rzeczywiście chyba nie ma powodu... :)
                      • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 21:54
                        no nie wiem opryszczka i takie tam
                        na marginesie probowałeś jak smakuje mleko kobiety? cyc w gębie to nie wszystko
                        • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:04
                          lacido napisała:

> no nie wiem opryszczka i takie tam
                          > na marginesie probowałeś jak smakuje mleko kobiety? cyc w gębie to
                          nie wszystko

No właśnie chciałem tego wszystkiego spróbować :)
                          • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:18
                            ale smaku można spróbować bez kontaktu z piersią :D
                            • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:24
                              lacido napisała:
                              > ale smaku można spróbować bez kontaktu z piersią :D

Niby można. Gdzie?
                              Opryszczka, co to takiego? Komu grozi?
                              • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:30
                                hmmmmmmmm
                                no zawsze można odciągnąć zwłaszcza jak matka ma nawał mleczny :D
                                dziecko może sie zarazić ;/
                                • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:34
                                  lacido napisała:

> hmmmmmmmm
                                  > no zawsze można odciągnąć zwłaszcza jak matka ma nawał mleczny :D
                                  > dziecko może sie zarazić ;/

Odciągnąć ok. cenna wskazówka :) choć to 30% wartości poznawczej.
                                  Jeszcze tylko tę z nawałem :)
                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:37
                                    zazwyczaj ok 2-3odba po pordzie, watpię by kobieta miała ochotę na kontakt z
                                    obcym facetem :)))
                                    • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:42
                                      lacido napisała:

> zazwyczaj ok 2-3odba po pordzie, watpię by kobieta miała ochotę na
                                      kontakt z obcym facetem :)))

2,3 doba odpada. Co znaczy obcy? :)
                                      • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:47
                                        nie ojciec dziecka :)))
                                        • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:51
                                          lacido napisała:

> nie ojciec dziecka :)))

Przerąbane. Ale spróbuję :))
                                          • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 22:55
                                            chciałabym to zobaczyć :DDD
                                            • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:18
                                              lacido napisała:

> chciałabym to zobaczyć :DDD

Wątpisz? W co?
                                              • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:21
                                                oczywiście że nie wątpię ale widok i reakcja na pewno warta zobaczenia :DDD
                                                • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:25
                                                  lacido napisała:

> oczywiście że nie wątpię ale widok i reakcja na pewno warta
                                                  zobaczenia :DDD

Sam zainteresowałem się tym w tym momencie. Gra warta "świeczki"
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:29
                                                    jasne
                                                    i spełnisz swe ukryte pragnienia :D
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:31
                                                    lacido napisała:

> jasne
                                                    > i spełnisz swe ukryte pragnienia :D

Już nie są takie całkiem ukryte. Lubię pokonywac przeszkody
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:33
                                                    no dobra wiemy o nich Ty i ja :)
                                                    czekam na rezultat pokonywania przeszkód :)
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:35
                                                    lacido napisała:

> no dobra wiemy o nich Ty i ja :)
                                                    > czekam na rezultat pokonywania przeszkód :)

To chyba nie jest amoralne?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:39
                                                    czekanie na pewno nie?
                                                    a co masz jakies obiekcje?
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:41
                                                    lacido napisała:

> czekanie na pewno nie?
                                                    > a co masz jakies obiekcje?

Żebym nie został zakwalifikowany do jakichś ekshibicjonistów, czy
                                                    coś takiego?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:43
                                                    :)))))))))
                                                    teraz CIę naszły skrupuły???
                                                  • demonii.larua Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:44
                                                    Coś Ty, pewnie już ktoś go uświadomił jak smakuje kobiece mleko :DDDDDDD
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:46
                                                    demonii.larua napisała:

> Coś Ty, pewnie już ktoś go uświadomił jak smakuje kobiece
                                                    mleko :DDDDDDD

Niestety nie. Nawet nie miałem do czynienia ze słownym opisem.
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:48
                                                    znaczy samo opakowanie Cie interesuje :DDD
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:49
                                                    lacido napisała:

> znaczy samo opakowanie Cie interesuje :DDD

Mówisz o biustonoszu?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:52
                                                    opakowaniem mleka jest pierś :)))
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:53
                                                    lacido napisała:

> opakowaniem mleka jest pierś :)))

Z tym jestem za pan brat. Luzik.
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:59
                                                    bo jesli połaczenie funkcji erotycznej i życiodajnej jest CI na rękę to oki :)
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:01
                                                    lacido napisała:

> bo jesli połaczenie funkcji erotycznej i życiodajnej jest CI na
                                                    rękę to oki :)

To byłby aspekt max.
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:03
                                                    o rety to mnie zaskoczyłeś
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:06
                                                    lacido napisała:

> o rety to mnie zaskoczyłeś

czym?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:09
                                                    aspektem maksymalnym bo dla mnie to one się wykluczają
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:46
                                                    taaaaaaaaa
                                                    nektar i ambrozja w jednym :DDD
                                                  • demonii.larua Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:49
                                                    Zwłaszcza po wcześniej skonsumowanym kapuśniaku lub ogórkowej :DDD
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:52
                                                    demonii.larua napisała:

> Zwłaszcza po wcześniej skonsumowanym kapuśniaku lub ogórkowej :DDD

Przez matkę? Czy przeze mnie?
                                                  • demonii.larua Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:54
                                                    Przez matkę produkującą mleko :))
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:59
                                                    demonii.larua napisała:

> Przez matkę produkującą mleko :)

Czyli jaką zupę powinna zjeść?
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:51
                                                    lacido napisała:

> taaaaaaaaa
                                                    > nektar i ambrozja w jednym :DDD

zbyt poetycko. Lody ambrozja kiedyś jadłem, nektary owocowe pijam.
                                                    Jakoś nie mogę tego odnieść do przedmiotu rozważań
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:53
                                                    no dobra
                                                    słodkie i mdławe w rożnym natężeniu w zależności od etapu ssania :D
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:55
                                                    lacido napisała:

> no dobra
                                                    > słodkie i mdławe w rożnym natężeniu w zależności od etapu ssania :D

No, przynajmniej tyle wiem. Mdławe w końcowym etapie, czy to
                                                    subiektywne odczucie?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:58
                                                    to opinie ekspertów, na poczatku jest rzadsze dla zaspokojenia pragnienia otem
                                                    gestsze i bardziej kaloryczne
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:03
                                                    lacido napisała:

> to opinie ekspertów, na poczatku jest rzadsze dla zaspokojenia
                                                    pragnienia otem
                                                    > gestsze i bardziej kaloryczne

To jest konsystencja/stężenie, ale smak też zmienia się?
                                                  • demonii.larua Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:56
                                                    No mało smaczne raczej :))
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:00
                                                    demonii.larua napisała:

> No mało smaczne raczej :))

Dałbym radę wypić powiedzmy 50g?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:02
                                                    hmmm
                                                    ja myslę ze to na łyżeczki powinieneś liczyć
                                                    poza tym ssanie piersi to nie taka prosta sprawa :DDD
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:04
                                                    lacido napisała:

> hmmm
                                                    > ja myslę ze to na łyżeczki powinieneś liczyć
                                                    > poza tym ssanie piersi to nie taka prosta sprawa :DDD

niemowlę daje sobie radę. Jak sie to robi?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:05
                                                    to jest odruch :DDD
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:07
                                                    lacido napisała:

> to jest odruch :DDD

Chyba wiesz na czym polega?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:08
                                                    nie jestem lekarzem :) ale ten odruch zanika po jakimś czasie
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:09
                                                    lacido napisała:

> nie jestem lekarzem :) ale ten odruch zanika po jakimś czasie

Sądzisz, ze dorosły nie jest w stanie powtórzyć tego?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:11
                                                    myslę że nie
                                                    dziecko zassa pierś dosyć głęboko
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:17
                                                    lacido napisała:

> myslę że nie
                                                    > dziecko zassa pierś dosyć głęboko

To jest nie do powtórzenia?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:18
                                                    myslę żę nie
                                                    odruch zanika i nie da się go odtworzyć
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:05
                                                    lacido napisała:

> hmmm
                                                    > ja myslę ze to na łyżeczki powinieneś liczyć

na łyżeczki??? zależy od opcji. Czy lepiej jak wódkę wypić?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:07
                                                    ohhhhhh
                                                    robi się zbyt fachowo
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:11
                                                    lacido napisała:

> ohhhhhh
                                                    > robi się zbyt fachowo

Nie chodzi o dużą fachowość, lecz o wskazówki praktyczne. Taka matka
                                                    i tak będzie pewnie zestresowana.
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:12
                                                    a Ty do pracy rano nie idziesz czy co?
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:19
                                                    lacido napisała:

> a Ty do pracy rano nie idziesz czy co?

Idę, jeszcze rano nie jest. Wyspałem się dzisiaj. Z drugiej strony
                                                    miałem nerwowy dzień, źle będę spał.
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:21
                                                    nerwowa niedziela?to współczuję
                                                    ja zmykam
                                                    jakby co to reszta pytań jutro :D
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:23
                                                    lacido napisała:

> nerwowa niedziela?to współczuję
                                                    > ja zmykam
                                                    > jakby co to reszta pytań jutro :D

Ok. Dzięki, miłej nocki :)
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:00
                                                    niektórym smakuje :) smak zalezy od tego co zje matka :D
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:08
                                                    lacido napisała:

> niektórym smakuje :) smak zalezy od tego co zje matka :D

uhm. czyli nie ma jednego smaku? Jest ich wiele?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:10
                                                    nie wiem czy dorosły jest w stanie wyczuc te subtelne różnice
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:12
                                                    lacido napisała:

> nie wiem czy dorosły jest w stanie wyczuc te subtelne różnice

Jestem nadzwyczaj wrażliwy. Inna sprawa, że mógłbym się zapomnieć.
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:14
                                                    tak Ci się wydaje
                                                    zapomnieć tzn?
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:22
                                                    lacido napisała:

> tak Ci się wydaje
                                                    > zapomnieć tzn?

Byłbym zbyt łapczywy, czy jak? Nie byłem w tej sytuacji. Nie znam
                                                    swoich reakcji
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:24
                                                    :)))))))
                                                    czasem mleko samo tryska :DDD
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:26
                                                    lacido napisała:

> :)))))))
                                                    > czasem mleko samo tryska :DDD

Jeśli tak, to wstęp mamy za sobą:)
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:44
                                                    lacido napisała:

> :)))))))))
                                                    > teraz CIę naszły skrupuły???

Sądzisz, że za późno?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:46
                                                    hmm no wiesz chyba Cie nie interesuje co ja sobie o Tobie pomysle :D
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:47
                                                    lacido napisała:

> hmm no wiesz chyba Cie nie interesuje co ja sobie o Tobie
                                                    pomysle :D

Wiesz, po tej wymianie zdań, mogłabyś mi to oznajmić, tak
                                                    zwyczajnie - szczerze.
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:49
                                                    e tam po co?
                                                    ale powiem Ci że normalnie ludzi to raczej obrzydza
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 30.03.08, 23:58
                                                    lacido napisała:

> e tam po co?
                                                    > ale powiem Ci że normalnie ludzi to raczej obrzydza

To cenne, co ktoś szczerze myśli. Tak rzadko można to usłyszeć.

Obrzydza ? Jeśliby już do tego doszło, to mógłbym dać plamę?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:01
                                                    wuyrażąsz sobie ssać pierś z której coś cieknie??
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:13
                                                    lacido napisała:

> wuyrażąsz sobie ssać pierś z której coś cieknie??

Co jeszcze może ciec?
                                                  • lacido Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:15
                                                    no ten pokarm tylko :))
                                                  • askogon Re: zdarzyło się Wam 31.03.08, 00:24
                                                    lacido napisała:

> no ten pokarm tylko :))

Przecież mi o to chodzi. :)
    • luzzik21 Re: zdarzyło się Wam 15.05.08, 11:04

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka