Dodaj do ulubionych

Casting do serialu ,,Grawitacja"

IP: *.gorzow.mm.pl 23.07.05, 12:01
Był juz kiedyś casting w hotelu ,,Qubus" przy ul. Orląt Lwowskich wtedy
organizowała to firma www.lookmodel.pl/model.php i brała od łebka 200
zł, za te 200 zł (kilka fotek) w ciągu miesiąca po wpłacie kasy na
wymienionej stronie miały sie ukazać fotografie (które ewentualnie ktoś
wybrałby do reklamy)- znajoma wpłaciła... zdjęcie jej dziecka nigdy się tam
nie ukazało (widocznie brzydkie wyszły). Ciekawe ilu jeleni w Polsce znalazło
look model? Ilu jeleni zapisze się do serialu "Grawitacja" w ktorym to w
sposób grawitacyjny z kieszeni klienta do kieszeni organizotora wypadnie po
20 zł.
"- Nazwiska gwiazd, z którymi wystąpią na ekranie amatorzy, są na razie
tajemnicą. Chcemy w ten sposób wyeliminować udział przypadkowych osób, które
przyszłyby na eliminacje tylko po to, by spotkać ulubionego aktora - mówi
Przemysław Hermański, organizator castingu. Serial będzie miał charakter
sensacyjno - obyczajowy." - a wszystko to jest tajemnicą - pewnie nikt nie
pozwolił firmować tego swoim nazwiskiem a jak nie pozwolił to mam odczucie
jakby to jakaś nowa forma oszustwa...heheheh ale w dobie ty;lu serialu paru
naiwnych tu czy tam nbie zrobi rożnicy - byleby grawitacja działała i
pieniądze spadały jak w doświadczeniu Newtona.
Obserwuj wątek
    • Gość: sak Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:45
      Obserwator, masz 100% racji. Nigdy nie słyszałem, żeby płacic za udział w castingu do filmu. To producent ma interes w znalezieniu i odkryciu aktora-naturszczyka, który później wystepując w filmie będzie mu robił kasę. "Grawitacja" smierdzi kantem na kilometr. Mam uwagę do dziennikarzy GW: nie bierzcie udziału w naciaganiu ludzi, sprawdźcie ten "casting", nie piszcie bezmyślnie.
      • Gość: Bernard To po prostu smierdzi... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 24.07.05, 05:20
    • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 23.07.05, 23:17
      Oczywiscie że to szwindel... ciekawe że Wyborcza propaguje takie dzialania...
      Co innego casting do Katalogu twarzy... postaci... kobiet... mężczyzn... czy
      jakie tam sa.... a co innegi cating do filmu.... rezyser czy tez jego agent
      szuka ... i to on powinien zaplacić za stracony czas przez potencjalnego
      statyste... pirewsze słysze... stystowalem parę razy ale to mi placono
      (niewiele, bo niewiele ale zawsze...)
    • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 23.07.05, 23:21
      Przemysław Hermański....

www.hermanski.tartaki.com.pl/
      przestał rżnąć drewno... zaczął statystów wyrzynać (moze z drewna?)
    • Gość: Bernard Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 24.07.05, 05:26
      Kto zatrudnil idiotow do realizacji tego projektu...
      Moze Gorzow to nie New York ale takie "wiem, ale nie powiem bo jak powiem to
      zli ludzie przyjda"... na glupote wyglada...
      Wlasciwie nawet nie wyglada...To obrazliwa glupota...
      Nie dotknalbym tego g...na 10 metrowa tyczka...
      Ktos chce na idiotach zarobic...
      Zobaczymy ilu idiotow w Gorzowie mamy...
      Pozdrawiam
      PS. Normalnie za proby w testach nie placa ale na pewno nie obciazaja...
      Ale jaja.. Gdzie policja?
      • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 24.07.05, 16:49
        "...Gdzie policja?"

Bierze udział w "castingu"...
        • Gość: zenek Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.gorzow.mm.pl 24.07.05, 16:56
          tak werty
        • Gość: Bernard Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 25.07.05, 03:21
          Hey e0werty,
          Stac ich na to???
          he he he
          Pozdrawiam
    • Gość: Kaman Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 10:01
      Już kilka dni temu po zobaczeniu plakatów informujących o castingu
      bezskutecznie przeszukałem sieć w poszukiwaniu jakichkolwiek informacji,
      chociażby krótkiej informacji czy ogłoszenia dotyczącego "Grawitacji". To
      śmieszne!
      • Gość: NUKLE Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.gorzow.mm.pl 27.07.05, 09:17
        Nasi Gorzowscy dziennikarze znowu bezmyślnie zrobili notkę prasową. A żeby tak
        ruszyć sie dalej i to sprawdzić, jak naprawde jest z tym kastingiem. ja wiem,
        że w mediach gorzowskich sie mało zarabia, ale przecież można było zrobić z
        tego naprawde fajnego newsa na pierwszą stronę. Widocznie nasi dziennikarze
        umieją pytać tylko o to, co im naczelny napisał długopisem na dłoni. SZANOWNI
        DZIENNIKARZE CHCEMY SIE DOWIEDZIEĆ CZEGOŚ WIĘCEJ, BO PLAKATY NA ULICY TO CZYTAĆ
        UMIEMY.
        • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 27.07.05, 09:41
          Została powołana specjalna ekipa śledcza dziennikarzy GW do
          badania "Grawitacji" - sa w drodze...
          i jezeli grawitacja ich nie wciagnie w czarna dziurę...
          to powinni "wnet" zjechać....

P.S.

jak dobrze pójdzie to wkrótce paliwo w Gorzowie będzie za darmo
          - w samochodach zamontuje się silniki napędzane materiałami badań...
          • Gość: kota Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:27
            szwindel, szwindel i jeszcze raz szwindel.i podstawa - to,co tu już wczesniej
            napisano - to w interesie producenta nalezy znalezc aktora-amatora.a jesli
            zleca to jakiejs firmie,to on jej placi,a nie osoby biorace udzial w
            castingu.no,no, jestem ciekawa, ilu durniow dalo sie poniesc wyobrazni o
            karierze filmowej;)pozdr.
    • Gość: hmm... Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:52
      a wogóle kim jest ów Hermański ??? słyszał ktoś kiedyś o nim ???
      • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 04.08.05, 19:59
        "...kim jest ów Hermański ??? "

to potomek Hermana Geringa....
      • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 04.08.05, 20:02
        .... a Itacja to to dawna bazwa Grecji - serial bedzie o grze polskich piłkarzy
        w Grecji - "Gra w Itacja"....
      • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 04.08.05, 20:03
        ... dlatego niedługo zostanie ogłoszony casting na rolę piłki...
        • Gość: Bernard Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 05.08.05, 02:44
          Hey e-werty,
          No i oczywiscie by zaplacic "koszty" z biednej pilki skore zedra...
          Pozdrawiam
    • Gość: nicelus Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.05, 05:08
      na całym świecie agencje werbujące modelki, modeli i statystów dzielą się na
      poważne i niepoważne. bardzo łatwo je odróżnić. za zdjęcia próbne agencje
      poważne płacą, a niepoważne pobierają opłaty. taka jest smutna prawda i wiele
      kandydatek i wielu kandydatów nigdy się z tą prawdą nie pogodzi. dzięki temu
      robią furorę i osiągają olbrzymie zyski agencje niepoważne.
      • Gość: Bernard Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 05.08.05, 07:17
        Hey nicelus,
        Naiwni i glupi placa najwiecej...
        A wiec...
        Masz oczywiscie racje...
        POzdrawiam
      • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 05.08.05, 18:17
        "...agencje werbujące modelki, modeli i statystów dzielą się na poważne i
        niepoważne..."

Oczywiście - jedne angażują do tragedii a te drugie do komedii
        • Gość: nicelus Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.05, 19:03
          niestety nie zgadłeś. na tragiedie i komedie dzieli się dramat, a nie agencje.
          • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 05.08.05, 19:32
            "...na tragiedie i komedie dzieli się dramat, a nie agencje..."

ta co działa w Gorzowie jest tragiczna....

a ciebie chyba angażowała ta od komedii?
    • Gość: Zdrowy Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:40
      Naciagacze i oszusci ! jak powiedzieli przedmowcy SMIERDZI SZWINDLEM !!! wogole kim sa organizatorzy ??? pan Herman - slyszalk ktos o nim wogole ????
      • Gość: West Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:18
        w gorzowie ten casting odbyl sie w hotelu qubus... samo wynajecie tam sali jest
        qewsko drogie, a co dopiero pokoje dla komisji i grupy promujacej...
        zastanowcie sie troche debile, ze to byl powazny casting. 22 osoby po 20
        zlotych, to daje mniej wiecej kwote na oplacenie pani recepcjonistki w tym
        hotelu... jesli ktos takie wyjebki robi, to gratuluje mu... w hooy sie dorobi:)
        • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 06.08.05, 22:37
          "...ze to byl powazny casting. 22 osoby po 20 zlotych, ..."

Jak wskazuja dane - bardzo poważny - zwłaszcza szokuje liczba chetnych...
          Ciekawe skad masz te dane? Są trzy mozliwości:
          - jestes organizatorem,
          - jestes uczestnikiem,
          - jesteś cieciem z hotelu Cubus,

żadna z tych mozliwości nie gwarantuje - z różnych powodow - wiarygodności
          danych...

P.S.

No!!! chyba że byłes tam z "ramienia" Policji...

No i jest jeszcze taka możliwość ze organizatorzy przejechali sie na
          gorzowianach... pomyłka w szacunku ilości zainteresowanych... 22 osoby...

Ludzie - w filmie nie chcecie grać????
          • Gość: ARR Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 00:41
            w filmie o ktorym nic nie wiadomo - napewno nie chcemy grac !!! ani organizator ani rzekomy tworca scenariusza nie jest znany !!!! LIPA i tyle !!! zreszta wszelkie powazne castingi zawsze byly i beda darmowe (czasem nawet organizator zwraca koszty) a zreszta podejrzany jest ow rozmach - caly kraj. nie wspominajac o braku znanych nazwisk zwiazanych z projektem ?????
          • Gość: ARR Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 00:44
            a jak w innych miastach ???
            • Gość: Bernard Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 07.08.05, 03:09
              Hey ARR,
              Taka afera by przyniesc zyski musi odbywac sie w wielu miastach i
              miasteczkach...
              Statystycznie liczac znajda wystarczajaca ilosc glupcow ktorzy zaplaca
              za...chwile nieuzasadnionych nadziei..
              Gdzie policja do diaska???
              Pozdrawiam
              • Gość: ARR Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:07
                no wlasnie ? GW nie sprawdza tego o czym pisze ??? dziwne..
                • miks_erka Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 07.08.05, 13:30
                  Może jest "sponsorem medialnym"?
    • Gość: kiki Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:48
      Buahahahahahahahahahahaha.... to tyle mogę powiedzieć o osobach piszących na
      tym forum. jesteście śmieszni, krótkowzroczni, zaściankowi. Ruszcie czasem dupę
      z tych zapyziałych wioch, w których mieszkacie i zaczerpnijcie trochę "świata".
      Może wtedy przestaniecie pisać takie bzdury. Umiecie rzucać tylko błotem, więc
      pewnie całe wasze wioski pójdą głosować na leppera ( aż głowa boli jak się
      pomyśli co za ludzie mieszkają w tym kraju). Taka jest wasza mentalność i
      polityka. Czy ktoś może zastanowił się ile kosztuje zoorganizowanie takiego
      castingu? Czy ktoś z was kiedyś organizował duże przedsięwzięcie promocyjne?
      Czy ktoś z was zna sie na marketningu? Chyba jednak NIE! Więc proszę zadbajcie
      najpierw o swoją edukację, a potem wyrażajcie swoje prymitywne sądy. niech mi
      ktoś z was wytłumaczy na czym organizator castingu miałby zarobić? Bo nie
      wiem. Liczę i liczę i liczę... i nic. Zarobiłby pewnie wtedy, jeśli casting
      kosztowałby 200 zł od osoby. Według moich skromnych obliczeń gość jest do tyłu
      kupę kasy, więc skoro tyle zainwestował siana, to chyba liczy na to że jak
      sprzeda serial to zarobi na tym. W takim razie jaki miałby cel w tym, żeby
      nikogo nie zatrudniać?????? Jeśli chodzi o kolesia który wypowiada się na tym
      forum, że kiedyś statystował, to mogę mu pogratulować, bo tylko do tego się
      nadaje. Jakby ryj otworzył, to cały film by siadł:D Z tego co wiem, nie
      poszukiwano statystów, więc musisz sobie inną bajkę znaleźć...
      • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 07.08.05, 19:33
        "...Więc proszę zadbajcie najpierw o swoją edukację, ..."

widzę że ty o swoja zadbałeś...

"...Czy ktoś z was kiedyś organizował duże przedsięwzięcie promocyjne?
        > Czy ktoś z was zna sie na marketningu?..."

"...Jakby ryj otworzył, to cały film by siadł..."

I co? Jakie sukcesy w zawodzie?

robiłes chyba casting do spektaklu "Bądź mi opoką" - sądząc z zakresu
        slownictwa...?
        • Gość: kiki Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 19:47
          Tak się składa, że nie muszę się wysilać w doborze słów w takim towarzystwie. Z
          prostakami rozmawiam prostym językiem, żeby nie było niejasności;)
          • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 07.08.05, 20:46
            "Tak się składa, że nie muszę..."

wlasnie...
            więc się zamknij...

P.S.

Nie widzisz róznicy (tak wyksztalcony osobnik?) pomiędzy "prostotą"
            a "prostactwem"... bo jeżyk twój jest po "prostu prostacki"... i
            większośc "prostych" ludzi on mierzi...
            Bawi jedynie prostakow...
            • Gość: zzz Re.WERTY do serialu Grawitacja IP: *.gorzow.mm.pl 07.08.05, 21:06
            • Gość: kiki Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:19
              heheh, jesteś zabawny:) aż miło wchodzi się na tę stronkę;) jakbyś nie zauważył
              dyskusja dotyczy castingu do serialu pt.: "Grawitacja"... Chyba zgubiłeś główny
              wątek, więc Ci pomogę:) Znajdź sobie inne forum albo normalnie odpowiedz na
              moją opinię!!!! Może przedstawisz nam jakieś ciekawe wyliczenie, na podstawie
              którego wszyscy dowiedzą się ile kasy może zgarnąć organizator castingu. Pewnie
              teraz siedzi w las vegas, kąpie się w szampanie w towarzystwie trzech
              zajebistych panienek i nabija się z 20 osób z Gorzowa, z tego jaką im wyjebkę
              zrobił. Myślę, że wszyscy widzą co napisałam, więc nie musisz mnie cytować w
              każdej swojej wypowiedzi... Jeśli chodzi o mojego "jeżyka" to ma się
              dobrze,jednak nie wiem co on ma do rzeczy;)Wydaje mi się, że pewnie jesteś
              jedną z tych osób, którym rodzice wmawiają, że mają ukryty talent. Poszedłeś na
              casting... spróbowałeś... jury pojechało po Tobie...no i teraz wylewasz tu
              swoje smutki... Współczuję
              • e_werty Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" 08.08.05, 02:45
                "...Pewnie teraz siedzi w las vegas, kąpie się w szampanie w towarzystwie
                trzech zajebistych panienek..."

Dlatego lubie forum...
                Jakie to ludzie marzenia mają...!!!
                ciekawe dlaczego tylko trzech panienek? nie stac go na wiecej czy wiecej nie
                jest w stanie obsłuzyc? Ile to pytań i wniosków mozna wysnuć z jednej
                dupkowatej wypowiedzi...!)

"...Chyba zgubiłeś główny wątek, ..."

aaaaa!!! o ten o castingu? - juz jest do końca przrobiony... i tak naprawde to
                gó.. mnie obchodzi...

"...którym rodzice wmawiają, że mają ukryty talent...."

bo ja wiem? raczej w druga strone - mówili mi żem beztalencie - i mieli
                racje... Ile sie musze namordować aby klient z projektu byl zadowlony... ale do
                tego nie trzeba specjalnie talentu...

Co by tu jeszcze?...

EEE!! ide spac...
                • Gość: Alojz Re: Casting do serialu ,,Grawitacja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:41
                  Kto to jest ten gość ??? Herman ????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka