powsa676 31.03.08, 17:53 na pierwszy raz co wy na to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadek_54 Re: ide do prostytutki 31.03.08, 17:59 Poczytaj "Czarny obelisk" Remarqa. Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia_malunia Re: ide do prostytutki 31.03.08, 20:34 Masz ciekawe poczucie humoru . Rada jest świetna . Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: ide do prostytutki 31.03.08, 18:09 no to pozniej juz bedziesz naprawde dojrzalym facetem ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: ide do prostytutki 31.03.08, 18:13 Mój kumpel tak zrobił. Ale Ja to bym alfonsów i dziwki wystrzelał. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ide do prostytutki 31.03.08, 19:07 zeberdee24 napisał: > Ale Ja to bym alfonsów i dziwki wystrzelał. Dlaczego? To ciężki kawałek chleba. Profesja opluwana. A i klientela spora. Czemu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: ide do prostytutki 31.03.08, 19:36 Bo całe to podziemie kurestwa to są ludzie pozbawieni elementarnego szacunku do godności ludzkiej, dlatego bez skrupułów uprawiają handel ludźmi. Człowiek to dla nich kupa mięcha którą trzeba zmusić do zarabiania kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ide do prostytutki 31.03.08, 19:39 hendel ludzmi to jednak inny motyw choc mocno powiazany..ale moze miec tez znamiona handlu w celach niewolniczej prawcy przy zbieraniu marchewek prostytycja kiedy jest calkowicie dobrowolna jest usluga takka sama jak malowanie paznokci albo wyciskanie pryszczy i wagrow Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: ide do prostytutki 31.03.08, 19:49 Nie jest taką samą usługą, ponieważ współżycie płciowe jest rzeczą ściśle powiązaną z intymnością oraz emocjonalnością człowieka i silnie na emocjonalność oddziaływującą, sama przyznasz że malowanie paznokci jest czynnością odrobinę mniej 'poruszającą' niż stosunek płciowy, i nieco większe znaczenie przywiązujesz do tego z kim się bzykasz niż do tego kto ci wągry wyciska. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ide do prostytutki 31.03.08, 19:51 Co Cie obchodzi cudza intymność? Moralność? Nikt nikomu krzywdy nie robi, do niczego nie zmusza.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ide do prostytutki 31.03.08, 19:54 jesli przykladasz do tego znaczenie to tak... ale pojecie kosciola na tematy seksu nie sa jedynymi i kosciol nie ma prawa wylacznosci na racje Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: ide do prostytutki 31.03.08, 20:02 Ja akurat nie jestem wierzący, ale poglądy na sprawy intymne wykształtowane w naszej kulturze mają swoje korzenie w chrześcijaństwie. A w chrześcijaństwie prostytucja jest czymś godnym potępienia, ludzie którzy się tym trudnią ignorują społeczeństwo i negują zasady i wartości które ono uznaje, powinni zatem być ze społeczeństwa wyeliminowani. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ide do prostytutki 31.03.08, 20:14 potrafisz udowowdnic mi ze "nasza kultura" i "korzenie chrzescijanskie" sa jedynie sluszne? wyjdz na ulice i zobaczysz ze 99% spoleczenstwa powinno byc wyeliminowanych ze spoleczenstwa za nie przestrzeganie zasad chrzescijanstwa...jednak te zasady nie sa tak wyznawane przez spoleczenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: ide do prostytutki 31.03.08, 20:55 Oczywiście że nie jest jedynie słuszne w skali globalnej, ale w skali lokalnej każde społeczeństwo trzyma się swojego systemu wartości, muzułmanin w Iranie może mieć 2 żony i kazać im nosić szmaty na twarzy, w Polsce mu nie wolno i koniec. A większość społeczeństwa jednak żyje zgodnie z zasadami które tu obowiązują, przeciętny polak chodzi do pracy, nie kradnie w sklepie, dba o rodzinę, czasem się uchleje, czasem nabluzga na coś i tyle. Absolutnie nie można stawiać znaku równości między nim/nią a patologią taką jak świat prostytutek i alfonsów. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ide do prostytutki 31.03.08, 21:01 skad wiec te narzekania jak ktos wyjedzie na bliski wschod? przeciez tam mozna zabic kobiete za stosunki pozamalzenskie...wiec dlaczego inni narzekaja? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ide do prostytutki 31.03.08, 19:50 tygrysio_misio napisała: >prostytycja kiedy jest calkowicie dobrowolna jest usluga takka sama jak > malowanie paznokci albo wyciskanie pryszczy i wagrow > Dlatego należy zalegalizować ten proceder.;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: ide do prostytutki 31.03.08, 19:51 W Holandii mają zamiar zdelegalizować, uczmy się na cudzych błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ide do prostytutki 31.03.08, 19:52 zeberdee24 napisał: > W Holandii mają zamiar zdelegalizować, uczmy się na cudzych błędach. Mierz siły na zamiary. Nie zamiar podług sił. Poczekamy aż zdelegalizują, wtedy pogadamy o błędach cudzych.;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ide do prostytutki 31.03.08, 19:53 Zatem czep się alfonsów, nie prostytutek. Katów , nie ofiar.;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: ide do prostytutki 31.03.08, 18:31 > co wy na to nic, ale jak juz wrócisz i okaże sie ze jest dobra to napisz namiary do niej Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ide do prostytutki 31.03.08, 19:05 powsa676 napisał: > na pierwszy raz co wy na to Baw się dobrze albo jeszcze lepiej. Oby Cię trema nie zjadła. Bo wiesz takie profesjonalistki nie z taaaaakimi interesa(nta)mi miały do czynienia. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: ide do prostytutki 31.03.08, 20:20 czyżby nikt z tobą nie chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ide do prostytutki 31.03.08, 20:22 kamelia04.08.2007 napisała: > czyżby nikt z tobą nie chciał? A może on nie chciał baby, co to zamiast zostać na 1 noc, chciałaby zostać na resztę życia?:P Odpowiedz Link Zgłoś
m.o.n.g.o.l Re: ide do prostytutki 31.03.08, 20:26 no i oto własnie chodzi:) menk.a napisała: > A może on nie chciał baby, co to zamiast zostać na 1 noc, chciałaby zostać na > resztę życia?:P Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: ide do prostytutki 31.03.08, 21:44 powsa676 napisał: > na pierwszy raz co wy na to = to właź, ja zostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: ide do prostytutki 31.03.08, 22:09 Nie byłoby alfonsów ani prostytutek gdyby nie było chętnych na ich usługi. A te wszystkie puszczające sie na lewo i prawo za darmo, bez badań i prezerwatyw? W burdelach panują przynajmniej jakieś zasady. XXIw a ludzi gorszą prostytutki. Ja jestem bardziej zgorszona wyczynami zboczeńców wśród polskiego kleru. Odpowiedz Link Zgłoś
trafiony_zatopiony Re: ide do prostytutki 01.04.08, 01:39 Ja pójdę na ostatni. Raz. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ide do prostytutki 01.04.08, 08:38 trafiony_zatopiony napisał: > Ja pójdę na ostatni. > Raz. Nie trać nadziei. Może znajdą skuteczne lekarstwo i nie będziesz musiał.;P Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: ide do prostytutki 01.04.08, 10:56 To znaczy ze musisz byc malo ponetny i z IQ wysokosci szczotki do klopa, skoro musisz placic za seks. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Mazel Tof! 01.04.08, 13:54 (no i ta radość, że do połowy miasta będziesz mógł mówić: szwagier...) Odpowiedz Link Zgłoś
katz3 Re: ide do prostytutki 01.04.08, 15:17 powsa676 napisał: > na pierwszy raz co wy na to nie zakochaj sie przypadkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
blackhetera Re: ide do prostytutki 01.04.08, 15:54 I co, jak było?Pójdziesz jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: ide do prostytutki 02.04.08, 00:17 Opowiedz jak było? ;) Tyle facetów nie musi płacić za seks bo mają kochanki, ale w sensie lepiej i uczciwiej płacić za ćwiczenie zdolności łóżkowych bez tej pseudomiłosnej otoczki :) udanego. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: ide do prostytutki 02.04.08, 09:42 Z darmowym seksem jest jak z tym litrem gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Moja noga w Szwecji wiecej nie postanie :) 02.04.08, 17:45 i to nie dlatego, ze Szwedzi jako pierwsi zdelegalizowali prostytucje i to karzac klientow, a nie prostytutki. Prawie zdelegalizowali tez alkohol. W polmilionowm Malmö sa 3 sklepy z alkoholem. Musialem ganiac 2 godziny za marna butelka Whisky. eehh... Dunczycy sie ciesza :))) _____________________________________________ nie popalisz nie popijesz nie pop...sz to co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: Moja noga w Szwecji wiecej nie postanie :) 02.04.08, 18:17 Jesli chodzi o prostytucje to rozumiem i popieram, ale z tym alkoholem to rzeczywiscie skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Moja noga w Szwecji wiecej nie postanie :) 03.04.08, 10:14 Heh, nie skandal, a w pelni uzasadnione dzialanie, biorac pod uwage zdolnosci Szwedow i Finow do alkoholizacji. ;) W Helsinkach jest troche wiecej sklepow monopolowych, no ale winka, czy whisky w niedziele juz nie kupisz nigdzie poza knajpami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bzdeta_wons Re: ide do prostytutki 06.04.08, 01:45 no i? dowiemy się jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
nely211 Re: ide do prostytutki 08.04.08, 23:04 Nie idż!!!To będzie Cię prześladować do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś