kotka_ruda 11.08.08, 08:15 Zadaję pytanie Panom: czy są jeszcze na świecie przyzwoici faceci tj. tacy którzy wierzą w miłość i nie zadowalają się powierzchownymi i płaskimi znajomościami? Jak to z Wami jest Panowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.r.a.f.z.e.r.o Re: przyzwoity facet 11.08.08, 08:40 > tacy którzy wierzą w miłość i nie zadowalają się powierzchownymi i > płaskimi znajomościami? Pewnie że są, wierzą w miłość, czekają na nią, ale z płytkich znajomości nie zamierzają od razu rezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 Re: przyzwoity facet 11.08.08, 08:43 nie ma. komu i po co taki potrzebny?? bawić się nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_ruda Re: przyzwoity facet 11.08.08, 09:36 Potrafię się doskonale bawić, ale w głębi duszy szukam kogoś kogo nie bałabym się pokochać , a niestety mam poważne obawy czy jest sens się angażować ... Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 Re: przyzwoity facet 11.08.08, 10:02 pokochać to ty możesz pluszowego misia. facet wcześniej czy później jeżeli już nie fizycznie to psychicznie będzie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_ruda Re: przyzwoity facet 11.08.08, 10:27 Ktoś jeszcze tak uważa? Nie chciałabym budować sobie zdania na podstawie jednej wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 Re: przyzwoity facet 11.08.08, 10:36 :)))))))) <lol> <lol> <lol> <lol> "budować sobie zdanie" to ty powinnaś na podstawie własnych przemyśleń i obserwacji otoczenia a nie na podstawie wypowiedzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_ruda Re: przyzwoity facet 11.08.08, 12:57 Na podstawie swoich obserwacji to mogę śmiało stwierdzić, że przyzwoici faceci skończyli się wraz z Wokulskim, a pytanie na forum zadałam w nadziei, że to tylko moja chora psycha. No cóż: nadzieja umiera ostatnia... Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 Re: przyzwoity facet 11.08.08, 13:26 :DDDDDDD no widzisz.... obserwacje masz! :)) ale ... odkąd to wokulski był przyzwoitym człowiekiem?? zgromadził majątek na krwi i nieszczęściu innych a później chciał popełnić mezalians i wskoczyć w nieswoją sferę społeczną. :PP Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: przyzwoity facet 11.08.08, 14:02 > przyzwoici faceci skończyli się wraz z Wokulskim, A Metallica na "Kill'em All".... lol Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: przyzwoity facet 11.08.08, 14:36 To mnie po prostu chyba zbyt latwo zadowolic. 'Unforgiven' lubie bardzo, a wokol siebie widze wielu przyzwoitych mezczyzn ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: przyzwoity facet 11.08.08, 10:02 Znowu jakaś dziwna definicja, bo przyzwoitość to nie ma nic wspólnego z wiarą w miłość czy powierzchownymi znajomościami. Mężczyźni posiadający wspomniane cechy zapewne istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
kolo.r Re: przyzwoity facet 11.08.08, 10:34 Jesli sa problemy z podaza to trzeba importowac. Uwaga - 90% "towarow" pochodzi z Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: przyzwoity facet 11.08.08, 14:10 kotka_ruda napisała: > Zadaję pytanie Panom: czy są jeszcze na świecie przyzwoici faceci tj. tacy > którzy wierzą w miłość i nie zadowalają się powierzchownymi i płaskimi > znajomościami? Jak to z Wami jest Panowie? > = = ci najlepsi już uwierzyli.../;d;p Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: przyzwoity facet 11.08.08, 14:58 Ja wierzę w miłość. Każda znajomość jest ciekawa i nie traktuję jej powierzchownie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_ruda Re: przyzwoity facet 11.08.08, 15:18 przywracasz mi wiarę człowieku;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1982 Re: przyzwoity facet 11.08.08, 22:36 co to są powierzchownego znajomości ? Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_ruda Re: przyzwoity facet 12.08.08, 07:47 Powierzchowna znajomość oznacza dla mnie relację w której z góry zakłada się że jest "chwilowa", gdzie nie ma znaczenia czyjaś osobowość, a główny naciska kładzie się na konsumpcję;) Odpowiedz Link Zgłoś
da_weez Re: przyzwoity facet 12.08.08, 14:06 Są tacy. Ja taki jestem i sądzę, że nie z powodu urody, czy statusu społecznego, bo nic innego mi nie zostało, jak wierzyć w idealną miłość. :) Po prostu trzeba być romantykiem i szukać tej jednej, jednej, jednej, jedynej... Emancypacja kobieta i inne czynniki to oddzielna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
model.testowy Re: przyzwoity facet 12.08.08, 16:41 Jeszcze wierzę, choć doświadczenia i obserwacje powodują, że ta wiara jest coraz słabsza. Odpowiedz Link Zgłoś