arandano 18.08.08, 18:15 no to dzien dobry .) czy ktos wie po co mezczyzni klamia? i jak im uswiadomic, ze to zenada? zwlaszcza jak sie juz wyszlo z piaskownicy dosc dawno temu......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariaeva Re: no i po co tak klamac..? 18.08.08, 18:24 mysle zeby ukryc zaenowanie cos zlego zeby cos dostac zeby osiagnac jakis cel ogolnei ze wstydu albo dla korzysci ALE NAJWAZNIJESZE moze to glupio zabrzmiec ale NIESTETY kobiety tez klamia z tych samych powodow :( Odpowiedz Link Zgłoś
arandano jjasne.. 18.08.08, 18:34 tylko pytam na forum M bo chodzi o M nie, o, m. gosc, ktoremu brak jaj zeby przedstawic swoje prawdziwe powody, nie moze byc M. Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: jjasne.. 18.08.08, 23:25 Aa znioslabys prawde? Wwolisz usłyszec, ze byl z tobą, bo nic lepszego nie bylo na horyzoncie? Jaka prawde chcesz słyszeć? Jego, twoją, obiektywną na dziś, czy tę ktora się objawi za 5 lat? Oczekujesz szczerosci....? Kłastwa sa potrzebne, bez nich życie staloby się nieznośne :). Nikt nie musi ci przedstawiac żadnych prawdziwych powodów, szczególnie jesli znajomosc sie konczy. O to chodzi? Że jest jakies rozstanie? To po co pytać o powód? Prawda jest taka, ze nie widzi z tobą swojej przyszłości? Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
arandano Re: jjasne.. 19.08.08, 15:52 o na wszystkie melodramaty swiata! co za tandeta s.i.g. chyba, ze twoj swiat sie sklada tylko z takich kontekstow. ale wtedy dobrze sie zastanow, zanim wklepiesz posta. bo nie wszyscy maja takie denne swiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: jjasne.. 20.08.08, 07:53 Ale o co ci chodzi? Zapodajesz "rozpaczliwca", jakich tu naprodukowanych przez zawiedzione panie na pęczki, na tym forum... Stosujesz dziwaczne figury retoryczne, polemizujesz z własnymi niedomówieniami :). Jak potrzebujesz wsparcia, to chlapnij coś na f. Kobieta - tam cię pogłaszczą po główce i powiedzą "Tak, facet to świnia :)". O co ci tak konkretnie chodzi ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: no i po co tak klamac..? 18.08.08, 21:25 możesz przyjąć z 90% prawdopodobieństwem że cel jest zawsze tan sam Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: no i po co tak klamac..? 18.08.08, 23:29 > no to dzien dobry .) > czy ktos wie po co mezczyzni klamia? z tych samych powodów co Ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: no i po co tak klamac..? 18.08.08, 23:33 ogólnie wszyscy kłamia ale faceci robia to czesto i w smiszny sposob ,myslac ,ze robia to swietnie. Mezczyzni nie kłamia,tego jestem pewna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: no i po co tak klamac..? 18.08.08, 23:50 viviene napisała: > Mezczyzni nie kłamia,tego jestem pewna:)) Dżizas...kolejna mitomanka :)))) Weźta se, laski wymalujta szminką na lustrze: "Definicja Mężczyzny to nie jest zbiór cech pożądanych przez kobiety" To bardziej skomplikowany stworek jest...:D Odpowiedz Link Zgłoś
arandano s.i.g. 19.08.08, 16:06 mezczyzny? nie badz smieszny. bo mowisz o czyms co tylko morfologicznie wyglada jak mezczyzna. sama sie zastanawiam czym sa takie egzemplarze??? > Weźta se, laski wymalujta szminką na lustrze: > > "Definicja Mężczyzny to nie jest zbiór cech pożądanych przez kobiety" > ta, ciekawe. od wszystkich mi znanych zjawisk plci meskiej w kolko slysze cos dokladnie odwrotnego. > To bardziej skomplikowany stworek jest...:D Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: s.i.g. 20.08.08, 08:02 > mezczyzny? nie badz smieszny. bo mowisz o czyms co tylko morfologicznie wyglada > jak mezczyzna. sama sie zastanawiam czym sa takie egzemplarze??? - ku czemu cie przywiodły te przemyslenia :)? Chetnie poznam koncepcję faceta wg. arandano...:)???? > ta, ciekawe. od wszystkich mi znanych zjawisk plci meskiej w kolko > slysze cos dokladnie odwrotnego. Twierdzisz, że znajomi ci faceci rozgłaszaja, ze im mają więcej cech, dzieki którym moga się przypodobac paniom, tym bardziej sa Mężczyznami....? Bzdura...my nie jestesmy po to, żeby zaspokajac kobiece potrzeby i łasić się o głaski :). Jezeli otaczasz się mężczyznami, którzy usilnie zabiegają o twój aplauz, o łaskawe spojrzenie, jezeli udają przed tobą kogoś innego niż sa w istocie, to nie dziwię się potem twoim "rozpaczliwcom" na FM...;). Szukałas fałszu, to go znalazłas, chciałaś kłamstwo, to dostałaś. O co teraz płacz ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: no i po co tak klamac..? 19.08.08, 09:59 > ogólnie wszyscy kłamia ale faceci robia to czesto i w smiszny > sposob ,myslac ,ze robia to swietnie. O taaak, zdecydowanie się zgadzam. Statystyczny mężczyzna kłamać nie umie, jak to robi, to robi to źle i od razu widać. Dlatego kobieta od razu widzi i krzyczy "dlaczego ONI kłamią" Za to statystyczna kobieta kłamie jak z nut, jest w tym od dziecka świetnie wyszkolona, znakomicie ukrywa swoje tajemnice. A mężczyzna jej wierzy. Wierzy, że to jego dziecko, że żądając ślubu nie ma nieczystych zamiarów, że nie chce go wrobić w pozycję bankomatu, potem, że nie wie skąd ten debet na jego karcie, że po rozwodzie nie będzie mu utrudniać kontaktów z dzieckiem itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: no i po co tak klamac..? 19.08.08, 10:09 > Mezczyzni nie kłamia,tego jestem pewna:)) Równie dobrze można powiedzieć, że PRAWDZIWA kobieta się nie roztyje. Zawsze będzie szczupła i piękna, albo nie będzie prawdziwą Kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: no i po co tak klamac..? 19.08.08, 01:13 bo ja wiem, może po to żeby zostać jakimś prezydentem albo premierem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
arandano czemus tak przekrecil to piekne imie 19.08.08, 16:11 i do tego prawdziwego mezczyzny ,?>\ ale racje masz!! skad wiedziales?!?!/! ach, i ps. no taki chlopak jak ty nie musi akcentowac, ze nieburak. taki post wymiata!! Odpowiedz Link Zgłoś
arandano jjjjjaka lawina lamentow, pyzz 19.08.08, 16:15 a pytanie suche. strukturalne. jaka zawartosc umyslu doprowadza to takiej zenady. jak ponizej napisalam w poscie do nom. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: no i po co tak klamac..? 19.08.08, 10:44 W ogóle to ciężko powiedzieć co jest prawdą a co nie. :-) Np. mężczyzna mówi kobiecie, że ją kocha, bo czuję, że go pociąga fizycznie i myśli, że to jest właśnie miłość (według niego). Kobieta inaczej to odbiera i kiedy u mężczyzny wygasa pożądanie i traci zainteresowanie kobietą to ta jest wkurzona, bo przecież mówił, że kocha. :-) Jedna osoba powiedziała mi, że jestem miły a druga powiedziała mi, że jestem niemiły - to kto kłamie a kto mówi prawdę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arandano nom, 19.08.08, 15:46 nie na temat - twoja sygnaturka odpowiedziala na 13 tysiecy zdarzen z mojego zycia. mam nadzieje, ze o ile teraz uda mi sie ja zapamietac, bede miala wiecej wolnego czasu na przyklad! ,T na temat - hej, ale nie mowimy, tzn. ja nie mialam na mysli interpretacji stanow fizjologicznych .pp ani wyglaszania sadow personalnych. tylko niezgodnosc twierdzen z faktami. tworzenie, tj. twierdzenie o niezaistnialych jeszcze postaw osob trzecich. co lepsze kiedy sami zainteresowani jeszcze o nich niiiiic nie wiedza. nieumiejetnosc przyznania sie do prawdziwego uzasadnienia swojej postawy. a w to miejsce tworzenie o czym wyzej. wiec jak sie efektywnie uswiadamia takiemu elementowi, ze sie maaaaaaaaaaaaaaxymalnie kompromituje? /no chyba, ze w meskim swiecie sa takie przypadki, dla ktorych nie ma takiej okolicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
oscarmielec Re: no i po co tak klamac..? 20.08.08, 08:50 kobiety tez klamia nie raz bardziej perfidnie niz faceci Odpowiedz Link Zgłoś
arandano taa, to sie nazywa dostac odpowiedzi na temat.. 24.08.08, 15:05 chyba za wyjatkiem dwoch. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: taa, to sie nazywa dostac odpowiedzi na temat 24.08.08, 15:12 no i po co? nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
borys_borys Re: no i po co tak klamac..? 25.08.08, 19:05 Mężczyźni wcale nie kłamią, po prostu czasem nie mówią całej prawdy;- ) Odpowiedz Link Zgłoś