carla.bruni 23.08.08, 14:54 rzucajacy papierosy:)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chooligan Re: czego potrzebuje facet 23.08.08, 15:16 carla.bruni napisała: > rzucajacy papierosy:)? Fajek? Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: czego potrzebuje facet 23.08.08, 22:56 Logiczne do bolu. Jakbym chcial rzucic kamienie, potrzebowalbym kamieni, jak fajki, potrzebowalbym fajek. Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: czego potrzebuje facet 23.08.08, 17:04 Wsparcia swojej kobiety - przede wszystkim. Nie paliłem nigdy, ale znam faceta, który rzucił po .... chyba 30 latach palenia. Wspomagał sie pastylkami do zucia nicorette. Wazne jest eliminowanie złych odruchów: jak będzie siegał po fajke w stresie, to uswiadomic, ze to odruch na stres i niech go rozładowuje świadomie inaczej. To trudne :). Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: czego potrzebuje facet 23.08.08, 17:34 ja na FK napisalam cos paskudnego...mysle,ze lepiej to uswiadamiac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: czego potrzebuje facet 23.08.08, 17:17 suchy jest teraz na fajkowym detoksie więc chyba herbaty z melissy :) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: wysiłku fizycznego n/t 23.08.08, 17:31 a co ze sprawami damsko meskimi? na poczatku rzucania palenia jak to wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: wysiłku fizycznego n/t 23.08.08, 22:43 podobno po seksie chce się palić wiec nie wiem czy należy zrezygnować czy potraktować jako wysiłek fizyczny po którym facet jest zbyt zmęczony żeby sięgnąć po fajkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: czego potrzebuje facet 25.08.08, 19:19 carla.bruni napisała: > rzucajacy papierosy:)? ci.y do bezustannego liania. Odpowiedz Link Zgłoś