Dodaj do ulubionych

Bugatti - Boskie automobile

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 17:24
dwa są we Wrocławiu ; )
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.city-connect.pl 27.08.08, 17:32
      Z pięciu sprzedanych w Europie :)
    • malpp Re: Bugatti - Boskie automobile 27.08.08, 17:41
      A jeden u mnie na ścianie w Troczkach Małych
    • nabram Re: Bugatti - Boskie automobile 27.08.08, 17:45
      W 1978 roku podczas MTP w Poznaniu pewien francuz twierdził ,że w Polsce
      jest Bugatti z 1928 r. Za znalezienie tego auta oferował nowego merca. Auto
      w Polsce było,należalo doczłonka Automobilklubu Kraków. Po jakimś czasie
      wyjechało niby na zlot starych samachodów do Szwajcarii i ślad po nim zaginął,
      a do Polski wrócił protokół kasacyjny powypadkowy. OLE!!!!
    • Gość: skalpel Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.e-wro.net.pl 27.08.08, 17:47
      jeden jest na pewno we Wroclawiu(widziany osobiscie), ale plotki kraza tez o drugim... :)
    • Gość: jakub Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 18:04
      W Polsce nie ma gdzie jeździć takim samochodem, ten kto go kupił jest albo głupi albo chory umysłowo.
    • Gość: se7en Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 27.08.08, 18:13
      @Jakub:

Ani głupi, ani chory umysłowo. Po prostu wystarczająco bogaty...
    • Gość: fajny chlopak Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 18:22
      kazdy wie ze mozna jezdzic po ulicy.
    • Gość: Barth Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 18:57
      Ojj jakub jakub, drażnią mnie takie komentarze chloptasiu nawet na filmie nie widzałej takiej sumy to nie jest 140 tys zł tylko 1 400 000 ? więc o czym ty mówisz, gościu który ma taka kapustę aby sobie takie cudo sprawić na pweno nie jest głupi a tym bardziej chory umyslowo, sklaniam sie tylko do jednej myśli : może to ty odwiedzisz w najblizszym razie swojego LEKARZA DOMOWEGO aby wypisał Ci skierowanie do jakiegoś specjalisty - może od zazdrości...... ale jak to mówią zardrość - polska rzecz, polak nie ma to zazdrości , przynajmniej tyle.......
    • Gość: bezdomny Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 19:07
      polski egzemplarz (jest tylko jeden) turla się po wrocławiu, rejon krzyki. hmm... napisać do kogo należy?
    • Gość: Fundak Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.debica140.tnp.pl 27.08.08, 19:13
      Ten Royale jest przecudowny. Bo Veyrona zaliczam osobiście do brzydszych aut. Nie lubię tych drogich sportowych samochodów wyglądających jak statki kosmiczne.
    • info0 Re: Bugatti - Boskie automobile 27.08.08, 19:28
      Wszyscy podniecają się Veyronem jakby to było nie wiadomo co :).

A kiedy usłyszę o Koenigseggu w Polsce? Hmm? Anyone? Wg oficjalnych informacji z prywatnych testów pojechał CCX-R 416 km/h i gdzie jest przy tym Veyron? W dupie :).
    • pocalujta_wujta Re: Bugatti - Boskie automobile 27.08.08, 19:31
      Niestety sa to tez ciezarowki na czterech kolach i to jest znane okreslenie od dziesiatkow lat. Dlatego Bugatti nie sciga sie nigdzie. Byc moze na prostej mozna osiagnac te 400km/godz, ale na pierwszym zakrecie stary Maluch z poprawionym zawieszeniem pewnie zachowuje sie lepiej.
    • Gość: domny Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 19:51
      bezdomny: do kogo?
    • Gość: ettore Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.08, 20:06
      POLECAM na youtube fragment Top Gear, w którym James "gay" May rozpędza Veyrona do maksymalnej prędkości - film robi wrażenie nie tyle ze względu na osiągi Bugatti, ile na porażająca moc technologii, która rozpędza to auto - są samochody szybsze - ale czy Zonda czy Koenigsegg jest równie "kulturalne" - May przy tych 400 km/h mówi tylko nieco podniesionym głosem, a po wszystkim powiedział, ze jedynymi oznakami prędkości było delikatne kołysanie przy hamowaniu... M O C !
    • Gość: x Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.dsl.static.sonic.net 27.08.08, 20:44
      W Los Angeles jest wypozyczalnia luksusowych samochodow, w ktorej mozna wypozyczyc veyrona. Stawka - marne 25 000$ za dobe :)))
    • Gość: Gość/jur Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.2-0.pl 27.08.08, 21:01
      Firma bugatti jest tak znana a wypuscila od czasow 2 wojny dwa modele tylko?
      Z czego tylko jeden po 1990 roku? Szok.

Smieszne dla mnie jest to ze ktos kto jezdzi nim po wroclawiu, specjalnie se nie po jezdzi bo stoi w takich samych korkach jak duzy fiat czy maluch,
      a jeszcze musi tankowac pare razy w tygodniu :)))

kto go kupil? nie czasem ta firma co daje auta znanym ludziom?
    • Gość: gość Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 21:25
      pocalujta_wujta nie pier... głupot bo z tego co piszesz to wynika ze znasz sie na autach jak świnia na astrologii. polecam artykuł w polskiej edycji TOP GEAR z bierzacego miesiąca , jak gazety nie znasz to zdrowia życze i nie denerwuj ludzi dennymi tekstami pacanie
    • triniti007 Re: Bugatti - Boskie automobile 27.08.08, 21:35
      hmmmmm ja wiem tylko jedno: nigdy mnie na takie nie bedzie stac...
    • triniti007 Re: Bugatti - Boskie automobile 27.08.08, 21:36
      ....... na chyba ze w skali 1:20
    • Gość: Gość/jur Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.2-0.pl 27.08.08, 21:38
      Panu zylka pekla a w dodatku popuscil ze stresu.
    • Gość: gość/Y Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.eranet.pl 27.08.08, 21:48
      pocalujta_wujta... człowieku odpuść sobie komentarze, bo są one na poziomie Martyny i Jarka z TVN TURBO.
    • Gość: koleś Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.centertel.pl 27.08.08, 22:39
      brakuje mi tylko wpisów, że na świecie jest tyle głodu, a tu bogaci kupują sobie zabawkę za ponad bańkę euro.
      jak kogoś stać, to sobie kupuje. mnie na przykład stać na takie bugatti, ba mam nawet jednego. na półce...

zazdrość i głupota z reguły chodzą w parze
    • Gość: lopez Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.08.08, 22:41
      taaaa, we wroclawiu jest 1653 Bugatti a nie 2! zejdz na ziemie smyku.
      w pl we wrocku jest jedna sztuka kupiona przez Solowowa od jakiegos amerykanskiego biznesmena.
    • Gość: nocoto.pl Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 22:41
      Prosze,oto fotki obu wrocławskich Bugatti :

www.imagehase.com/viewer.php?file=p9y0ie7lrnzila6sy5l2.jpg

www.imagehase.com/viewer.php?file=xd9qmk3r2q7dbqr0g8m6.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka