sibeliuss 28.08.08, 10:50 Zauważyłem na siłowni, że wielu facetów pod spodniami nie nosi bielizny. Wielu to ok. co trzeci. Nowa moda czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autume Mają, ale nabrały koloru ciała... 28.08.08, 13:26 sibeliuss napisał: > Zauważyłem na siłowni, że wielu facetów pod spodniami nie nosi > bielizny. Wielu to ok. co trzeci. Nowa moda czy co? z wiekiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 13:35 może chodzi o to, byś miał łatwiejszy dostęp? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 13:43 Facet, lubię Cię czytać, więc nie zniżaj poziomu; szkoda byłoby z celnych komentarzy przejść na rynsztok - nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek każdy ma jakiegoś jekylla i hyde'a 28.08.08, 15:13 przynajmniej takiego, na jakiego go stać. > Facet, lubię Cię czytać, dzięks <rumieniec> Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: każdy ma jakiegoś jekylla i hyde'a 28.08.08, 15:49 Zatem wolę Cię czytać w jednej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzwenus Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 13:39 Pod jeansami jeszcze mozna zrozumieć... A czy to nowa moda? Nie wydaje mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka Re: Rezygnacja z gaci? 30.08.08, 18:20 jako kobieta rozumiesz brak bielizny pod dżinsami??? czy wciąż nosisz piramidy? Odpowiedz Link Zgłoś
czungumangu Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 13:50 chodzisz na siłownie ćwiczyć czy oglądać jak inni faceci machają tyłkami bez majtek? Proponuję więcej skupienia na własnych ćwiczeniach Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 13:58 Czym się zajmuję to moja sprawa, a ponieważ jestem człowiekiem wyzwolonym - piszę co widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
czungumangu Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 14:06 sibeliuss napisał: > Czym się zajmuję to moja sprawa, a ponieważ jestem człowiekiem > wyzwolonym - piszę co widzę. czy człowiek wyzwolony to to samo co 'kobieta wyzwolona' ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 14:07 W czym masz problem Misiu, powiedz śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 22:01 On ma? Myslalem, ze to Ty masz. O, nie dalej jak tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=83936347 Odpowiedz Link Zgłoś
widokzwenus Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 14:04 Jeden z moich herbatników nie nosił bielizny pod jeansami bo twierdził że tak wygodniej i atrakcyjniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 14:08 widokzwenus napisała: > Jeden z moich herbatników nie nosił bielizny pod jeansami bo > twierdził że tak wygodniej i atrakcyjniej. -- Czyli jednak jakis powód jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzwenus Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 14:13 Przynać mogę że jego tyłek wyglądał apetycznie w tej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 14:17 Powiem Ci tak - 3/4 ma zajebiste tyłki tylko nie umieją dobrać jeansów. Obsesja, ze jak spodnie przylegają to jest gejowskie (argument z koziej d.) powoduje, że masa facetów nosi spodnie o 2-3 numery za duże. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzwenus Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 14:22 No właśnie... ( chlip, chlip ) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzwenus Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 14:31 Nie wierzę. Wszędzie te porozciągane wory, za długie marynarki... Nie ma się na co pogapić ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
widokzwenus Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 14:49 Mogę przeprowadzić popołudniowe badania terenowe. Wnioski jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 15:50 Zatem czekam na wnioski (tu lub u mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
widokzwenus Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 08:39 Oto wnioski z 1,5 godzinnej sesji z kawą. Obserwacja ruchliwej warszawskiej ulicy. Facetów wyglądających w spodniach przyzwoicie 38. W tym facetów którym nic nie zasłania tyłka 12. Porządne tyłki 3. Nieporządne tyłki 9. Niedobrze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzwenus Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 10:28 Jeden był taki że wyobraźnia zadziałała. Do dziś działa :) Co do reszty - naprawdę faceci nadal nie umieją się ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 14:11 Albo dają się ubierać kobietom :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzwenus Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 19:47 ile gustownie ubranych kobiet widujesz na ulicach? Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 16:00 Na siłowni to praktyczne, albowiem sprzęt się nie przegrzewa i nazbyt nie poci. Poza tym to cholernie wygodne, ja często tak chodzę latem. P.S. Można mając ręce w kieszeni grać w odbijanego - prawa - lewa! :P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 22:42 a zastanawiałam się basen czy siłownia :)))?? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 23:03 w obcisłych dżinsach można się jedynie poobiera sprawdziłem ze to w lnianych luźnych ale ciemnych przy +30 to jest to! tak więc argument o lepszym wyglądzie tyłka z dupy wzięty bo w obcisłych spodniach nie poszalejesz Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Rezygnacja z gaci? 28.08.08, 23:07 jeju..czy faceci na FM nie maja nic lepszego do roboty niz gapic sie na cudze jajca? cholera!! troche szacunku dla prywatnosci!! Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 00:30 Ależ jak ty się wyrażasz o wspaniałych, męskich klejnotach? Tak mama mówiła do taty? Skandal! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 00:31 A co to, tylko nam babom wolno o jajcach rozmawiać? A gdzie równouprawnienie, do cholery? Odpowiedz Link Zgłoś
jef_f Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 05:57 eeela napisała: > A co to, tylko nam babom wolno o jajcach rozmawiać? A gdzie równouprawnienie, d > o > cholery? z ciebie niebywale kobieca mezczyzna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
somtam Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 09:04 Napewno fajnie czuc wlasny miesien nie skrepowany gumka od gaci:)... i nic komu do tego . Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Rezygnacja z gaci? 30.08.08, 16:53 Babą jestem na wskroś, od stóp do głów. Ale lubię mężczyzn i ogólnie staram się być dla nich wyrozumiała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 09:08 tygrysio_misio napisała: > jeju..czy faceci na FM nie maja nic lepszego do roboty niz gapic sie na cudze jajca > Hmm, a co Cię to...? Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 10:10 A bokserki? I takie pytanie: czy jeansy nie obcierają szwami ciała? Żadnych otarć, odparzeń???? Toż to ból straszliwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 16:03 co mi do tego? to,ze ja nie chcialabym zeby w szatni na silowni czy na basenie ktokolwiek patrzyl mi na pipke... uwazam to za sztyt chamstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 16:16 a i jeszcze dopisze...ze wlasnie ze wzgledu na takich zboczencow ogladajacych to co mam w okolicach intymnych zaslaniam sie recznikiem jak sie przebieram...i nago nie wchodze do sauny tylko w wyzej wymienionym reczniku Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 18:13 w tym przypadku nie...jedynie chec zachowania pewnej intymnosci sfer bedacych wyjatkowo atrakcyjnych i dlatego wartych zachowania dla nabywcy Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 17:38 Przebierasz się w męskiej szatni? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 18:12 a to tylko mezczyzni podgladaja sfery inntymne innych osobnikow swej plci? to mnie troche uspokoiles Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 19:54 Panowie częsciej porównują się z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
somtam Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 11:51 gapuchna A bokserki? I takie pytanie: czy jeansy nie obcierają szwami ciała? Żadnych otarć, odparzeń???? Toż to ból straszliwy.... ...Jezu, a ze stringami jak sobie radzisz? zadnych otarc:)? najlepiej sproboj jak to jest, przelec sie po po miescie bez gaci, pod jeansami?, ..... sprezysciej,jakos jakby weselej:)Pod warunkiem ,ze codziennie rano swiezutkie ,pachnace..... -- Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 12:07 Nie cierpię stringów. Śmieszą mnie na pupach niektórych paniuś! Nie wiem, na tyle co ja znam anatomię męskiego ciała, to jakaś ścianka dzieląca ciało od szorstkich spodni, byłaby wskazana. Ale skoro powiadasz, ze sprężyściej, weselej, no to widocznie tak jest. Ja w każdym razie majtadały zakładam...:) Takie lubię:www.allegro.pl/item412578775_triumph_wonderful_desire_majtki_maxi_bezowe_38.html I mam to gdzieś, ze mało wyzywające! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 14:12 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33489 Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 15:22 Tam też jest o gaciach. Ale nie czuj się przymuszana, no chyba że lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 15:34 Przecież nie ja pierwsza zaczęłam! No wiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 15:39 O Jesuuu z tymi babami. Dałem Ci link, bo widze, ze masz wiedzę i znasz temat. Nie chcesz, nie musisz tam zaglądać. Skumałaś żabciu? Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 15:48 Nie jestem Żabcia tylko gapuchna. Ale tak, teraz zrozumiałam. Rozumiem, ze gatki przypadły do gustu:))) Wczoraj na wystawie widziałam ładniejsze, ale też cena dwa razy tyle, co te tutaj! Ale ten kolor....piękny, ciemny amarant! A wracając do stringów, to dla mnie są obrzydliwe. Z dwojga złego, wolałabym nałożyć męskie bokserki....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 16:46 Dla mnie generalnie stringi są pomyłką :) Odpowiedz Link Zgłoś
somtam Re: Rezygnacja z gaci? 29.08.08, 23:57 Gapeczko, jasne , ze stringi nie dla chlopakow, sama mysl przeraza buuuu, a fe Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rezygnacja z gaci? 30.08.08, 14:02 Oj! i tu sie mylisz......:) Widziałam stringi męskie - są jeszcze zabawniejsze, niż damskie. Taki śmieszny woreczek na sznureczku. Mało tego, ja widziałam też stringi dziergane szydełkiem, przez koronkarki koniakowskie. To dopiero było dziwo! ...:) Widzisz! takie mogą być "cymesy" na pupsko do założenia....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka Re: Rezygnacja z gaci? 30.08.08, 18:18 nie to, że jestem złosliwa. znaczy, do jasnych lnianych spodni targasz barchany na dupsko? jako osoba o nienagannej figurze (mimo 2 dzieci 158 cm/ 44 kg) zawsze zakładam stringi do tego typu spodni. uwielbiam patrzeć na kobiety, które oprócz i tak wielkiego zadka podkreślają go dodatkowo odciskiem gumy od majtasów. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rezygnacja z gaci? 31.08.08, 10:29 No cóż, akurat ja wybieram czarne, przewiewne bojówki. Widocznie nie jestem aż tak doskonała jak ty.... I tu mogę sobie pozwolić na taka dowolność w bieliźnie, na jaka nie pozwalają jasne, lniane spodnie....cóż, życie:( Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka Re: Rezygnacja z gaci? 30.08.08, 18:23 nie wiem. jestem kobietą. w życiu nie włozyłabym spodni na goły zadek. już mniejsz o higienę (toż to trzeba codziennie prać!!! prac nie ma co najmniej 7 par spodni), alez to przecież... obciera! ja mam wargi sromowe, ale przypuszczam, że penis też nienajlepiej znosi kontakt z tak twardym materiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Rezygnacja z gaci? 30.08.08, 19:56 Ze na siłowni takie praktyki się zdarzają to się nie dziw. Wiadomo duża klata mały ptaszek. To i bez gaci abesom nie grozi przyciecie ptaszka rozporkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
momik36 Re: Rezygnacja z gaci? 06.09.08, 16:51 Facet bez gatek pod spodniami jest całkiem sexi.. pod warunkiem, że często pierze te spodnie hehehehe ale chyba jednak wolę zobaczyć fajną bieliznę zanim zobaczę to, co ukrywa pod nią... panom z problemami obciskania, obcierania i wrzynania się bielizny w różne ważne miejsca, polecam stronkę z naprawdę fajną bielizną www.luffluff.com ! Odpowiedz Link Zgłoś