Gość: KOBIETA IP: *.chello.pl 15.10.03, 13:30 Uwielbiam z moim facetem onanizować się, robimy to jednocześnie, a potem kochamy się, rozkosznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porzadkowy Re: onanizujecie się razem? 15.10.03, 15:05 Gość portalu: KOBIETA napisał(a): > Uwielbiam z moim facetem onanizować się, robimy to jednocześnie, a potem > kochamy się, rozkosznie Robimy to także razem. p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: onanizujecie się razem? IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 22:42 bez sensu. Nie lepiej, jak ona zrobi to mi, a ja jej? NAwet reka, ale jest to jakas wiez, a onanizm jest samolubny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: onanizujecie się razem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 11:11 A ja bym chciał zobaczyć jak się moja kobieta onanizuje, ale ona nigdy nie chciała tego zrobić przy mnie tak od początku do końca (chociaż sama widziała jak ja to robię). Mam pytanie do koleżanek z forum - czy Wy też jesteście takie skrępowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza22 Re: onanizujecie się razem? IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 16.10.03, 15:25 Tak! Tak! Tak! Oczywiście,że zgadzam sie na to i bardzo to lubię. No może nie od początku do końca sama, bo nie wytrzymujemy. Razem kończymy.. Spróbujcie - super! Odpowiedz Link Zgłoś