kinia72 25.10.08, 02:31 jak zachowuje sie facet bojący sie odrzucenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polska_potega_swiatowa zwodzenie jest gorsze od odrzucenia.... 25.10.08, 09:19 kinia72 napisała: > jak zachowuje sie facet bojący sie odrzucenia? Trudno powiedziec. Ja nigdy nie balem sie odrzucenia ze strony kobiety. Powiem wrecze ze ja dalbym wiele zeby moja ex wprost powiedziala ze mnie nie chce, niz wykorzystywala i traktowala jak kolo zapasowe...i marnowala cenne lata mojego zycia. Czego tutaj sie bac? Ze ktos ma inny gust? Przeciez kazda osoba ma prawo wyboru, problem zaczyna sie wtedy gdy kobieta nie kocha ale konsumuje bezpardonowo jego milosc... Odpowiedz Link Zgłoś
biore_luzem Re: odrzucenie 25.10.08, 10:05 kinia72 napisała: > jak zachowuje sie facet bojący sie odrzucenia? bojący się facet? To nie facet! To jakaś osika i galaretka Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: odrzucenie 25.10.08, 10:28 kinia72 napisała: > jak zachowuje sie facet bojący sie odrzucenia? Bardzo podobnie jak ten, który olewa i nie chce się angażować, bo mu tak wygodnie. Dlatego dziewczyny często się nabierają na takie zmyłki albo same dorabiają ideologię do niektórych męskich zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
pollyannadorosla Re: odrzucenie 25.10.08, 12:38 > Bardzo podobnie jak ten, który olewa i nie chce się angażować, bo mu tak wygodn > ie. > Dlatego dziewczyny często się nabierają na takie zmyłki albo same dorabiają > ideologię do niektórych męskich zachowań. czasem dorabiają na odwrót, i wtedy też jest klops ;-) Odpowiedz Link Zgłoś