Dodaj do ulubionych

Koszula męska rzecz

IP: *.Red-79-146-152.staticIP.rima-tde.net 27.10.08, 12:52
A gdzie koszule z Pepe Jeans, G-Star, Replay, Energie, Guess... i jezeli mozecie, to dajcie soie juz spokoj z firmami typu: Vertus, Zara (najwiekszy plagiator w swiecie mody), Wrangler czy Top Secret.. w kocu styl zobowiazuje !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dinho Re: Koszula męska rzecz IP: *.22.radom.pilicka.pl 05.11.08, 18:45
      zara,wrangler moga jeszcze być
    • Gość: tomas Re: Koszula męska rzecz IP: 83.15.11.* 14.11.08, 11:23
      denerwuje mnie że tylko pare modeli koszul jest zaprezentowanych w "przystępnych dla wszystkich cenach ( do ok 100zł). Kto kupuje koszule za 549zł? Ja przynajmniej się do takich ludzi nie zaliczam
    • Gość: Daniel Re: Koszula męska rzecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 09:04
      Co nie które koszule wyglądają okropnie...
    • Gość: rork Re: Koszula męska rzecz IP: *.icpnet.pl 31.01.09, 12:52
      Zawsze uważałem że 200 za koszulę to przesada, ale pierwsza koszula Otto Hauptmann zmieniła moje zdanie. :D
    • Gość: luk Re: Koszula męska rzecz IP: *.mysmart.ie 04.02.09, 12:54
      bez przesady. g-star, pepe i podobna polka cenowa to koszula za 400-600zl (czyli w cenie polskiej sredniej klasy marynarki:) i nie idaca za tym jakosc. G-star przy calkiem ciekawej stylistyce korzysta z zenujacej jakosci materialow. co z tego ze newson cos tam dlubie na nich. za to ZARA to moze i marka popularna, ale niezly wybor krojow i ceny nie powodujace drenazu portfela (wyprzedaze po 15-20euro)
    • Gość: Przemek Re: Koszula męska rzecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 21:16
      Do "Bastiano" od tej Twojej wypowiedzi smierdzi snobizmem na 3 kilometry. Pozdrawiam :)
    • Gość: koles co chodzi w Re: Koszula męska rzecz IP: *.toya.net.pl 14.04.09, 12:48
      zara niezła, chyba polece sobie kupic
    • Gość: magda Koszula męska rzecz IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.04.09, 11:50
      świetne koszule na miarę w przystępnej cenie znajdziecie w Da Vinci
      na Al. Szucha-polecam
    • Gość: Laket Re: Koszula męska rzecz IP: *.chello.pl 18.06.09, 09:23
      Dziwne, że nie pokazano koszul z H&M. Mają naprawdę dobre koszule i fajnie leżące, wytaliowane.
    • Gość: mieczysław p. Re: Koszula męska rzecz IP: *.torun.mm.pl 03.12.10, 10:26
      Fajne koszule można kupić w sklepach internetowych. Ja kupiłem pierwszą na próbę na www.e-koszule.pl i teraz zamawiam więcej. Koszula okazała się bardzo dobra. Dużo ładniejsza w rzeczywistości niż na zdjęciu. Naprawdę mogę polecić. Ceny też przywoite. Do 250 zł można kupić coś naprawdę dobrego. I szyją na miarę.
    • Gość: Woody Alien Re: Koszula męska rzecz IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.13, 01:06
      Claudio Campione to niby włoska marka??? Raczej niemiecka. Pozdrawiam.
    • Gość: Dagob32 Koszula męska rzecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 18:51
      Witam
      Z koszulami jest podobnie jak z kazdą inną rzeczą.
      Z własnego doświadczenia (od ponad 10 lat), pracuję na co dzień w koszuli i garniturze i muszę powiedzieć jedno że komfort i elegancja nie może być tania, niestety.
      Można kupić koszulę za 100zł i za 800zł tylko nalezy sobie zadać pytanie, czego od tej koszuli oczekujemy. Ja stawiam na komfort użytkowania i estetykę wyglądu, dlatego dla mnie ważne w koszuli jest żeby była bardzo oddychająca i po całym dniu nie wyglądała jak "psu z gardła".
      Znosiłem mnóstwo koszul bardzo wielu firm i muszę powiedzieć jedno że OLYMP (niemiecka firma) to jest to od czego jestem uzależniony już od dłuższego czasu, a do tego jest w rozsądnej cenie. W gronie moich znajomych jak ktoś spróbował tej koszuli to również ma takie same odczucia jak ja.
      Pozdrawiam
      • adam2405 Re: Koszula męska rzecz 28.04.13, 10:14
        Wszystko jeszcze zależy kto co rozumie za rozsądną cenę. jak ktoś może sobie pozwolić lub jest gotowy wydać na koszule powyżej 200zł to tak jak piszesz zgadzam się z tobą. Jeśli jednak jest to raczej poniżej 200zł to już musi szukać gdzie indziej. Ja po pierwsze proponuje omijać typowe sieciowe sklepy gdzie można kupić każdego rodzaju ciuch jak H&M, Zaraz, top secret i wszystkie podobne. Tam koszule albo nie mają jakości albo ich cena nie jest odpowiednia do jakości.
        Osobiście kupuje koszule w sklepie Hektor w Poznaniu. Ceny koszul 100-150zł lub droższe na zamowienie jak ktoś potrzebuje wysokiej jakości. Jednak najlepsze jest to że za chyba 9zł(dokładnie nie pamiętam) + cena koszuli mogę sobie zamówić koszule szytą na miarę i do wyboru mam dość duży wybór materiałów. Próbowałem juz na różne sposoby i nie ma problemu koszula może być z trzech tkanin rózne kolory itp. (raz potrzebowałem dziwną koszule). Nie ma problemu uszyją. Noszą się bardzo dobrze. Ostatnio widziałem że otworzyli sklep internetowy i chyba outlet nawet ale jeszcze dokładnie nie oglądałem
    • megamocny191 Re: Koszula męska rzecz 23.08.13, 19:23
      fajnie to jest opisane na pomesku.org.pl
      na pewno Ci pomoze
    • Gość: gość Koszule IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.13, 12:17
      A ja kupuję koszule Otto Hauptmann w sklepie www.formen.com.pl, cena przystępna ok.170-190zł. W porównaniu z cenami na galeriach za tą sama koszule 250-350zł. Oczywiście jeśli ktoś szuka 100% bawełny, bo tylko takie noszę:-) pozdrawiam
    • Gość: Endru Re: Koszula męska rzecz IP: *.toya.net.pl 24.01.14, 15:09
      Hej! Co do koszul to zawsze stawiam na Wólczankę. Inne niemarkowe po praniu robią się jak garnitur potraktowany pralką. A jak koszula to musi być krawat!. Sam dzięki stronie nauczyłem się krawatowych sztuczek:).
      • Gość: bowlingshirts Re: Koszula męska rzecz IP: *.icpnet.pl 04.02.14, 14:22
        A czy próbowaliście zmierzyć się z problemem dobrych jakościowo i ciekawych koszul dla dużych panów (wysokich + z brzuszkiem)? Wiadomo, że koszulę elegancką trzeba dać do uszycia, ale na codzień można (jesli mozna oczywiście i nie wymagają od nas sztywnego dress codu w pracy) założyć casualową, luźną koszulę, genialna do jeansów, bojówek, bluzy...no ale wciąż z KOŁNIERZYKIEM. Dla mnie układ win-win. www.fugra.pl,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka