rj7 31.07.03, 21:33 Witam, Czy jest moze na forum ktos z Austin, TX. Jak tam jest? Wybieram sie we wrzesniu na 3 miesiace. Czy znacie jakis dobry zlobek dla 2 letniego dziecka? Pozdrawiam, rj7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grafiti Re: TEXAS, Austin - pytanie IP: *.lu.dl.cox.net 31.07.03, 21:42 rj7 napisał: > Witam, > > Czy jest moze na forum ktos z Austin, TX. Jak tam jest? > > Wybieram sie we wrzesniu na 3 miesiace. > > Czy znacie jakis dobry zlobek dla 2 letniego dziecka? > > Pozdrawiam, > rj7 Tam teraz jest bardzo goraco i duszno ale za 3 miesiace bedzie lepiej. Tam jest siedziba rzadu Texasu (koniecznie musisz to odwiedzic). Rowniez jest tam slynny UT (university of Texas). To jest bardzo dobra szkola. Ja mysle ze samochod bedzie bardzo pozyteczny. pytanie: do pracy czy do szkoly tam jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti zobacz: http://www.utexas.edu/austin/ IP: *.lu.dl.cox.net 31.07.03, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
rj7 Re: TEXAS, Austin - pytanie 01.08.03, 23:22 Dzieki, Jade do pracy. Mam nadzieje, ze przez 3 miesiace zdaze wszystko obejrzec. Czy ktos z Was zna dobre nursery w downtown? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti Re: TEXAS, Austin - pytanie IP: *.lu.dl.cox.net 02.08.03, 02:23 rj7 napisał: > Dzieki, > > Jade do pracy. > > Mam nadzieje, ze przez 3 miesiace zdaze wszystko obejrzec. > > Czy ktos z Was zna dobre nursery w downtown? Zapytaj sie pracodawcy, na pewno chetnie Ci poradza. Odpowiedz Link Zgłoś
rj7 Re: TEXAS, Austin - pytanie 02.08.03, 23:50 Dzieki za rade Juz mi przyslali liste. A tak w ogole to jak jest w Austin wrzesien-listopad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: austin Re: TEXAS, Austin - pytanie IP: 216.167.186.* 03.08.03, 01:54 naucz sie pic duzo wody bo bedzie goraco. w publicznych budynkach jest dostepna chlodzona woda (za darmo). wypelniaj tam swoja butelke na wode. rowniez musisz miec klimatyzacje gdzie spisz. ale tam chyba wszedzie jest klimatyzacja. tam trzeba brac 1-2 prysznicow na dzien bo tak cieplo bedzie. wiecej informacji znajdziesz na stronach ktore znajdziesz w wyszukiwarce: www.google.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: TEXAS, Austin - pytanie IP: *.proxy.aol.com 02.08.03, 03:12 mo i co da,rj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: TEXAS, Austin - pytanie IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 03.08.03, 00:41 rj7 napisał: > Witam, > > Czy jest moze na forum ktos z Austin, TX. Jak tam jest? > > Wybieram sie we wrzesniu na 3 miesiace. > > Czy znacie jakis dobry zlobek dla 2 letniego dziecka? > > Pozdrawiam, > rj7 Zlobek ? A moze gwiazdke z nieba , ... Blondynka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: TEXAS, Austin - pytanie IP: *.proxy.aol.com 03.08.03, 05:22 ok.20 wrzesnia temperatury spadna do 20 kilku stopni celcjusza i bedziemy mieli wspaniale "polskie lato".W Austin jest sklep w ktorym mozna kupic troche polskiej zywnosci.Austin posiada komunikacje autobusowa jako ze jest tu duzo studentow.Z tego miasta pochodzi 5-krotny zwyciesca Tour de France-czyli mozna jezdzic na rowerze.Austin jest wspanialym miastem szczegolnie o tej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: TEXAS, Austin - pytanie IP: *.proxy.aol.com 03.08.03, 05:30 www.utexas.edu/austin/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: TEXAS, Austin - pytanie IP: *.proxy.aol.com 03.08.03, 05:37 www.ci.austin.tx.us/images/places/plimage4.jpg witamy cie z zolta roza texasu Odpowiedz Link Zgłoś
rj7 Re: TEXAS, Austin - pytanie 19.09.03, 21:54 DZiekuje wszystkim za cenne wskazowki. Juz jestem w Austin. Bardzo fajne miasto. Zaskoczyla mnie duza ilosc zieleni i piekne jeziora. Moje dziecko juz sie uczy w przedszkolu. Jest bardzo szczesliwa, lubi nauczycieli i dzieci. I jeszcze jedno spostrzezenie. ludzie sa tu bardzo zyczliwi. Moze tylko dlatego ze jestem przyjezdny? Czy sa tacy na co dzien? Pozdrawiam, rj7 Odpowiedz Link Zgłoś