temesy 15.11.08, 19:33 Siedziałam z facetem, z ktorym flirtuje przy stole i lekko dotykalam jego nogi, w gore i dół przesuwając stope...W pewnym momencie on powiedzial "nie rób tak...nie moge" To o co mu chodzilo???Podniecil sie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cloclo80 Re: Czy on miał "wzwód"???????????????????? 15.11.08, 20:31 Raczej pomyślał sobie "co ta suka wyprawia". Odpowiedz Link Zgłoś
temesy flirtujemy, chemia, oboje ciągnie nas do siebie 15.11.08, 21:14 itd...podobalo mu sie, ale sama nie wiem ,czemu tak powiedział, fajnie jakbym go tym podniecila. Ale wy przeciez jak wam stoi, to macie problem z mowieniem wtedy, prawda? mam małe doswiadczenie z facetami:( Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: flirtujemy, chemia, oboje ciągnie nas do sieb 15.11.08, 21:21 szczerze mówiąc nie wydaje mi się żeby dolna część nogi była miejscem szczególnie erogennym może trzeba było dopytać Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: flirtujemy, chemia, oboje ciągnie nas do sieb 16.11.08, 00:59 > szczerze mówiąc nie wydaje mi się żeby dolna część nogi była miejscem > szczególnie erogennym Każde miejsce jest jak się je odpowiednio dotknie, postymuluje. Także mógł mieć jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: flirtujemy, chemia, oboje ciągnie nas do sieb 16.11.08, 00:24 Ale wy przeciez jak wam stoi, to macie problem z mowieniem > wtedy, prawda? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: flirtujemy, chemia, oboje ciągnie nas do sieb 16.11.08, 01:12 > Ale wy przeciez jak wam stoi, to macie problem z mowieniem > wtedy, prawda? Prawda, faceci jak maja pustke w glowie to nic nie mowia. A baby wtedy zakladaja watek na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: flirtujemy, chemia, oboje ciągnie nas do sieb 16.11.08, 01:19 > Prawda, faceci jak maja pustke w glowie to nic nie mowia. Tak, bo cała krew im do główki spływa Odpowiedz Link Zgłoś
rahmanov Re: Czy on miał "wzwód"???????????????????? 15.11.08, 21:55 >...W pewnym momencie on powiedzial "nie rób > tak...nie moge" może nie "miał" tylko ma i nie wzwód a żonę i dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Czy on miał "wzwód"???????????????????? 15.11.08, 22:02 <lol> poważna interpretacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
atela Re: Czy on miał "wzwód"???????????????????? 15.11.08, 23:53 może ma łaskotki Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy on miał "wzwód"???????????????????? 15.11.08, 23:58 on ma zona/narzeczona/dziewczyne... i mu po prostu sumienie sie odezwalo Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Czy on miał "wzwód"???????????????????? 16.11.08, 00:06 temesy napisała: > Siedziałam z facetem, z ktorym flirtuje przy stole i lekko dotykalam jego > nogi, w gore i dół przesuwając stope...W pewnym momencie on powiedzial "nie rób > tak...nie moge" To o co mu chodzilo???Podniecil sie ?:) > gdyby miał wzwód, wyruchałby cie. Odpowiedz Link Zgłoś
gs_win Jasne że się podniecił 16.11.08, 14:48 My męzczyźni nie panujemy nad naszym "najlepszym przyjacielem" i to jest dla nas problem . Jak miał wzwód to w miejscu publicznym niezreczna sytuacja . Jak wstac od stołu ? To NAPRAWDĘ problem . Wy kobiety tego nie macie - jak się zrobicie mokre to nie widac a u nas widac . jak będziecie razem , to na pewno inaczej zareaguje , a tu - rozumiem goscia . Też bym kazał przestać . nawet pojsc po sol nie mozna . Może jeszcze człoenk mu się jakoś podwinął i jak tu poprawić . Staje ci zgięty na pół w majtkach - niezbyt fajne . Odpowiedz Link Zgłoś