Dodaj do ulubionych

GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet flirtu.

23.12.08, 13:37
Flirtowalam z żonatym mężczyzną..Nie zaangażowalam sie, on chyba tak, bylo to
po nim widać. W pewnym momencie widac bylo, ze tracimy kontrole, byly
pocałunki. Nic od niego nie chce, balabym sie nawet pojsc z nim do łózka...Ale
stalo sie cos dziwnego..i nie wiem gdzie lezy prawda...
To on pierwszy powiedział NIE. Dalej nie chce. Chce wrocic do zwyczajnych
relacji między nami. ...Wycofuje sie. Twierdzi, ze jestem ladna i atrakcyjna,
ale on boi sie swojego zaangazowania i mojego, ze mnie skrzywdzi. Dwa razy
zdarzyło mu sie nie byc wiernym...
Ale mi odmowil. Ciezko mi uwierzyc, ze to o to chodzi, ze boi sie wydania,
albo ....swojego zaangazowania????????????
Czuje sie brzydka.....I dobrze mi tak. ...:(:(:(
Obserwuj wątek
    • messalina2.dwa Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 23.12.08, 13:46
      Normalna reakcja. Podwijasz ogon i flirtujesz z następnym, który Ci
      się podoba i jest chętny. Najgorsze co może być to narzucająca się
      mężczyźnie kobieta.
    • nawrocona5 Precz z trollem:( 23.12.08, 13:54
      Pie...a masz czy robisz to nudów?
    • sibeliuss Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 23.12.08, 14:19
      Mimo, ze za daleko poszedł to dobrze, że się opamiętał.
      Czego Ci żal - siebie? A nie rozbitej rodziny?
    • juriusz_huszkedres Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 23.12.08, 14:36
      I dobrze zrobił - opamiętał się w porę, pobłądził już dwa razy i trzeci raz nie
      chce. Nic dziwnego się nie stało. Cóż - zraniona duma własna boli... Niby się
      nie zaangażowałaś, ale myślałaś, że Ci się nie oprze, a tu zonk. Tak jak piszesz
      - dobrze Ci tak!
    • lupus76 Na ilu jeszcze forach 23.12.08, 14:46
      założysz ten wątek?
    • showmessage Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 23.12.08, 15:11
      Szczerze? Myślę że sprawy zaszły dość daleko. W jego małżeństwie pewnie jest
      źle, może nawet bardzo źle. Jednak są różne powody dla których ludzie nadal w
      takich "związkach" tkwią. Może to idiotyczne ale powiedzmy sami się umartwiają.
      ;) Gość jest żonaty. Nie chce rozwodu. Zależy mu na Tobie. Co może zrobić?
      Zakończyć sprawę zanim się mocniej rozkręci. Im wcześniej zakończy tym mniejsze
      straty. Dla Ciebie również. Myślę że w dużym stopniu robi to właśnie z myślą o
      Tobie. Teraz opcje są dwie; nie jesteś zaangażowana - kończysz sprawę, lub
      jesteś zaangażowana i jednak chcesz aby to trwało dalej i się rozwijało. W
      drugiej opcji możesz spróbować go odbić. Może będzie mu z Tobą lepiej? ;) Tylko
      nic na siłę bo się zrazi i ucieknie. ;)
      • triss_merigold6 Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 29.12.08, 21:21
        Jakie qrde zależy? Panna ma urojenia, facet się zorientował.
        Egzaltowana dziewczynka to zły materiał na jednorazowy sztos, bardzo
        zły.
        • emergency4 Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 29.12.08, 21:30
          Czyli wg ciebie nie chodzi o wygląd?
          • triss_merigold6 Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 29.12.08, 21:53
            Uznał, że mu się nie opłaca.
    • brak.polskich.liter Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 23.12.08, 15:56
      Do Twojej wiadomosci - egzaltowana, mocno infantylna panienka to raczej kiepski
      material na rekreacyjne bzykadelko dla nudzacego sie, zonatego je..ki. Chyba, ze
      wizualnie jest z wyzszej polki. Wtedy znudzony zonaty panienke konsumuje, zas
      jej bredzenie i potencjalne problemy wrzuca w koszty.

Wychodzi na to, ze Twoja atrakcyjnosc jest rowna walorom Twego , hmm, intelektu
      (:PP). W tej sytuacji trudno sie facetowi dziwic. Az takim desperado nie jest,
      najwyrazniej.
      • emergency4 Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 29.12.08, 20:28
        aha...
      • facettt To wszystko prawda. 29.12.08, 21:14
        Merytorycznie nie mam zadnych uwag.
        Jedno zaczyna byc jednak widoczne.
        Marnujesz sie.
        Boli mnie to, ze nijak nie wiem, jak Ci pomoc.
        • emergency4 Re: To wszystko prawda. 29.12.08, 21:29
          Ale co jest prawdą...najgorsze bylo to uczucie,że nie dal sie skusic..niby sam
          proponowal....mowil "co będzie, jesli chcialbym cie zabrac na
          weekend"??itd....niby sie wycofywał...ale jednoczesnie wypytywal..Co by bylo gdy"..

Czy jest jednak mozliwe, ze bardzo mu sie podobam , ale zabolalo go,ze ja "nie
          mam odwagi na nic wiecej"? tzn ze nie pojde z nim na calosc?
          I to jego zakonczenie romansu to bylo po to,zeby sam zachowal twarz??Zeto niby
          ja go pierwsza odtrącilam?

czy jednak cos przestalo go pociągac we mnie tak jak na początku...

Dodam,ze mial przedemna 2 romanse. podejrzewam,ze zona mogla sie domyslic.
          • emergency4 facett:) 29.12.08, 21:38
            tzn,ze wg ciebie nie poszlo o wyglad? Tylko o to,ze skoro powiedzialam lekko
            "nie" to odebra;l to jako nie i koniec?
            A swoją drogą powinno byc to dla niego wyzwaniem..lekk o sie opieralam...mogl
            zaczal zdobywac..a on odpuscil sobie. Nadal mamy kontakt, on chce wrocic do
            relacji kolezenskich. czy jest szansa,ze bedzie chcial znowu?
      • pollyannadorosla Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 30.12.08, 00:16
        brak.polskich.liter napisała:

> Do Twojej wiadomosci - egzaltowana, mocno infantylna panienka to raczej kiepski
        > material na rekreacyjne bzykadelko dla nudzacego sie, zonatego je..ki.

punkt dla infantylności i egzaltacji ;-)

• kurk13 Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 30.12.08, 02:12
      emergency4 napisała:
      > Czuje sie brzydka.....I dobrze mi tak. ...:(:(:(

Dwa razy mi sie zdarzyło że kobieta chciała seksić sie ze mną.
      Ja olałem temat .
      Jedna z nich miała minę -rozczarowanie i jakby zawstydzenie.
      A druga była zła jak cholera.
      Przecież to tylko odmowa , bez sensu robić aferę, że facet nie chce ciebie -dajesz kosza kobiecie i tyle.
      Nie chodzi o to że jesteś brzydka -ktoś ciebie nie chce i już .

• emergency4 Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 30.12.08, 15:08
        kobieta zawsze pomysli,ze stala sie dla niego brzydka, albo cały czas sie bawił
        nią..
        • kurk13 Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 30.12.08, 23:27
          emergency4 napisała:

> kobieta zawsze pomysli,ze stala sie dla niego brzydka, albo cały czas sie bawił
          > nią..

Facet to nie maszynka do uprawiania seksu , romansów i tym podobnych.
          Czasem chcemy tylko pogadać ,nie każda rozmowa oznacza że traktujemy kobietę jako potencjalna partnerkę.
          • emergency4 Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 31.12.08, 10:34
            Ale on nie chcial tylko pogadac, nie mogl oczu ze mnie spuścic, przestac
            dotykac, calowac..itd Chcial sie ze mna przespac jednoczesnie zrywając bo
            rzekomo "zaangazowalam sie" .

Dzis na 90% jestem pewna czemu tak zrobil.10% w niepewnosci.
            • hipopotam_w_kaluzy Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 31.12.08, 11:43
              Dziewcze drogie, po co to wciaz roztrzasasz:) Przeciez wyjasnil powod chyba
              dosyc klarownie, poniekad. To jasne, ze kolega chcial cie tylko przeleciec, ale
              uswiadomil sobie, ze podchodzisz do tej przygody zbyt emocjonalnie i moglyby
              wyniknac z tego tylko klopoty. Zwazywszy na fakt, ze ma zone. Wiec odpuscil
              sobie. Radze czesciej uzywac mozgu, a nie tylko tego co jest pomiedzy nogami.
              • emergency4 Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 03.01.09, 18:04
                A to ciekawe:) a teraz sam szuka ze mna kontaktu , pisze smsy i
                obraza sie ,ze mu nie odpisuje. Zadaje dziwne pytania w smsach "Juz
                mnie nie lubisz? nie znamy sie'??

Odpuścił, nie odpuścił..
                • hipopotam_w_kaluzy Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 04.01.09, 10:23
                  Twoja naiwnosc jest rozbrajająca :)))))
                • emergency4 Re: GDy facet odmawia dalszego romansu..nawet fl 04.01.09, 12:43
                  no to co o tym sądzisz??napisz, oświeć mnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka