garcia6 04.01.09, 12:05 www.youtube.com/watch?v=ai_xbuijIOA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprioniony Re: nuta na niedziele 04.01.09, 12:19 Zrobilo sie tak przytulnie i swojsko, ze az sie dolacze do choru: www.youtube.com/watch?v=3IET9wqG59o Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: nuta na niedziele 04.01.09, 12:37 tak domowo. bo przez te emo-pierdnięcia czuję się wyalienowana. pozdrawiam, Kane Odpowiedz Link Zgłoś
garcia6 Re: nuta na niedziele 04.01.09, 12:40 A mnie dobrze z tymi roznymi dzwiekami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: nuta na niedziele 04.01.09, 12:47 mnie się zdarza jednocześnie sr..., pić piwo i palić papierosa. i dobrze mnie z tym. czy w związku z powyższym powinnam raczyć forumowiczów próbka moich przyjemności? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: nuta na niedziele 04.01.09, 13:18 kotuś, bądź choć chwilkę miły, prosze. twoja zabcia ma tylko 26 dni... tylko 26 dni czułości. a potem możesz butem, knutem, znęcać się nad cialem mem zepsutem! :D Odpowiedz Link Zgłoś
garcia6 Re: nuta na niedziele 04.01.09, 13:01 Tematem jest muzyka...a nie sranie.Jesli muzyka dla Ciebie jest Twoje zalatwianie potrzeb fizjologicznych to nie mamy o czym rozmawiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: nuta na niedziele 04.01.09, 13:09 nie widzę róznicy między tym, co nazywasz muzyko, a rytmem mojej fizjologii. P.S. w przedszkolu jeden z moich kolegów potrafił na beknięciu powiedzieć swoje imie i nazwisko. a niejaki burt reynolds twierdzi, że nasz polski hymn da się swietnie wypierdzieć. a niektórzy twierdzą, że cztery pory roku vivaldi odniósł do fizjologii dnia. przebudzenie, sradnie, pukanko itp. no, ale skoro uważasz, ze muzykę to taka idea jak liczby, czy cus, to faktycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
garcia6 Re: nuta na niedziele 04.01.09, 14:38 Powiem krotko krytykowac jest latwo...Zrob cos sama a potem sie wypowiadaj... Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: nuta na niedziele 04.01.09, 18:26 Nie, jednak mi sie nie chce. Jak sie komus jednak zakce schylic tak nisko, to niech go kopnie i ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 No i patrzcie ludziska! Garcia się zdenerwował. 04.01.09, 23:49 A przecież 'Jozin z bazin', to też arcydzieło kompozycji światowej. Odpowiedz Link Zgłoś