Dodaj do ulubionych

czy inteligentym facetom podobają się puste lale?

16.02.09, 00:11
Witam,
pytanie banalne. Ale słyszałam, że im wyższy poziom inteligencji, tym facet ma
skłonność, że będą go kręcić kobiety reprezentujący troche wyższy poziom niż
zrobiona ale pusta dziewczyna, baardzo głupia (czyli błędy ortograficzne albo
spalona totalnie na solarium itp).
Moim ważnym celem w życiu było, żeby nie mieć takiego faceta - nie kręciłoby
mnie, że facet żyje "rozdarty" pomiędzy realiami a chcicą. I proszę po 3
latach dowiaduje się, że tak jest (chłopak swoje problemy z po prostu
WGAPIANIEM się, ale takim na maxa nachalnym,ze nie wiedział co sie mowi do
niego, tlumaczył Przyzwyczajeniem) i że gdyby miał do wyboru mnie, a taką
dziewczynę, wybrałby ją...
(ja ubieram się skromnie - bez dekoltów odsłoniętych pępków itd, usiłowałam
nosic przynajmniej super bieliznę, ale chłopak twierdził ze nie lubi takiej)
Proszę o w miarę kulturalne odpowiedzi :P
Obserwuj wątek
    • kitek_maly Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 00:40

gdyby miał do wyboru mnie, a taką
      > dziewczynę, wybrałby ją...

To może daj mu wybór. Znaczy - nie wstrzymuj go.
      • melan2 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 01:17
        Jest raczej nieśmiały i nie umie podrywać :]
        Wybrałby ją do łóżka, ale mnie "kocha" (a ja na dodatek niestety chyba lubię
        seks :]
        • lucusia3 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 15:49
          Ludzie to ssaki i będą reagowac zdrowo - czy tobie będzie sie podobał zdrowy, roześmiany, opalony chłopak, czy zapryszczone, blade, w denkachod słoików stworzenie w za krótkich spodniach zapiętych paskiem stanowczo powyżej talii?
          Nie ma powodu ubierać się wyzywająco, ale między "zakonnicą" a "ladacznicą" jest całe morze erotyki i dobrego smaku. Zadbaj o cerę, idź do dobrego fryzjera, rozepnij guzik pod szyją, kup sobie buty na mniej praktycznych obcasach, wyrzuć ortopedyczne sandały na rzepy i zapytaj się Twojego pana, jaki typ woli. Dekolt powinien byc zagadką a nie jej rozwiązaniem, ale jeśli nosisz mundury, nie ma mowy o żadnej zagadce. Goły brzuch to mało eleganckie, ale ołówkowa spódnica, dość przyległa do ciała z małym rozcięciem to strój nie tylko klasyczny, ale i sexy. Zastanów się jak wyglądasz i pomyśl o tym co wolisz jeść - świeżutką czekoladę czy łyżeczke cukru popitą pół łyzki oleju roślinnego i zagryzioną kawałkiem łodygi wanilii i tabletką magnezu. Skład chemiczny, niby ten sam.
          • 4g63 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 20:31
            dobrze gadasz
            • slon2002 dziecko! wyjdź za księdza 17.02.09, 09:58
          • shics lucusia3 to ma gadane 17.02.09, 18:56
            dobrze podane, ale watpie, aby melan2 zrozumiala.
            Twoja wypowiedz jest na zaskakujaco wysokim poziomie.
            "morze erotyki i dobrego smaku", hmm. Czy Ty jestes mezczyzna, lucusia?
            Masz zaskakujaco przytomne poglady. Melan2 tego nie pojmie.
            Nie ma szans. "puste lale". ha ha ha ha.
        • sikorka68 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 16:06
          Jeżeli ci zależy, to może warto choć trochę zmienić styl, np. fryzura. "Ciągle
          to samo" się nudzi.
        • empeczy proste. 16.02.09, 20:34
          wielu facetow lubi po prostu jebac sie w lozku.lepiej to okreslenie pasuje do
          tepej laski, niz do materialu na zone.dlatego sie ogladaja (ogladamy? xd) za takimi.

moze poeksperymentujcie. np.: daj sie totalnie zdominować ;]
          • melan2 Re: proste. 16.02.09, 22:59
            Ja go wręcz namawiam,żebyśmy coś zrobili, wcale mi nie przeszkadza "jebanie",
            ale on coś mruczał, że ma opory, bo że jego dziewczyna, a ja usiłowałam go
            przekonać, że mnie to kręci, jakby mnie nazwał nawet jakoś. No miał się
            zastanowić :]
            • rennee12 Re: proste. 17.02.09, 09:20
              miał sie zastanowić, dobre. tu nie ma zastanawiania
            • shics Re: proste. 17.02.09, 19:01
              ja usiłowałam go
              > przekonać, że mnie to kręci, jakby mnie nazwał nawet jakoś.

Chyba jestes w moim typie - tylko dlaczego "nie rozumiesz"?
              O co chodzi z tymi twoimi lalowymi watpliwosciami?

pogubilem sie w tym, znaczy sie, chcesz aby on sie wgapial w ciebie? To sie da
              zrobic, ale musialabys go zgwalcic, a on moze byc lewy i nie nadawac sie na
              takie czynnosci. Moze on jest prawiczkiem?
          • agnn Re: proste. 18.02.09, 14:59
            niby pasuje bardziej do tepej laski, ale to nie znaczy ze nie mozna zaszalec w
            lozku z taka ktora jest dobrym materialem na zone albo i idelanym.
    • lvar Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 02:27
      Tradycyjnie pojmowana inteligencja idzie w parze z 'inteligencją
      łóżkową', tzn. dziewczyny finezyjne, kontaktowe i zaradne umieją
      sobie radzić też na polu miłosnych igraszek. Dużo wymagają i dużo
      dają.
      A taka głupia i często wulgarna lalunia ma najczęciej temperament
      bieługi. No i jak się odezwie towarzystwie to aż zęby bolą.
      • melan2 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 23:02
        żeby się o tym przekonać trzeba by było sprawdzić na własnej skórze... Jesteś
        mężczyzną? sprawdziłeś? Czy może głosisz to sobie, żeby siebie przekonać - tak
        jak mój, a jednak ciekawość zżera? ;)
        Mam wrażenie, że on będzie marzył o takich, dopóki sam się nie przekona. A nie
        chce, czekał nawet żeby stracić "dziewictwo" z miłości.
        • wypasior Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 19.02.09, 14:29
          skoro się uważasz za mądrą to dobrze - pierwsza zaleta już jest

piszesz że on lubi odmalowane lale - też się wymaluj, załóż mini

.. i będzie miał wszystko co lubi, nie wiem w czym problem
    • durneip [...] 16.02.09, 07:11
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • tytus_flawiusz Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 09:28
      > i że gdyby miał do wyboru mnie, a taką dziewczynę, wybrałby ją...

i jak mu się dziwić. Przecież na pierwszy rzut oka należysz do lasek, może i
      inteligentnych ale robiących z igły widły, rozdzielających włos na czworo i
      wyciągających z dupy problemy.

Tamta, może i drętwo się bzyka, ale by to stwierdzić, trzeba ją najpierw pokryć.
      Zaś do tej chwili można własne chucie walorami wzrokowymi sycić
      • p0tw0r My hero! 16.02.09, 15:06
        Witam Pana Tytusa!
        Chwała że ktoś jeszcze na tym świecie krótko i sprawie formułuje myśli, nie
        bawiąc się analizę wczesnoniemowlęcych urazów i schorzeń.

Pozdrawiam,
        fan
      • melan2 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 23:26
        czy Każdy facet ma alergię na taką dziewczynę? czy to oznacza utratę
        zainteresowania seksualnego nią?
        p.s. z czyjej dupy? bo jak z mojej to jest ich niewiele ;P
        • tytus_flawiusz Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 17.02.09, 01:01
          melan2 napisała:

> czy Każdy facet ma alergię na taką dziewczynę?

nie, nie każdy, głupki i naiwnie wierzący w cuda nie mają

> czy to oznacza utratę zainteresowania seksualnego nią?

nie, oznacza to tylko przeszacowanie ryzyka nieopatrznego zakiszenia ogóra (jak
          to mawia nasza nieodżałowana purchawa niedopchnięta), w głębokim i bogatym
          wnętrzu takiego towara.

Osobniki (męskie), które poparzyły się były już wcześniej nabierają daleko
          idącej nieufności w stosunku do takiej nie
          banalnego, inteligentnego chodzącego potrzasku na frajerów

> p.s. z czyjej dupy? bo jak z mojej to jest ich niewiele ;P

"z dupy wzięte" to taka figura literacka, znaczy mniej więcej tyle co "wyssane z
          penisa"
          • shics Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 17.02.09, 19:08
            zakisic ogora? dawno tego nie slyszalem -)
        • shics Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 17.02.09, 19:07
          alergie na co? na dziewczyne? wypowiadasz intrygujace mysli
          mnie sie wydaje, ze z tym typem jest cos nie tak
          jakis zastanawiajacy brak poczucia wlasnej wartosci
          wgapiacze tak maja
          gapia sie i nic, o ile dobrze cie zrozumialem i te utrate zainteresowania
          seksualnego "nia"
    • fulwia Musisz zmienić najpierw siebie! 16.02.09, 10:51
      I to dla siebie, nie dla niego. Powiedziałabym, że nie doceniasz siebie, czujesz
      się niedowartościowana, skoro porównujesz się z innymi. Co to ma za znaczenie
      jakie sa inne? Dowiedz się , jaka TY jesteś i bądź autentyczna, dbaj o siebie:
      nie rób dla nikogo niczego, co jest wbrew twoim wartościom. Bo wtedy ty jesteś
      nieautentyczna, nie wiesz kim jesteś, a ta tzw. pusta lala nie udaje nikogo,
      jest sobą i jest w tym do bólu szczera. I ma w nosie jaka ty jesteś mądra. I
      wyciągnie rękę po twojego faceta i on cie zostawi. Na co mu ktoś taki, kto nie
      wie kim jest?
      • fulwia Re: Musisz zmienić najpierw siebie! 16.02.09, 11:13
        PS> Jak to niestety, lubisz seks? To kapitalnie! Po to mamy fizyczność, więc ją
        poznawaj i rozwijaj, a nie zagłuszaj. Duchowość i fizyczność mamy łączyć, a nie
        kwestionować; tak zostaliśmy stworzeni. Idź za głosem serca, które wie co masz
        robić i kim być. Powodzenia.
      • melan2 Re: Musisz zmienić najpierw siebie! 16.02.09, 22:06
        A jak mam się czuć dowartościowana?? Byłam radosną dziewczyną, miałam zawsze
        ogromne powodzenie, 80% kolegów zakochiwało sie we mnie (nie pisze tego zeby się
        pochwalić, tylko gdybym była taką niezadbana laską nudną to raczej nie robili by
        tego..?) Zaczęłam być w związku, w którym chłopak twierdzi, że kocha, że czekał
        z seksem na miłość, a po prostu PRzeginał z gapieniem się (przebywałam prawie
        wyłącznie w towarzystwie męskim, więc wiem, co to zerkanie, podziwianie) i
        potrafił pół rozmowy czekać, zeby zerknąć na którym przystanku wysiada jakas
        pusta laska. Wiedziałam kim jestem, ale czy dlatego że nadaję się "tylko" na
        żonę i nie mam dekoltu po pępek (wiecznie mi zimno i jestem chora na pęcherz i
        MUSze sie ciepło ubierac, wtajemniczeni wiedzą czym grozi zbyt lekkie ubranie
        się :/ ) nie należy mi się, zeby np podczas rozmowy patrzeć na mnie albo starać
        się coś zażartować etc?
        Co do bielizny b. lubię koronkową, myślałam że to coś ożywi ale - nici. W łóżku?
        To ja od początku mialam większy temperament.
        • cefek Re: Musisz zmienić najpierw siebie! 17.02.09, 01:03
          Oh c'mon, po prostu się nie przejmuj. I znajdź innego. Jeśli jesteś jego
          pierwszą laską, teraz dopiero mu się zaczęło. Na jednej nie poprzestanie,
          pytanie, czy jesteś w stanie to zaakceptować...?

Jego łóżkowe abecadło się poprawi, ale z czasem i kolejnymi partnerkami.

And that's the way it is. Ty też nie chciałabyś być tylko z jedną osobą w życiu.
        • oczy.m Re: Musisz zmienić najpierw siebie! 17.02.09, 09:52
          jedno pytanie, to po co z nim jesteś? i inne jeszcze - czy Ty nie patrzysz się na innych?
    • jurek.powiatowy Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 11:13
      Inteligentny facet chętnie zaciąga do łóżka pustą lalę, taką puszczalską, ale
      żenić chce się tylko z inteligentnymi kobietami. I do tego dziewicami.
      • turbo_wesz Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 11:22
        jak dziewica, to bardzo ciężko o inteligentną kobietę. raczej dziewczynę
      • incoguttor Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 11:43
        Oczywiście, że się podobają i nie dlatego, że są puste, tylko dlatego, że są zgrabne, cały swój czas poświęcają na wymyślanie sposobów na ukrywanie niedoskonałości swojej urody i podkreślanie walorów.
        Dodatkowo silnie eksponują swoją seksualność - co mają robić skoro nie mają nic więcej?!

Inteligentny facet dalej pozostaje facetem, musiałby być ślepy, żeby nie reagować na sygnały o tekiej intensywności. Jego instynkt pracuje pod warstwą intelektu i uczuciowści wyższej.
        Powiem więcej - na twoim miejscu martwiłbym się gdyby nie oglądał się za takimi dziewczynami - albo jest gejem, albo frajerem kompletnie oderwanym od rzeczywistości.

Pytanie teraz brzmi: co z tego wynika i jak to wpływa na relacje?

Myślę, że tutaj kluczową rolę odgrywa pewność siebie i dobra znajomość potrzeb i pragnień rzeczonago faceta.
        Wiesz czego on pragnie, w którą stronę przrchyla się w rozdarciu między potrzebą intelektu i pożądaniem.
        Wiesz co sama sobą reprezentujesz co możesz swojemu partnerowi dać i czym zrekompensować frustracje niezrealizownaych pragnień...

W końcu - życie jest sztuką wyborów i nie można mieć wszystkiego.
        Trzeba w życiu stawiać na to co dla nas najważniejsze a w reszcie spraw iść na kompromisy.
        Wiem, że to co napisałem powyżej to truizmy, ale chyba zrozumienie i implementacja istoty tzw. mądrości ludowej świadczy dużo bardziej o inteligencji twojego partnera, niż zrozumienie paradoksu korpuskularno-falowego charakteru światła.
        • melan2 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 22:26
          Wow, nie myślałam że na forum doczekam się wypowiedzi na takim poziomie...
          Dobrze wyjaśnione
          Mądrość ludowa - jak brzmi dokładnie, bo nie jestem pewna, czy myślimy o tym samym.
          Ja stwierdziłam, iż musi znaleźć sobie tak wyglądającą partnerkę i przekonywałam
          go, że są piękne kobiety, które nie są puste (bo wiadomo, że nie tylko o
          plastikach marzy). Przyznał, że nigdy nie miał do czynienia z takim "ideałem"
          (taki wygląd + mądra). Ale dodał, że wcześnej miał dziewczyny, całkiem ładne,
          które ubierały się wyzywająco (mini, szpilki) i w dalszym ciągu Nadmiernie
          oglądał się za innymi (sam stwierdził, że bardziej niż inni faceci, że to chyba
          jakaś mania) i nie wie dlaczego. Wymyślil że jednym z powodów jest to, że są
          Niezdobyte i obce, i nie ważne jak wyglądają kobiety przy których on akurat
          jest...
          Czyli: myślę że jedynym wyjściem byłoby, żeby poznał mądrą+piękną+chytrą na
          tyle, że umiałaby zatrzymać jego zainteresowanie
          Mnie raczej nic nie pomoże, a teraz nie mam co zmieniać w wyglądzie, bo gdy
          kiedyś spróbowałam się tak fajnie ubrać i go sprowokować, on po prostu
          zareagował na to obojętnością, a wręcz zniechęceniem.

Zastanawiam się, i szukam odpowiedzi, czy jeśli partnerka od początku nie jest w
          wyśnionym stylu faceta, który jest szczególnie wrażliwy na PIĘKNO (artysta) to
          czy nawet gdy będę usiłowała mu zrekompensować brak takiej kobiety, to czy mam
          szansę. Zdaje się że małą, a co będzie po porodzie (teraz mam rozmiar 34, ale
          mam tendencję do tycia w pasie, tak jak moja mama... :/ ) a co ze starzeniem
          się? A co gdy przyjdzie słynny kryzys wieku średniego, kiedy sięga się po to,
          czego kiedyś wyrzekło się/nie zrealizowało..? Nie sądzę, że gdy natrafi w koncu
          na piękną/zrobioną+mądrą (charakter jego zawodu to praca indywidualna z
          artystkami, młodymi dziewczynami, które ciągle będą się zmieniać) to nie
          będziemy mieć problemu XXXL... On jeszcze po prostu nie natrafił, na
          piękną/zrobioną i inteligentą i nie bardzo wierzy, że takie istnieją...
      • melan2 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 23:04
        Czy ten rozdzwięk to norma?
        Skąd się on bierze? :P
      • obrotowy Bron Cie Panie ! 19.02.09, 15:21
        jurek.powiatowy napisał:

> Inteligentny facet chętnie zaciąga do łóżka pustą lalę, taką
        puszczalską,

- jasne, nie ma o czym mowic :)

ale żenić chce się tylko z inteligentnymi kobietami.

- czy ja wiem? jak ma ladny dom z ogrodem, to niekoniecznie :)

I do tego dziewicami.

- Bron Cie Panie. A co potem zrobic, gdyby "obiektka" okazala
        sie wybrakowana, lub malo w tym wzgledzie rozwojowa? ?
    • towditowdi Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 11:44
      Ja też mam fajnie : żona nadaje non stop, gada o wszystkim – ważnym
      i mniej ważnym (na szczęście nie powtarza się i rozumie jak poproszę
      o godzinkę ciszy). Córka (5) wrodziła się w mamusie otworzy oczy i
      zaczyna – po 10 razy to samo, do tego dochodzą pytania z
      serii „dlaczego”. Synek (10/12) jeszcze nie mówi ale od pewnego
      czasu sprawnie raczkuje i wszędzie trzeba go śledzić. Jak po pracy
      odbieram córkę z przedszkola to zaczyna już w aucie, wchodzimy do
      domu dołącza się żona i synek czepia się nogawki. Co dziwne obydwie
      Panie nie przeszkadzają sobie nawzajem, za to mają pretensję, że ich
      nie słucham. Jak żona w pracy to godnie zastępuje ją babcia jedna
      albo druga. Ale uwielbiam te powroty do domu. Zawsze można zarządzić
      zabawę w „króla ciszy”, „śpiącego olbrzyma” albo „kamienne figury”.
      Jak ktoś ma inne pomysły na zabawy z tej serii to chętnie posłucham.
      Generalnie rodzina to coś wspaniałego – pod warunkiem że raz na
      jakiś czas człowiek zamknie się w warsztacie albo skoczy na piwko
      albo dzieci podrzuci dziadkom albo żonę wywiezie na babskie pogaduch
      (czy co Wy tam wtedy robicie – nie chce wiedzieć). Choć ostatnio i
      te warunki w coraz mniejszym stopniu spełniamy. Byle do wiosny.
      Pozdrawiam.
      • zygmund na t jest proste rozwiązanie 16.02.09, 16:25
        www.allegro.pl/item551218715_nauszniki_peltor_optime_ii_f_v_promocja.html
      • pomdetersote Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 18:44
        > ;kamienne figury”.
        > Jak ktoś ma inne pomysły na zabawy z tej serii to chętnie posłucham.
        > Generalnie rodzina to coś wspaniałego – pod warunkiem że raz na
        > jakiś czas człowiek zamknie się w warsztacie albo skoczy na piwko
        > albo dzieci podrzuci dziadkom albo żonę wywiezie na babskie pogaduch

pan przedszkolanka
        a twoje pasje?
        piwo w warsztacie?
      • melan2 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 23:07
        o rany, rozbroiłeś mnie :)
    • dzikoozka Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 11:45
      a co ma pustota do podobania sie? Jak wierzch ładny to sie podoba.
    • a.szr Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 12:17
      A na mój gust to Twój facet da Ci kiedyś popalić. Taki sposób
      myślenia jaki prezentuje(przynajmniej szczery) sprawi, że jak
      poczuje się pewniej (a to może przyjść z wiekiem) to pójdzie do
      takiej lali. On nie umie podrywać, ale one potrafią zwłaszcza tych
      lepiej ustawionych (a pewnie życzysz mu sukcesu zawodowego). To tak
      jak ty byś mu powiedziała, że on jest kompromisem między twoimi
      pragnieniami a możliwościami. Jakby się z tym czuł?
      • kitty_walker Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 12:30
        Ja na miejscu autorki wątku po prostu podziękowałabym temu panu za
        współpracę.
        Czym innym jest dyskretne rzucenie okiem na piękną kobietę (przy
        czym umówmy się - spalona na solarium nie jest piękna), a zupełnie
        czym innym ostentacyjne wgapianie się.
        A za tekst, że wolałby być z inną, pokazałabym mu drzwi i uczynnie
        za nim zamknęła.
        Dziewczyno, trzeba się trochę szanować!

No ale to nie mój problem, bo ja jestem bardzo atrakcyjna (zarówno
        dla BFFE-fa, jak i całej reszty świata:P), a poza tym, to ja
        częściej oglądam się za ładnymi dziewczynami, niż BFFE.

Za ładnymi podkreślam, bo różowe, solarkowe, wulgarne niunie w tej
        kategorii się nie mieszczą.
      • melan2 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 22:29
        Jakbyś czytała w moich obawach...
    • gh83 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 13:04
      > Witam,
      > pytanie banalne. Ale słyszałam, że im wyższy poziom inteligencji, tym facet ma
      > skłonność, że będą go kręcić kobiety reprezentujący troche wyższy poziom niż
      > zrobiona ale pusta dziewczyna, baardzo głupia (czyli błędy ortograficzne albo
      > spalona totalnie na solarium itp).

Czy błędy składniowe również świadczą o wielkiej głupocie? Jeżeli tak, za zdanie
      "im wyższy poziom inteligencji, tym facet ma skłonność" łapiesz się do pierwszej
      dziesiątki. Jeśli dodamy interpunkcyjne i stylistyczne, minimum brązowy medal
      gwarantowany.
      • melan2 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 22:36
        Załosne... :D
        Poprawiłeś/aś sobie swoje marne samopoczucie? To się cieszę :)
        Jak Ci sie nie podoba i nie rozumiesz to NIE CZYTAJ. Mylisz się, jeśli myślisz
        iż będę się katować i czekać na wolny weekend, żeby wypocząć i skoncentrować się
        na Zapisaniu mojego problemu w taki sposób żeby gh83 zrozumiało :D

• romanko71 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 17.02.09, 05:41
          :)
          Ja sie nie chce czepiac tak jak gh83, ale bede wdzieczny za
          wyjasnienie zdania:
          "Ale słyszałam, że im wyższy poziom inteligencji, tym facet ma
          skłonność, że będą go kręcić kobiety reprezentujący troche wyższy
          poziom niż zrobiona ale pusta dziewczyna, baardzo głupia".

Masz na mysli ze im wyzszy poziom inteligencji tym wieksza sklonnosc
          do madrzejszych dziewczyn, czy do "troche madrzejszych niz calkiem
          puste" (czyli wciaz glupie)? Czytalem to zdanie kilka razy i dalej
          nie jestem pewny :)
    • ateus77 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 13:05
      Facetom inteligentnym czy nie, zawsze będą się podobać ładne,
      zadbane, seksowne kobiety. Choć te głupiutkie raczej nie na stałe,
      ale na erotyczną przygodę. Tak już jest, tak facetów stworzyła
      natura i tyle. Swoją drogą szkoda, że te inteligentniejsze kobiety
      uważają, że seksowność im uwłacza i tym samym popychają w mężczyzn w
      stronę tych głupszych, bez skrupułów podkreślających swoją urodę.
    • minasz Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 13:40
      jedna kobieta to za mało dla intela - intele lubia roznorodnosc
      dlatego kreca je rozne laski (w zaleznosci od figury i od usposobienia stosuje
      sie rozne techniki seksualne)

dlatego intel bedzie sie zawsze ogladał za innymi du-0pami chyba ze jego laska
      bedzie miała bardzo zroznicowane techniki seksualne
      np domi9nacja przebieranie, uległosc sikanie etc hehe
      • melan2 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 23:11
        on własnie UWIELBIA różnorodnośc, twierdzi, że stąd AŻ tak zwraca uwagę na inne
        (własnie sobie przypomniałam, że nawet na nieśmiałe 17-stki, nie będące niby w
        jego stylu!)
        Zna się na strojach jak nikt, na biżuterii. Chciałby, codziennie inne ciuchy,
        bieliznę, kolor włosów
        Zawsze to uwielbiał, Zanim miał bliskie kontakty seksualne, więc to chyba nie o
        techniki seksualne chodzi..?
        • minasz Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 17.02.09, 10:39
          seks z delikatna 17ka bedzie wygladał inaczej niz np z doswiadczona prostytutka
          :)(specjanie taka skrajnosc)

z 17ka w sado macho raczej nie pograsz
          raczej wylizesz jej cip-ke lekko podotykasz standardowo powkładasz
          (aby wizja seksu była bardziej zgodna z tym co ma w głowie moze ja odpowiednio
          ubrac np w białe podkolanówki i trampki:)
          mozna to jeszcze bardziej rozwinac poprzez stworzenie odpowiedniego klimatu np z
          17ka mozna isc na młodziezowy film do kina i zrec chrupki całujac ja w czółko a
          potem bzyknac ja w aucie hehehe

tworzy sie jakby inny produkt a potem sie go konsumuje
    • senseiek Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 13:49
      A ja mysle ze sama jestes glupia i pusta skoro dla ciebie definicja glupoty jest robienie bledow ortograficznych i opalanie sie na solarium..

> baardzo głupia (czyli błędy ortograficzne albo
      > spalona totalnie na solarium itp).

----
      Kalkulator dla inwestorów giełdowych:
      daytradercalc.trueart.pl
      • melan2 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 22:42
        JEST :) razi mnie pisanie wogule, albo pszecierz
        i nie zakładam, że większość plastików to pewnie dyslektyczki :)
        BAARDZO żałuję iż nie poświęciłam dodatkowych 10 minut, żeby wymyslec coś
        bardziej konkretnego i trafić na definicję głupoty, która będzie
        satysfakcjonowała niejakiego senseieka :D
    • rawpower Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 13:52
      "...gdyby miał do wyboru mnie, a taką dziewczynę, wybrałby ją... "
      Mysle ze gdzies popelniasz blad - albo Twoj facet nie chce byc Twoj bo jesli
      jest faktycznie inteligentny to chyba wie ze za takim tekstem idzie reakcja
      automatyczna w postaci szybkiego pozegnania albo nie jest taki inteligentny jak
      Ci sie wydaje.
      • senseiek Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 13:59
        Albo wie, ze ona jest tak zdesperowana, ze go nie rzuci.. ;)

----
        Kalkulator dla inwestorów giełdowych:
        daytradercalc.trueart.pl
    • leew1 pewnie,że się "super laski" podobają! 16.02.09, 14:07
      nie ma w tym nić dziwnego, a wręcz przeciwnie- świadczy o tym ,ze są 100%
      chłopami! ale to nie znaczy,że Ty musisz czuć się zagrożona, skoro Ciebie wybrał
      to nie powinnaś się obawiać konkurencji. ja zawsze oglądam się za piękną i
      zadbaną kobietą, ale także za extra autem czy obrazem w galerii. moja żona przez
      kilka lat miała z tym problem, lecz z biegiem lat przyzwyczaiła się. dzisiaj, po
      20 latach małżeństwa, wracając z imprezy, pyta mnie czy widziałem tę lub tamtą
      kobietę i co sądzę o jej stroju czy urodzie. jest zdziwiona, gdy nie kojarzę o
      kogo chodzi i zaczyna się zastanawiać co ja tam robiłem skoro "taka laska" nie
      wpadła mi w oko.
      • melan2 Re: pewnie,że się "super laski" podobają! 16.02.09, 22:50
        Jak już stwierdzono na tym forum ( i położono krzyżyk na mnie :(( jestem głupia ;(((
        Ale, czy mogę sobie pozwolić zapytać: czy kiedy byliście parą, Twoja żona była
        osobą, która Cię kręciła na równi z tymi kobietami?
        Wcześniej wypowiadałam się, iż mam obawy, że skoro mój chłopak marzy Aż tak o
        rożnorodności pięknych/zrobionych/skąpo ubranych i nie bierze się za takie
        (twierdzi że głupie, że już zakochał się we mnie i nie chce, a może jest zbyt
        nieśmiały), to czy jak trafi (a na pewno trafi) na swój ideał który będzie
        jednak mądry to czy naszego związku szlag nie trafi (szczególnie, że ja jestem
        starsza, szybciej się zestarzeje, a on lubi raczej dzierlatki)
    • polimil Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 15:40
      Podobają się. I to jest dokładnie tak jak on mówi, inteligentna do
      życia, lala do łóżka. Ale nie chodzi o pustość, tylko o wyeksponowaną
      seksualność.

Zacznij pokazywać to co masz to będzie ok.
      • arsicilliana no dobrze, ale dlaczego 16.02.09, 15:46
        nikt tu nie pisze o inteligentnych lalach?
        takich, co to i jakis rozum maja i sexy sa?
        nie ma takich, czy co?
        • empeczy bo glupota jest sexy 16.02.09, 20:37
          Xdd
      • melan2 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 22:58
        nie przestanie mnie szanować, że nagle babka mięknie i się dla niego wypindrza?
        to w ogóle b. ciekawe, ale gdy dostałam od koleżanki (której bardzo nie lubi, bo
        nie jest w jego stylu i się puszcza... - tak to by sobie przynajmniej
        popatrzył;) eyeliner, i gdy go użyłam, to powiedział że brzydko wyglądam
        (wyglądałam b. wyzywająco, ale wg mnie ładnie, przestałam używać, bo miałam
        uczulenie, a on był zadowolony). Tak samo z bielizną wyzywającą, lubie taką, a
        on powiedział, ze on mnie najbardziej lubi w zwykłych bawełnianych majtkach!
        Więc o co tu chodzi, to ja nie wiem...
        • zamknij_oczy Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 17.02.09, 00:31
          Sprawa jest prosta: chce cię mieć tylko dla siebie, dlatego woli widzieć ciebie
          w barchanowych gaciach. Sam chętnie puszczałby się na prawo i lewo z
          wyzywającymi laskami, dlatego nie chce żebyś wyglądała jak one - mógłby nie
          wytrzymać konkurencji. W dodatku to jakaś melepeta jest, a nie facet, skoro
          wyszłaś z propozycją, a on" zastanawia" się nad wyuzdanym seksem z tobą. Moim
          zdaniem powinnaś go zostawić i znaleźć sobie mężczyznę który doceni ciebie taką
          jaka jesteś, będzie kochał, patrzył jak w obrazek nawet jak urodzisz mu 5 dzieci
          i będziesz gruba. Ten chłopak o którym piszesz zdradzi cię przy pierwszej
          okazji, przynajmniej tak wynika z twojego opisu. Naprawdę chcesz się z kimś
          takim wiązać? Wydajesz się bardzo rozsądną i fajną dziewczyną. Bądź taka jaka
          jesteś, a na pewno znajdzie się chłopak który to doceni. Olej go, zasługujesz na
          więcej niż na niezdecydowanego małolata lecącego na bikejki.
          • melan2 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 17.02.09, 00:47
            Ja bardzo rozsądna? oj narazisz się tutaj niektórym ;) Ale dzięki ;))
            Sęk w tym, że ja nie jestem taka pewna, że on zdradzi. To są moje obawy i
            dlatego szukam/badam/pytam... Z jednej strony był wolny, podrywały go takie
            łatwe dziewczyny Nic z nimi nie zrobił, bo chciał zaczekać ze straceniem "cnoty"
            na miłość...
            Ale z II strony, jakaś kobieta napisała tutaj, czy może wiąże się to z tym, że
            jest młody, niedoświadczony, nie ma na razie pozycji/stanowiska itp...
            i bądz tu mądra...
            • zamknij_oczy Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 17.02.09, 01:39
              "Cnota była i się zmyła" - tak w prosty sposób można skomentować zachowanie
              twojego chłopaka. IMO sama próbujesz sobie wmówić, że wszystko będzie dobrze, że
              będzie kochał ciebie aż do grobowej deski, bo zachował cnotę dla ciebie. To co
              robi wcale jednak na to nie wskazuje. Chcesz wyjść za niego i po każdym jego
              wyjeździe zastanawiać się czy przypadkiem nie zdradził? Podstawą w związku jest
              zaufanie. Ja już widzę duży deficyt w tym temacie, a istnieje duuuże
              prawdopodobieństwo, że z czasem wcale lepiej nie będzie. Po co ci to? Nie lepiej
              związać się z kim co do kogo nie będziesz miała takich rozterek?
    • xnonorx Podpowiedź 16.02.09, 16:50
      Podpowiem kilka rzeczy kobietom, bez nawiązywania do kogokolwiek;)
      1. Nie dajcie sobie wmówić, że "kochanego ciała nigdy za wiele". Być
      może są tacy faceci którzy to lubią, ale zapewniam: są w ogromnej
      mniejszosci.
      2. nie dajcie sobie wmówić, że liczy sie tylko wnętrze. Na dłuższą
      metę jest to trochę mało. Można uwielbiać czyjąąs osobowość, ale
      seks z niedbającym o siebie wielorybem to uwielbienie szybko
      zniszczy.
      3. Sama bielizna - to za mało.
      4. Liczą się drobiazgi - w sumie stanowią więcej niż każdy z osobna
      5. Człowiek jednak ma za sobą miliony lat ewolucji i tego nie da
      się "wyrwać" samym rozumem. Musz być zaangażowane prymitywne
      odruchy: seks, pożądanie, zazdrość.
    • lacido jeśli są ładne to pewnie tak n/t 16.02.09, 17:37

• vharia Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 16.02.09, 18:04
      a skąd, olabogaretyyyyyy, przekonanie, że jak zrobiona to "pusta
      lala"? Nie czytałaś nigdy wyników sond na temat tego, jak są
      odbierane kobiety? Te seksownie ubrane i podmalowane są uważane za
      NA TYLE INTELIGENTNE, ABY O SIEBIE ZADBAĆ. Te zaniedbane są uważane
      za nie dość bystre, aby pojąć jakie robią wrażenie.
      I to jest prawda. Można być pustą lalą i się wymalować, można. Ale
      naprawdę bystra babka nie wyjdzie z domu ani jak kocmołuch ani jak
      szara mysza, bo POJMUJE mechanizmy rządzące problemem, na czym jej
      (i nie tylko jej) facet zawiesza oko.
    • sonix24 Trafiłaś na dekla! 16.02.09, 19:01
      Więc żyj z nim i czekaj na to co będzie dalej, albo zamień na lepszy
      model.
    • erillzw Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 17.02.09, 03:04
      Poziom mojej inteligencji niestety nie pozwolił mi na zrozumienie o co właściwie
      autorce chodzi...

Inteligentni faceci niby mają wybierać inteligentniejsze od siebie? czy odwrotnie?

A z tym wyborem.. heh.. atawistycznie.. do łózka pójdzie z atrakcyjną acz pustą
      ale na stały związek wybierze taką, której będzie pewien ;)
    • seattle92 Faceci, spójrzcie najpierw na siebie! 17.02.09, 03:37
      Kobiety zwykle ubierają się pod gust polskich prostaczków. Tak wszyscy
      krytykujecie te blachary w białych kozaczkach, tlenionych włosach, solarką i
      tipsami, a sami przerznęlibyście taką. Ilu z was leci na Dodę, ilu z was robi w
      gacie oglądając pornole z tymi "zgrabnymi pustakami"??? Jak kultura w kraju,
      jakie obyczaje, jakie gusta, taka moda.
      Polscy faceci są zwykle bardzo zakompleksieni (słusznie zresztą) i sfrustrowani,
      ze laski często ich olewają. Stąd ta nienawiść do tandetnych blachar, które są
      takie głupie, a mają w du.pie zaloty polskich, "inteligentnych" i "przystojnych"
      facetów o "nienagannych" manierach.
      Prawda jest taka - jaki facet, takie laski wokół niego. Żaden normalny,
      inteligentny i wartościowy facet nie przyciąga głupiutkich i tandetnych dziewczyn!
      Także panowie, najpierw przyjżyjcie się sobie i swojemu zachowaniu, zamiast
      zmieniać wszystkich wokół. Weźcie się przede wszystkim siebie, a będzie dobrze!
      • zamknij_oczy Dziewczyny też ;) 17.02.09, 06:53
        Uogólnianie nie jest najlepszym pomysłem. Równie dobrze można by stwierdzić, że
        wszyscy w Polsce słuchają disco polo czy Ich Troje, albo że wszystkie polskie
        dziewczyny lecą na obcokrajowców. Bzdura. Kolejna to "Żaden normalny,
        inteligentny i wartościowy facet nie przyciąga głupiutkich i tandetnych
        dziewczyn!". Mylisz się - atrakcyjny facet zawsze będzie miał powodzenie, wśród
        wszystkich grup kobiet. Nie mam pojęcia dlaczego piszesz "Polscy faceci są
        zwykle bardzo zakompleksieni (słusznie zresztą)", ale domyślam się, że to
        wnioski z własnych przeżyć. IMO wcale nie jesteśmy gorsi od innych narodowości.
        Tyle, że egzotyka zawsze pociąga i niektóre dziewczyny wyciągają błędne wnioski
        podobne do twoich, bo tak naprawdę nie znają poziomu kultury obcokrajowca którym
        są zachwycone. Oczywiście buractwa po ulicach kręci się dużo, ale twoja opinia
        jest krzywdząca, bo maksymalnie upraszczasz. Ubiór to kwestia gustu i wyciąganie
        wniosków o osobie na jego podstawie to błąd. Z ostatnim zdaniem częściowo się
        zgadzam, z tym, że odniósłbym to do obu płci.
        • moni_011 Re: Dziewczyny też ;) 17.02.09, 11:25
          to nie egzotyka zawsze pociaga tylko w u nas malo jest fajnych w
          sensie przystojnych facetow, niestety ale nasz kraj slynie z ladnych
          kobiet, a nie facetow, ktorzy maja cholernie przecietna urode na tle
          innych nacji Europy....mozna to zawsze nadrobic ale mowimy o
          urodzie, wiec wlasnie tak jest.....a poza tym facetow zawszze beda
          krecic seksowne laski, to chyba normalne, kazdy jest raczej esteta i
          wzrokowcem, chociaz mowi sie, ze tylko faceci sa wzrokowcami co nie
          jest prawda wedlug mnie....
      • masher Re: Faceci, spójrzcie najpierw na siebie! 17.02.09, 16:45
        ty chyba chcesz nam naublizac piszac ze cos tak debilnego jak ta robaczewska
        jest w stanie faceta podniecic. przepraszam, jak bede chcial cos waskiego
        nadziac na ruszt to sobie otwornica dziury porobie w desce i bede mial lepszy
        efekt a poziom rozumnosci podobny.

ciekawi mnie tez wniosek ze skoro nie lubie takich pustostanow to znaczy ze
        jestem zakompleksiony itd. logiki w tym brak ale wniosek ciekawy lol
    • rechott Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 17.02.09, 08:15
      >i że gdyby miał do wyboru mnie, a taką
      > dziewczynę, wybrałby ją...

I po takim tekście Ty jeszcze z nim jesteś? Wychodzi na to, że jest z Tobą bo
      nic lepszego mu się nie trafiło. Można się domyślać, że jak mu się trafi to
      pójdziesz w odstawkę.
      Swoją drogą nazwanie faceta, który tak mówi do swojej kobiety "inteligentnym" to
      gruba przesada.
      Rzuć go zanim znajdzie sobie coś lepszego...
      • markac28 Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 17.02.09, 08:52
        i ty go nazywasz inteligentnym facetem? to raczej ćwierćinteligent
    • czungumangu Re: czy inteligentym facetom podobają się puste l 17.02.09, 10:35
      Melan mniemam, ze zaliczasz siebie do osob inteligentnych, a hipoteza ktora
      wysnulas jest naprawde infantylnie zabawna

nie od dzis wiadomo, ze mezczyzna podobaja sie piekne kobiety (najczesciej
      piekne kobiety sa puste, ale to nie regula), o ile robienie bledow ort swiadczy
      o braku pewnej wiedzy i oczytania (w dysleksje nie wierzę zbytnio), to co ma
      chodzenie do solarium z inteligencja? Po prostu zadbanie, dziwisz sie ze Twojemu
      facetowi podobaja sie inne zadbane kobiety, a sama jak napisalas chodzisz jak
      szara myszka i dziwisz sie ze mezczyzne ciagnie w druga strone - to jest tak
      jakby kobieta miala do wyboru flejtucha i zadbanego, czy pociaga cie smierdzacy
      ze szlugiem naukowiec?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka