rafal.dominiak 19.11.03, 22:24 Masz maila.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarna2003 Re: Do sarny2003 !!! 20.11.03, 02:59 rafal.dominiak napisał: > Masz maila.... > pozdrawiam dziekjuje za korespondencje i pozadrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: Do sarny2003 !!! 20.11.03, 03:20 moge do ciebie tez napisac? Moje malzenstwo tez do kitu wiec moze sobie umilimy czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo3 Re: Do sarny2003 !!! IP: 193.235.68.* 20.11.03, 10:01 W zasadzie to moglbym sie przylaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
sarna2003 Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 02:54 Gość portalu: olo3 napisał(a): > W zasadzie to moglbym sie przylaczyc. ok, mozemy tutaj gadac o naszym malozenstwie bo ja nie mam nic do ukrycia, po prostu zyje bez seksu, tzn. seksu z moim mezem, :) dzisiaj np. mialam super sex, o czym moj maz nic nie wie i sie nie dowie, a ze chce sie tym pochwalic to tutaj moge sobie na to pozwolic............. np. jak mozna naprawde miec sex z ta sama osoba przez ponad 12 lat i sie nie znudzic? dlatego musze sie troche zabawic, zobaczymy co bedzie dalej, oczywiscie po cichu, bo po co on ma na tym cierpiec? Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 03:53 zdziwilabys sie jakby sie okazalo ze on w tym czasie regularnie rypal twoje kolezanki... 12 lat wcale nie musi byc nudno. Trzeba tylko sobie zroganizoawac czas: zona na zakupy a ja do pracy a w pracy jus ladnie wyszykowana kolezanka czeka zeby wejsc pod biurko zeby obciagac banana Odpowiedz Link Zgłoś
sarna2003 Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 04:04 sociopata napisał: > zdziwilabys sie jakby sie okazalo ze on w tym czasie regularnie rypal twoje > kolezanki... 12 lat wcale nie musi byc nudno. Trzeba tylko sobie zroganizoawac > czas: zona na zakupy a ja do pracy a w pracy jus ladnie wyszykowana kolezanka > czeka zeby wejsc pod biurko zeby obciagac banana ile masz lat? ciekawa jestem czy mowisz z doswiadczenia, np, czy wiesz co to jest byc z kims przez 12 lat??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 12:15 wiem, szarenko, a wiesz ze mozliwe jest byc z taka osoba tez bez slubu, tak z wlasnej woli? Odpowiedz Link Zgłoś
sarna2003 Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 04:11 sociopata napisał: > moge do ciebie tez napisac? Moje malzenstwo tez do kitu wiec moze sobie umilimy > > czas? dlaczego nie pisz do mnie na sarna2002@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 12:17 sarna, czy ty nie jestes przypadkiem sarnem czyli jeleniem? Popatrz w lustro i jak nie ma rozowego okienka to idz na forum....mezczyzna???? Odpowiedz Link Zgłoś
sarna2003 Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 15:53 sociopata napisał: > sarna, czy ty nie jestes przypadkiem sarnem czyli jeleniem? Popatrz w lustro i > jak nie ma rozowego okienka to idz na forum....mezczyzna???? hey, jestem kobieta, w 100%, malutka sarenka zgubiona w puszczy, tu nie ma lustra, a jest pelno jeleni, :) Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata No i wyszlo szydlo z worka. 21.11.03, 16:40 Poznalem ten styl. Juz to gdziesz czytalem. Sprawdzielem i prosze: SARNA TO ADMIN PLCI MESKIEJ ktory nagania publike na forum Gazety. Spadaj pedale na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
sarna2003 Re: No i wyszlo szydlo z worka. 21.11.03, 20:04 sociopata napisał: > Poznalem ten styl. Juz to gdziesz czytalem. Sprawdzielem i prosze: SARNA TO > ADMIN PLCI MESKIEJ ktory nagania publike na forum Gazety. Spadaj pedale na > drzewo. oj nieladnie, socio, dlaczego tak mnie nie lubisz? co ja tobie takiego powiedzialam??????/ niedawno czytalam 'barani kozuszek' Kraszewskiego i ja wlasnie jestem jak ten kozuszek co mowi innym prawde ktorej oni nie chca slyszec, wiec co takiego ode mnie uslyszales? a swoja droga to od dziecinstwa zalowalam ze nie bylam chlopcem bo nie moglam grac w pilke nozna, nie moglam lazic po drzewach itd .....slyszalam 'przeciez ty jestes dziewczynka i tak nie wypada'......huje i tyle, pozdrawiam. sarna. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Sarna, zostales zdemaskowany i teraz tylko 21.11.03, 22:27 mozesz uwodzic homoseksualistow. Nie podszywaj sie pod kobiete bo ci nie wychodzi. Do wszystkich: A widzicie ze sociopata sie przydal?! Odpowiedz Link Zgłoś
sarna2003 Re: Sarna, zostales zdemaskowany i teraz tylko 22.11.03, 00:25 sociopata napisał: > mozesz uwodzic homoseksualistow. Nie podszywaj sie pod kobiete bo ci nie > wychodzi. > > Do wszystkich: A widzicie ze sociopata sie przydal?! ok, przyznaje sie ale z kad z Ciebie taki detektyw?????? gdzie byl moj blad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bingo!!! Re: Sarna, zostales zdemaskowany i teraz tylko IP: *.gigasoft.pl 22.11.03, 00:29 Trafiony . Zatopiony. Szkoda slow dalej! Odpowiedz Link Zgłoś