Dodaj do ulubionych

Do sarny2003 !!!

19.11.03, 22:24
Masz maila....
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sarna2003 Re: Do sarny2003 !!! 20.11.03, 02:59
      rafal.dominiak napisał:

> Masz maila....
      > pozdrawiam

dziekjuje za korespondencje i pozadrawiam.
    • sociopata Re: Do sarny2003 !!! 20.11.03, 03:20
      moge do ciebie tez napisac? Moje malzenstwo tez do kitu wiec moze sobie umilimy
      czas?
      • Gość: olo3 Re: Do sarny2003 !!! IP: 193.235.68.* 20.11.03, 10:01
        W zasadzie to moglbym sie przylaczyc.
        • sarna2003 Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 02:54
          Gość portalu: olo3 napisał(a):

> W zasadzie to moglbym sie przylaczyc.

ok, mozemy tutaj gadac o naszym malozenstwie bo ja nie mam nic do ukrycia, po
          prostu zyje bez seksu, tzn. seksu z moim mezem, :) dzisiaj np. mialam super
          sex, o czym moj maz nic nie wie i sie nie dowie, a ze chce sie tym pochwalic to
          tutaj moge sobie na to pozwolic.............

np. jak mozna naprawde miec sex z ta sama osoba przez ponad 12 lat i sie nie
          znudzic? dlatego musze sie troche zabawic, zobaczymy co bedzie dalej,
          oczywiscie po cichu, bo po co on ma na tym cierpiec?
          • sociopata Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 03:53
            zdziwilabys sie jakby sie okazalo ze on w tym czasie regularnie rypal twoje
            kolezanki... 12 lat wcale nie musi byc nudno. Trzeba tylko sobie zroganizoawac
            czas: zona na zakupy a ja do pracy a w pracy jus ladnie wyszykowana kolezanka
            czeka zeby wejsc pod biurko zeby obciagac banana
            • sarna2003 Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 04:04
              sociopata napisał:

> zdziwilabys sie jakby sie okazalo ze on w tym czasie regularnie rypal twoje
              > kolezanki... 12 lat wcale nie musi byc nudno. Trzeba tylko sobie
              zroganizoawac
              > czas: zona na zakupy a ja do pracy a w pracy jus ladnie wyszykowana kolezanka
              > czeka zeby wejsc pod biurko zeby obciagac banana

ile masz lat? ciekawa jestem czy mowisz z doswiadczenia, np, czy wiesz co to
              jest byc z kims przez 12 lat???????????
              • sociopata Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 12:15
                wiem, szarenko, a wiesz ze mozliwe jest byc z taka osoba tez bez slubu, tak z
                wlasnej woli?
      • sarna2003 Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 04:11
        sociopata napisał:

> moge do ciebie tez napisac? Moje malzenstwo tez do kitu wiec moze sobie
        umilimy
        >
        > czas?

dlaczego nie pisz do mnie na sarna2002@gazeta.pl

• sociopata Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 12:17
          sarna, czy ty nie jestes przypadkiem sarnem czyli jeleniem? Popatrz w lustro i
          jak nie ma rozowego okienka to idz na forum....mezczyzna????
          • sarna2003 Re: Do sarny2003 !!! 21.11.03, 15:53
            sociopata napisał:

> sarna, czy ty nie jestes przypadkiem sarnem czyli jeleniem? Popatrz w lustro
            i
            > jak nie ma rozowego okienka to idz na forum....mezczyzna????

hey, jestem kobieta, w 100%, malutka sarenka zgubiona w puszczy, tu nie ma
            lustra, a jest pelno jeleni, :)
            • sociopata No i wyszlo szydlo z worka. 21.11.03, 16:40
              Poznalem ten styl. Juz to gdziesz czytalem. Sprawdzielem i prosze: SARNA TO
              ADMIN PLCI MESKIEJ ktory nagania publike na forum Gazety. Spadaj pedale na
              drzewo.
              • sarna2003 Re: No i wyszlo szydlo z worka. 21.11.03, 20:04
                sociopata napisał:

> Poznalem ten styl. Juz to gdziesz czytalem. Sprawdzielem i prosze: SARNA TO
                > ADMIN PLCI MESKIEJ ktory nagania publike na forum Gazety. Spadaj pedale na
                > drzewo.

oj nieladnie, socio, dlaczego tak mnie nie lubisz? co ja tobie takiego
                powiedzialam??????/ niedawno czytalam 'barani kozuszek' Kraszewskiego i ja
                wlasnie jestem jak ten kozuszek co mowi innym prawde ktorej oni nie chca
                slyszec, wiec co takiego ode mnie uslyszales?

a swoja droga to od dziecinstwa zalowalam ze nie bylam chlopcem bo nie moglam
                grac w pilke nozna, nie moglam lazic po drzewach itd .....slyszalam 'przeciez
                ty jestes dziewczynka i tak nie wypada'......huje i tyle, pozdrawiam. sarna.
                • sociopata Sarna, zostales zdemaskowany i teraz tylko 21.11.03, 22:27
                  mozesz uwodzic homoseksualistow. Nie podszywaj sie pod kobiete bo ci nie
                  wychodzi.

Do wszystkich: A widzicie ze sociopata sie przydal?!
                  • sarna2003 Re: Sarna, zostales zdemaskowany i teraz tylko 22.11.03, 00:25
                    sociopata napisał:

> mozesz uwodzic homoseksualistow. Nie podszywaj sie pod kobiete bo ci nie
                    > wychodzi.
                    >
                    > Do wszystkich: A widzicie ze sociopata sie przydal?!

ok, przyznaje sie ale z kad z Ciebie taki detektyw?????? gdzie byl moj blad?

• Gość: Bingo!!! Re: Sarna, zostales zdemaskowany i teraz tylko IP: *.gigasoft.pl 22.11.03, 00:29
                      Trafiony . Zatopiony. Szkoda slow dalej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka