lejdi111 23.03.09, 09:18 Dlaczego mają w życiu lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus_flawiusz Re: słodkie idiotki 23.03.09, 09:22 lejdi111 napisała: > Dlaczego mają w życiu lepiej? bo są przynajmniej słodkie :-), tym samym bardziej akceptowalne od reszty idiotek Odpowiedz Link Zgłoś
pol_zartem Re: słodkie idiotki 23.03.09, 09:32 Uwielbiam byc "slodka idiotka"!!! Nie wymaga sie wtedy ode mnie zbyt wiele,nie obciaza problemami, mezczyzni chetnie takim kobietom pomagaja, opiekuja sie nimi, troszcza o ich potrzeby... A ja mam wtedy przewage... bo slodka idiotka jestem na pol etatu... Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: słodkie idiotki 23.03.09, 17:47 Moze...dlatego ,ze nie zadaja- "bardzo madrych pytan". Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyswit Re: słodkie idiotki 23.03.09, 20:12 Chętnie pomagają i mają łatwiej bo traktuje się je z litościwym pobłażaniem. Mniej się od nich wymaga i wierzy że niektórych rzeczy nie przeskoczą. Nawet jeśli tylko na takie pozują (w co nie wierzę) to tracą na tym, i jako ludzie - przez reputację, i zawodowo - przez rozwój kariery. Daleko na takim czymś się nie ujedzie, nie wiem co takim zachowaniem można zyskać? Chwilowy, pozorny sukces, bo coś się tam udało z czyjąś pomocą. Nie lepiej się czujesz jak sama do czegoś dojdziesz, choćby to miał być ten sam poziom? Poza tym, ładne nogi są czasem cenniejsze niż przeciętna głowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: słodkie idiotki 23.03.09, 20:20 > Poza tym, ładne nogi są czasem cenniejsze niż przeciętna głowa ;) szczegolnie... te,ubrane w ponczoszki,gustowna podwiazke ...i pachnaca bielizne,pomiedzy:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: słodkie idiotki 23.03.09, 20:17 Bo wielu panów lubi mieć za partnerki życiowe panie na swoim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyswit Re: słodkie idiotki 23.03.09, 20:35 Taa albo wielu panów lubi mieć za partnerki życiowe panie które nie wymyślają sobie (na potrzeby swojej skomplikowanej i bogatej osobowości) absurdalnych problemów ;] Jak to mawiał Pan Ktoś, im urządzenie prostsze tym bardziej niezawodne :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: słodkie idiotki 23.03.09, 21:10 qw994 napisała: > Bo wielu panów lubi mieć za partnerki życiowe panie na swoim poziomie. czyli jest i dla ciebie jakaś szansa... tyle, że trudno zgorzkniałą przekształcić w słodką Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: słodkie idiotki 23.03.09, 21:17 Wiedziałam, że napiszesz. Jezu, jak was jest łatwo sprowokować, bue he he. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: słodkie idiotki 23.03.09, 21:19 qw994 napisała: > Wiedziałam, że napiszesz. Jezu, jak was jest łatwo sprowokować, bue he he. kiepska riposta, nawet jak na ciebie (strasznie szablonowo-podręcznikowa) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: słodkie idiotki 23.03.09, 21:23 He he he :) No muszę przyznać, że mnie rozbawiłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: słodkie idiotki 23.03.09, 21:25 qw994 napisała: > He he he :) No muszę przyznać, że mnie rozbawiłeś :) ... i dalej brniesz w banał niskich lotów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lofbergs.lila Re: słodkie idiotki 23.03.09, 20:28 lejdi111 napisała: > Dlaczego mają w życiu lepiej nie podoba mi sie takie wartosciowanie w ogole co to za temat? ludzie sa rozni i cale szczescie jest ich na swiecie na tyle duzo, ze kazdy dla siebie znajdzie odpowiednich partnerow/ki, znajomych nie czepiajcie sie dziewczyn, dajcie zyc innym Odpowiedz Link Zgłoś
perfectly.simple Re: słodkie idiotki 23.03.09, 20:32 Nie mają. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.chinasky Re: słodkie idiotki 24.03.09, 14:52 Albo wydaje im się,że mają lepiej, albo chcą,żeby inni tak myśleli, albo są idiotkami i naprawdę w to wierzą;-) Odpowiedz Link Zgłoś