Gość: zaległy Re: czy wy faceci w ogole potraficie kochać IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 12:15 Tak, najbardziej siebie samych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: czy wy faceci w ogole potraficie kochać IP: *.4web.pl 27.11.03, 13:01 sami egoisci tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: czy wy faceci w ogole potraficie kochać IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 13:30 jest takie przykazanie " miłuj bliźniego swego jak siebie samego" wnosić z tego należy, że miłowanie samego siebie nie wyklucza miłości do drugiej osoby .A poza tym miłowanie samego siebie nie musi być egoistyczne, ja osobiście altruistą jestem, lubię się dzielić wszystkim co mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mybach Re: czy wy faceci w ogole potraficie kochać 27.11.03, 13:36 Potrafia. I to nawet bardzo. Sa czuli, wyrozumiali, i ufaja. Sorry to nie jest jakas szczegolna trudnosc, no chyba ze rozmawiamy o kims kto mimo wieku jest niedojrzaly emocjonalnie. Ale o marginesie nie rozmawiamy. A moze to, ze nie kochaja lub tak mowia to wynika to ze strachu przed bliskoscia, odrzuceniem, a moze wynika z wczesniejszych doswiadczen. Albo to nie ta kobieta. A tak powaznie to bardzo podoba mi sie okreslenie poety "spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza"... Wiec powodzenia. Mybach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: czy wy faceci w ogole potraficie kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 14:22 No znowu pytanie retoryczne. Znasz przeciez odpowiedz wiec po co pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: czy wy faceci w ogole potraficie kochać IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.11.03, 23:03 Co to za pytanie???Oczywiście, że potrafią. Każdy na swój sposób. Ja należę do tych, którzy kochają nad życie. Moja żona była pierwszą kobietą w moim życiu. Kocham ją szalenie, zawsze kochałem. Nie rozumiem więc po co zadajesz pytanie skoro chyba sama znasz odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata kochac? 28.11.03, 01:52 a za ile? Ja sie tego nauczylem obserwujac wlasnie kobiety. Te sie cenia i nie da sie zwalic ja nie dasz jesc. A cwansze to chca wiecej a po slubie zaraz rwa pieniadze do siebie. Mnie kasjer nie potrzebny i sam sobie policze. Odpowiedz Link Zgłoś
mala.ala Re: czy wy faceci w ogole potraficie kochać 28.11.03, 12:37 Siebie wręcz uwielbiają! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: czy wy faceci w ogole potraficie kochać 28.11.03, 16:05 zazdroscisz, Cwierc-Mozgu? Odpowiedz Link Zgłoś