02.12.03, 16:38
Nie masz odwagi odebrać telefonu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: YERSEY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 18:30
      nie masz odwagi na face to face - to cdn.
      • mileslonko Re: YERSEY 04.12.03, 17:19
        Face to face...to na pewno nie między mną i tobą. To po pierwsze.
        Dowiedziałaś się trochę , bo złamałaś prawo do prywatności i tajemnicy
        korespondencji. Włamałaś się do cudzej poczty mailowej, smsowej i ukradłaś
        listy. Więcej się nie dowiedziałaś i to właśnie ciebie boli.To po drugie.
        Po trzecie, nie chodzę na spotkania z kimś, kto jest nudny, minoderyjny,
        zakłamany, mentorski, zakompleksiony, złośliwy i zawistny. Kto potrafi tylko
        perorować we własnym przekonaniu dla swojej świetności.Nie kontaktuję się z
        mendami, które świadomie robią krzywdę innym. I tak właśnie moją nieobecność
        należało odczytać. Ale ty tego nie zrozumiałaś, bo jesteś i zarozumiała i
        wypełniona pychą i nie do zniesienia jest twoja roszczeniowa postawa oraz
        prymitywna PRL-owska mentalność, że to ty masz byc w centrum zainteresowania.
        A niby z jakiego powodu ?
        Doradzam ci dobrze. Zrezygnuj ze swojej twórczości na mój temat.
        • Gość: xyz Cytat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 17:39
          " Skopromitowałam się w firmie. W twoich oczach jestem kretynką skompromitowaną
          jednoznacznie, o mnie nie będziesz śnił, bo przecież nie dam rady wspomagać
          siebie w sposób ciebie wizualnie satysfakcjonujący i jeszcze się przypierdalam
          i w dodatku, co już wiem, zawsze byłam zaniedbana no i nie stoi za mną
          kolejka..klientów lub sapiących adoratorów, nieważne jakich."

CO PRAWDA TO PRAWDA. ŚWIĘTE SŁOWA ZWŁASZCZA TE O KLIENTACH. CO K...A TO K...A.
          A CO DO WYGŁĄDU TO NIE MA JAK PRAWDZIWA SAMOOCENA.
          CO MI ZROBISZ JAK MNIE ZŁAPIESZ.

• Gość: xyz Trzeba było przyjść... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 18:08
            doszło by, najprawdopodobnie, do zawieszenia broni. To ty proponowałaś
            spotkanie.
            Kto tak postępuje z ludzmi to ma na co zasłużył. Pisze to w kontekście całego
            twojego " bardzo udanego" życia. Postępuj tak dalej: prowokuj, obrażaj,
            poniżaj. Ukazuj cału asortyment twojego zachowania z wyzwiskami, wulgaryzmami,
            agresją.
            To nie ominie cię niejedna sprawa w prokuraturze.
            • mileslonko Re: Trzeba było przyjść... 04.12.03, 18:56
              Dziękuję za ostrzeżenie.Traktuję twoją publiczna wypowiedź jako zastraszanie,
              grożbę i pomówienie. I nie pouczaj mnie. Jak zawsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka