Dodaj do ulubionych

SEX ANALNY...

IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.03, 16:57
tak wielu facetow uwaza, ze seks analny to cos strasznego i wogole..
a nigdy tego nie probowali. dziwne kobietom to sprawia przyjamnosc, czemu nie
moze to sprawic frajdy facetowi? a otoz moze i to duza!
Ostatnio moja dziewczyna namowila mnie na wspolna zabawe gumowym penisem.
Wydawalo mi sie ze to bedzie obrzydliwe, ale jakos sie prrzemoglem. Kiedy
masowal moj odbyt w pewnym momencie po prostu mialem orgazm i to taki, ze sie
glowie nie miesci! I bez wytrysku!
Poczytalem sobie na ten temat, okazuje sie ze podczas stosunku analnego u
mezczyn masowana jest prostata. Po kilku minutach masazu dochodzi do jej
skorczow, takich samchy jak podczas orgazmu, tylko wtedy nie wydala ona
spermy. Odjazd taki, ze hej! Jak sie panowie przemozecie to pobawcie sie ze
swoimi dzieczynami :)))

Adam
Obserwuj wątek
    • mala.ala Re: SEX ANALNY... 16.12.03, 17:03
      Gość portalu: Adam napisał(a):

> tak wielu facetow uwaza, ze seks analny to cos strasznego i wogole..
      > a nigdy tego nie probowali. dziwne kobietom to sprawia przyjamnosc, czemu nie
      > moze to sprawic frajdy facetowi? a otoz moze i to duza!
      > Ostatnio moja dziewczyna namowila mnie na wspolna zabawe gumowym penisem.
      > Wydawalo mi sie ze to bedzie obrzydliwe, ale jakos sie prrzemoglem. Kiedy
      > masowal moj odbyt w pewnym momencie po prostu mialem orgazm i to taki, ze sie
      > glowie nie miesci! I bez wytrysku!
      > Poczytalem sobie na ten temat, okazuje sie ze podczas stosunku analnego u
      > mezczyn masowana jest prostata. Po kilku minutach masazu dochodzi do jej
      > skorczow, takich samchy jak podczas orgazmu, tylko wtedy nie wydala ona
      > spermy. Odjazd taki, ze hej! Jak sie panowie przemozecie to pobawcie sie ze
      > swoimi dzieczynami :)))
      >
      > Adam
      Nie wiem czy wiesz, ale kobiety nie mają prostaty.Nie słyszałam o kobietach,
      które doznawałyby szczególnych rozkoszy podczas tego typu penetracji.
      • Gość: Adam Re: SEX ANALNY... IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.03, 23:31
        Nie wiem, z tego co tu niektore forumowiczki pisza, to im sprawia przyjemnosc.
        A to ze kobiety nie maja prostaty..hehe ich strata.

adam
        • sociopata [...] 17.12.03, 03:52
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: ppp Re: mala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 15:07
            Jasne socio. Ale pewnie twoja mama tez lubila czesto z tata chodzic na kakao.
            Ona tez jest curef?
            • Gość: czterejpancerni czyli ja tez IP: 213.33.69.* 17.12.03, 17:57
              jestem zboczona curef :((( a do tego teoretyczka, bo o seksie analnym
              przeczytalam juz duzo, a nigdy nie sprobowalam. Ach, ach jaka szkoda, no moze
              dzisiaj uda mi sie namowic mojego samca.

Mam pytanie: tak juz brutalnie technicznie- po fakcie, ptaszek moze byc troche
              umorusany w ... no wlasnie? Czy mozna tego jakos uniknac?
              • Gość: x Re: czyli ja tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 18:19
                lewatywa.....
                • Gość: czterejpancerni Re: czyli ja tez IP: 213.33.69.* 17.12.03, 18:31
                  Problem w tym, ze nigdy nie robilam- ale skoro sie bawimy w otwartosc- kiedy
                  ta lewatywe? 1h, 2h przed? Kwadrans wczesniej?
                  No zabieg jakos mi sie nie kojarzy z milosnymi uniesieniam- pewnie jestem
                  hipokrytka...
                  • Gość: greg Re: czyli ja tez IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 18:37
                    ja bardzo czesto tego doswiadczam popieram ze orgazm jest odjazdowy,lubie to i
                    nigdy nie jestem umorusany
                    • bart68 Re: czyli ja tez 17.12.03, 19:01
                      Gość portalu: greg napisał(a):

> ja bardzo czesto tego doswiadczam popieram ze orgazm jest odjazdowy,lubie to
                      i
                      > nigdy nie jestem umorusany

Uważaj żeby Ci hemoroidy nie wypadły :))))))
                      • Gość: Ivetka Re: czyli ja tez IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 20:19
                        Nie wiem czemu ale wydaje mi się, że anal nie sprawiał by mi przyjemności. Raz
                        spróbowałam ze swoim facetem, nawilżył mi dziureczkę jednak nie pozwoliłam mu
                        tak do końca włożyć swojego ptaszka ponieważ poczułam niesamowity ból,
                        oczywiście później oberwał ode mnie za to, że nalegał na ten rodzaj sexu, a ja
                        przez tydzień nie mogłam nic z siebie wydalić:-( strasznie się męczyłam tym
                        bardziej, że krwawiłam i goiło się powoli...Co do faceta - to zazwyczaj oni
                        lubią anal, (mój lubi bardzo jak mu wkładam paluszek) pozdrawiam.
                        • sociopata Re: czyli ja tez 17.12.03, 20:35
                          ptaszek, posrany, hemoroidy wypadaja, wsadzam mu paluszek w odbyt. Ludzie, co
                          was tak pogielo? qutas smierdzi goownem, ciebie boli odbyt, krew sie leje,
                          majtki pomalowane... czy to wplyw magazynow dla kobiet obiecujacych im
                          ze 'posiadziesz go jak mu dasz zalozyc w druga dziurke??? Bo facetow to
                          rozumiem: przyprowadz mu koze to ja pchnie w kazdy mozliwy otwor.

Osoby ktore wymagaja analka sa do tego zmuszane posrednio lub bezposrednio.
                          Brzydka baba musi jakos zlowic, ladna juz to polubila. Po 40ce dobry proktolog.
                          • Gość: Kris Re: czyli ja tez IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.12.03, 00:22
                            hehe .....
                            Czy to sie nie nazywa sado-maso? takie w wersji light?
                            Ale sie rozbawiłem, sorki :)
                          • Gość: a Re: czyli ja tez IP: *.server.ntli.net 18.12.03, 12:44
                            Socjopata Ty jestes jedyna osoba myslaca na tym forum!
                            • sociopata Re: czyli ja tez 18.12.03, 15:13
                              No dobra, rozczuliliscie mnie wiec podam wiecej wskazowek... jak sie babka
                              ugnie i da walic w odbyt (specjalnie nie uzywam terminow: 'kochac sie w kakao',
                              czy, 'pokochac sie drugie okienko', zeby tu niektorzy nie znalzeli uzasadnienia
                              dla swojej glupoty) to facet traci dla niej szacunek. O, on tego jej nie powie.

Teraz uwaga: Ta sama pani domu, zona, matka, ze stazem i doswiadczeniem nie da
                              sie walic w odbyt przez meza, ale zrobi to chetnie z pierwszym poznanym facetem
                              w ciagu paru minut. Walenie w odbyt bylo i jest srodkiem zapobiegania ciazy u
                              biednych ludow wschodnich i w Wielkiej Brytanii. Najbardziej przerazajace jest
                              to ze seksuolog Gazety POPIERA seks analny! Facet mowil ze jest to normalne i
                              dobre. Sa bakterie ktore zyja tylko w dupie. Po stosunku w niej, czesto wedruja
                              do ust partnera. Lekarz ma ubaw jak widzi potem ze pacjentka ma bakterie
                              weglowe w ustach, bo te tylko zyja w odbycie. Po rozwaleniu dupska jest zawsze
                              mozliwosc dac sobie to pozszywac i przemodelowac u specjalisty (tak, sa dzis i
                              tacy).
                              • larss Chrzanisz 18.12.03, 19:01
                                Bardzo fajnie ze urzadzasz krucjate przeciwko seksowi analnemu, ale obawiam sie
                                ze na niewiele sie to przyda. Poza tym gadasz bzdury. To ze ty tracisz szacunek
                                dla kobiety uprawiajacej seks analny, to jeszcze o niczym nie swiadczy. Mow za
                                siebie a nie za wszystkich facetow. Jest wielu takich ktorzy traca szacunek dla
                                kobiety uprawiajacej seks oralny. A sa nawet rozmaite giertychy i jurki ktore
                                maja szacunek tylko dla kobiet kochajacych sie w pozycji misjonarskiej. Tylko
                                co z tego? Zadna normalna, nowoczesna, znajaca swoja wartosc kobieta sie tym
                                nie przejmie bo wie ze tym co o niej sadza jurki z ciemnogrodu nie warto sie
                                przejmowac.

A poza tym, po co sie wypowiadasz o rzeczach o ktorych nie masz najwyrazniej
                                pojecia. Lekarze pracujacy w srodowiskach gejowskich mowia ze przypadki
                                uszkodzenia odbytu w czasie seksu sa ekstremalnie rzadkie. Krew???? To chyba
                                trzeba z jakims sadysta sie zadac.

A do tych ktorzy obawiaja sie o higiene przy seksie analnym, mam prosta rade.
                                Prezerwatywa!!!! Czysto, zdrowo i przyjemnie.
                              • camel_3d Re: czyli ja tez 18.12.03, 19:28

> dla swojej glupoty) to facet traci dla niej szacunek. O, on tego jej nie
                                powie.
                                >

Moze uzyje twojego slownictwa, zebys latwiej zalapal. A czy wedlug ciebie
                                rozkraczona kobieta, lezaca na kanapie nie traci szacunku?
                                WOgole nie rozumiem, jak mozna komus do lozka zagladac? Kazdy robi co lubi i to
                                jego sprawa. Przeciez nikt cie nie zmusza to seksu analnego z twoja dziewczyna.

camel
                            • Gość: czterejpancerni Re: czyli ja tez IP: 213.33.69.* 18.12.03, 15:16
                              e tam ja i tak sprobuje, duza juz jestem dziewczynka i jak mnie zaboli to
                              przestane, nie dam sobie rozerwac ;)
                              • rectum_stretcher Re: czyli ja tez 24.12.03, 20:45
                                stara babo, nie podniecaj sie niezdrowo na forum mezczyzna.
        • Gość: pp Re: SEX ANALNY... IP: *.adsl.proxad.net 18.12.03, 21:06
          Domyslic sie nietrudno, ze pan Adam, autor niniejszego watku jest gejem.
          Partner + "ka" dalo zaslone dymna i teraz wielu czytelniow marzy by
          sprobowac "inaczej". I oto panu Adamowi chodzilo.

Czy nie wdzicie, ze od kilku miesiecy lobby gejowskie jest w ogromnym
          natarciu?? Ze w prasie, radiu i TV ta DEWIACJA jest pokazywana jako norma?? Czy
          nie zdajecie sobie sprawy, ze w elitach spolecznych jest coraz wiecej gejow? Ze
          sa wplywowi? Ze pomagaja sobie nawzwjem?

Post p.Adama powinien sie zakonczyc wezwaniem: Ty tez mozesz byc gejem, zobacz
          jakie to mile!
          (i nie przejmuj sie, ze Twoja kobieta nie chce; znajdz faceta!)
          • Gość: Adam Re: SEX ANALNY... IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.03, 21:19
            Pan Adam czyli ja, nie jest gejem. Kropka. NIe szukaj podtekstow.
    • envi Re: SEX ANALNY... 19.12.03, 01:15
      a jednak penetrowanie mojego faceta palcem wydaje mi sie...obrzydliwe!!!!
    • Gość: Ja Re: SEX ANALNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 12:48
      Seks analny może być dla kobiety, a nią właśnie jestem, bardzo, bardzo
      przyjemny. Nie powoduje podrażnień, uszkodzeń, krwawień, hemoroidów itp. jeśli
      jest się bardzo podnieconą (o co musi się postarać parter). Po pierwszym razie
      czułam się trochę dziwnie, ale nie będę kłamać: było to bardzo przyjemne dla
      mnie i mojego partnera. Pozdrawiam odważnych i życzę miłych doznań!
      • rectum_stretcher Re: SEX ANALNY... 24.12.03, 20:47
        boze, jaka ty kurwo jestes poteznie glupia! Sp...j na forum dla zbokow!
        • helga0 Re: SEX ANALNY... 25.12.03, 20:05
          A ty jesteś niewyobrażalnym chamem i prostakiem. I na dodatek debilem
          nieumiejącym dyskutować.
    • sloggi Re: SEX ANALNY... 30.12.03, 14:26
      To, że Tobie się to podobało, nie znaczy, że podobać się będzie każdemu.
    • katarzyna.br Re: SEX ANALNY... 30.12.03, 17:04
      Ludzie!! Przecież jest tyle dużo przyjemniejszych rzeczy do robienia niż takie
      paskudztwo, ale ja w ogóle jestem na etapie całkowitej niechęci do sexu, i jak
      czytam takie wypowiedzi to jeszcze bardziej mi się odechciewa.

Sex jest zdecydowanie przereklamowany i mam wrażenie że ludzie uprawiają sex z
      nudów bo nic lepszego nie mają do zrobienia. To żałosne.
      • Gość: Wizytator Re: SEX ANALNY... IP: *.icpnet.pl 30.12.03, 23:59
        Tyle postów i w zasadzie żadnych konkluzji...
        Z mojej obserwacji tego wątku wynika, że najwięcej do powiedzenia (w negatywnym
        tego słowa znaczeniu) mają Panie, które nigdy tego nie próbowały. Przypomina to
        trochę krzyki zwolenników Radia Maria przed kinami, gdy wyświetlają jakiś film
        "z religią w tle". Zagadnięte staruszki z reguły odpowiadają tak: "No... Nie
        widziałam, ale domyślam się, że to coś strasznego i dlatego protestuję...".
        Idiotyczne, prawda?

Seks analny, jako jedna z odmian współżycia, istnieje znacznie dłużej niż choćby
        nasze Państwo. I śmiem przypuszczać, że nie tylko dzięki homoseksualistom...

Nie jestem jednym z tych ogierów licznie odwiedzających tutejsze forum, ale w
        ciągu kilku lat mej aktywności seksualnej udało mi się namówić na seks analny 8
        kobiet (tylko 6 odmówiło). Oczywiście w większości nie były to przygodne,
        jednorazowe partnerki, toteż mieliśmy czas, aby stopniowo dochodzić do tego, co
        też tak fascynowało starożytne greckie, perskie czy hinduskie pary w tej
        odmianie seksu. Przyznaję, z wyjątkiem jednej z Pań, wszystkie które udało się
        namówić, nie były szczególnie zadowolone po pierwszym czy drugim razie (żadna z
        nich nie posiadała uprzednich doświadczeń w tej kwestii). Nie mam pojęcia na ile
        zawiniły tu moje troszkę nadprzeciętne rozmiary, a na ile po prostu seks analny
        należy do tych rzeczy, które nie smakują od razu (jak np. alkohol czy
        papierosy...). Jednak przy kolejnych podejściach miałem okazję obserwować juz
        tylko przyjemność partnerek...

Któraś z forumowiczek słusznie zauważyła, że kobiety nie mają prostaty. Zgoda,
        natomiast druga część tezy, że wobec tego fizjonomicznego faktu kobiety nie moga
        odczuwać rozkoszy z seksu analnego jest delikatnie mówiąc pozbawiona racji.
        Proponuję choćby zerknąć do literatury medycznej i dowiedzieć się, która część
        ludzkiego organizmu (nieinwazyjnie dostępna) posiada najwięcej zakończeń
        nerwowych. Potem wystarczy pomyśleć co ma wspólnego tarcie ze stymulacją tylnej
        ścianki pochwy i... następnie przekonać się osobiście, że nie taki diabeł
        straszny, jak go malują :)))

P.s. Warto oczywiście przy okazji seksu analnego stosować lubrykaty, choć nie
        jest to żaden aksjomat. Jedna z moich partnerek nigdy nie pozwala mi niczego
        nawilżać, gdyż - jak twierdzi - odbiera jej to połowę przyjemności. Fizjologia,
        miłe Panie i Panowie, jest wszak rzeczą osobniczą (dosłownie i w przenośni :)))

Serdeczności

Wirtualny turysta
        • sociopata Re: SEX ANALNY wg wizytatora 31.12.03, 05:32
          wizytator jest gejem a to gej to homoseksualsita. Jednoczesnie posuwa(l)
          rowniez babki czyliz e jest biseksualny. Aiwec jest gejem biseksualnym?! Chodzi
          mi o semantyke. Zawsze myslalem ze albo sie jest heteroseksualista,
          homoseksualista albo biseksualista. Ty natomiast jestes gejem ktory kiedys byl,
          no sam juz nie wiem, myla mi sie te pupki.
        • Gość: Koeln Re: SEX ANALNY... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.04, 18:41
          wszystko ladnie, tylko ze temat jest o penetrowaniua anlnym mezczyzn a nie
          kobiet ;))) I to czy ktorys z panow chcialby sprobowac ;))))

pozdrawiam.
    • mickey.mouse Re: SEX ANALNY... 31.12.03, 17:54
      Tego jeszcze nie było :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka