Dodaj do ulubionych

Gra muzyka

IP: *.acn.waw.pl 02.07.09, 10:14
Mam ten telefon od miesiaca i musze powiedziec ze jest to urzadzenie wszystko majace, niczego mu nie brakuje. Dziala sprawnie a po zaktualizowaniu jeszcze szybciej ;) Wifi dziala sprawnie, bez problemu w autobusie w korku w centrach handlowych mozna sie polaczyc i cieszyc sie internetem za free, GPS dosyc dlugo lapie sygnal ale na szczesci telefon zostal wyposażony w A-GPS ktory skraca ten problem z ok 10-15minut do 2 sekund xD. Aparat robi calkiem dobre zdjecia wiadomo lustrzana to to nie jest ale jak na telefon to mysle ze kazdemu beda wystarczec. Na temat symbiana nie bede sie wypowiadac gdyz jest to bardzo kontrowersyjny temat. Lecz moge powiedziec ze jest to moj drugi telefon z symbianem i jestem mile zaskoczony, co nie oznacza ze nie potrafi sie zaciac wyjsc z aplikacj itp. Odtwarzacz muzyczny jak i glosniki to jest napewno nasjwieksza zaleta tego telefonu, gra on bardzo czysto i glosno no i wejscie 3,5mm to tez jest olbrzymia wygoda dla wszystkich ktorym nie spodobaja sie standartowe sluchawki. Wyswietlacz tez jest jak na moje potrzeby idealny duzy czytelny bardzo czuly na dotyk, filmy na tym telefonie to czysta przyjemnosc. Warto jeszcze zwrocic uwage na wyposazenie a dokladnie na karte 8gb na ktorej wejda zdjecia filmy i godziny muzyki.
Obserwuj wątek
    • Gość: 0l3j Re: Gra muzyka IP: *.ramtel.pl 17.07.09, 21:31
      :) super telefonik mam pd ponad miesiąca :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka