Dodaj do ulubionych

niewierny facet

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 22:11
jestem od roku zwiazana z facetem, ktory jak sie dowiedziealam nie moze zyc
bez skokow w bok, chcialam zerwac ta znajomosc ale wlasnie dowiedzialam sie
ze jestem w ciazy, no i co? on zaklina sie ze mnie kocha, wiec dlaczego tak
mnie rani. nie wiem czy jest szansa ze zmieni sie w uczciwego faceta?
Obserwuj wątek
    • sarna2003 Re: niewierny facet 19.12.03, 22:32
      Gość portalu: noa napisał(a):

> jestem od roku zwiazana z facetem, ktory jak sie dowiedziealam nie moze zyc
      > bez skokow w bok, chcialam zerwac ta znajomosc ale wlasnie dowiedzialam sie
      > ze jestem w ciazy, no i co? on zaklina sie ze mnie kocha, wiec dlaczego tak
      > mnie rani. nie wiem czy jest szansa ze zmieni sie w uczciwego faceta?

nie zmieni sie, ale mysl o dziecku i o sobie, niech on ciebie utrzymuje, a ty
      mozesz sobie dobrze zyc..........mysl o sobie co dla ciebie lepiej, nie zrywaj
      teraz moze kiedys jak znajdziesz kogos innego, niech on teraz skacze kolo
      ciebie i dziecka, i niech placi..............gragtulacje ze bedziesz mama, to
      cos najpiekniejszego w zyciu kobiety, czy to twoje pierwsze??
      • envi Re: niewierny facet 21.12.03, 16:08
        oszalałaś chyba!!!!!jasne że nic a nic się nie zmieni,zostaw palanta,niech
        płaci alimenty,bo przecież to także jego dziecko,a Ty zorganizuj swoje życie
        tak żeby dzieciak miał jak najlepsze dzieciństwo,a nie patrzył na znerwicowaną
        skokami w bok tatusia matkę.chyba że wolisz stać na drugim planie i szarpać
        się z niewiernym.
    • daffne Re: niewierny facet 21.12.03, 19:30
      Wszystko zalezy od tego co do Niego czujesz...Jezeli Go kochasz a On obieca poprawe zawsze mozesz starac sie zapomniec o przeszlosci...Jesli nic do Niego nie czujesz badz Mu nie ufasz utnij to jak najszybciej .Nie mecz sie.Dasz sobie rade ..Kobieta zawsze wybaczy ale nigdy nie zapomni..taka prawda...
      Zycze powodzenia .
    • Gość: Triss Merigold Re: niewierny facet IP: *.acn.waw.pl 21.12.03, 20:44
      Podaj choć jeden powód dla którego miałby chcieć się zmienić.
      • sociopata Re: niewierny facet 22.12.03, 06:28
        np lekkie potracenie samochodem z boku.
      • nikt23 Re: niewierny facet 24.12.03, 12:00
        Gość portalu: Triss Merigold napisał(a):

> Podaj choć jeden powód dla którego miałby chcieć się zmienić.

Witaj Triss
        Nie chce absolunie go bronić, jednak czasami człowiekowi trzeba dać szansę.
        Może teraz dotrze do niego ,że zostanie ojcem i musi zię zmienić.Ale jeśli
        zawiedzie Jej zaufanie.....niech go "wyrzuci na zbity pysk"
    • bart68 Re: niewierny facet 22.12.03, 11:34
      Gość portalu: noa napisał(a):

> jestem od roku zwiazana z facetem, ktory jak sie dowiedziealam nie moze zyc
      > bez skokow w bok, chcialam zerwac ta znajomosc ale wlasnie dowiedzialam sie
      > ze jestem w ciazy, no i co? on zaklina sie ze mnie kocha, wiec dlaczego tak
      > mnie rani. nie wiem czy jest szansa ze zmieni sie w uczciwego faceta?
      Prawda jest taka, że tego typu faceci będa zawsze zdradzać. Mogą zapewniac i
      obiecywać, ale nie zmienią się. Mój dobry przyjaciel niestety w taki sam sposób
      postepuje juz z druga swoją zoną-młoda i piekna, ale zdradzana co jakis czas. Z
      ta ciążą to wtopa, bo to niczego nie zmieni a dziecko juz jest
      • Gość: Cronos Re: niewierny facet IP: *.gdynia.mm.pl 22.12.03, 21:27
        Masz rację, bart...
        Cholerną rację, nie potrafię tego opanować,
        to silniejsze ode mnie.
    • Gość: ppp Re: niewierny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 01:08
      Czy sarna pisze pod kilkoma nickami? Tez watek jest rownie debilny jak ona.
      Blad logiczny sciemniaro. DOWIEDZIALAS sie ze nie moza zyc bez skokow w bok,
      ale nie UDOWODNILAS mu rzadnych. I skoro nie wiesz czy cie ZDRADZAL, to wcale
      nie moze cie RANIC kretino!!! Nie wiem czy jest szansa ze twoj facet "zmieni
      sie w uczciwego faceta" ale wiem ze jest niewielka szansa zebys ty nabrala
      odrobiny oleju w glowie. Co za naciagana historia. Ktos ci powiedzial ze on
      jest taki i owaki a ty "chcialas zerwac TA znajomosc", no kupy sie to nie
      trzyma. SARNO ZYCIE TO NIE DYNASTIA ANI MODA NA SUKCES. Moglas wymyslic cos
      lepszego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka