aliciaaa 08.09.09, 12:16 Staje przed Wami dziewczyna zgrabna i zadbana ubrana w fajną bieliznę,pończochy i te sprawy:)I co Wy na to?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aliciaaa Re: "te sprawy" 08.09.09, 13:17 Historia taka:poznanie przez internet,spotkanie jedno fajne,odległość,dalej rozmowa o wszystkim i niczym.A ja mam fantazję akurat na coś szalonego,a nie wg utartego schematu- spotykanie,myślenie czy to ten czy to ta,czekanie,bo nie wypada itp.Nie wiem kim on może być dla mnie,ani ja dla niego,lubię go,zainteresował mnie na tyle,że mam ochotę na to właśnie,nawet znienacka pojechać do niego i nie przejmować się co wypada,a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: "te sprawy" 08.09.09, 13:21 bełkotliwie...co to są "te "sprawy"??? zamierzasz pojechać gdzieś w pończochach??? Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: "te sprawy" 08.09.09, 13:56 O ku... jaki ty jesteś zabawny!Może jeszcze mnie nazwij dziwka lub inną szmatą,a na pewno się przejmę.Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: "te sprawy" 08.09.09, 14:11 nadinterpretacja...najpierw piszesz o pończochach, potem o wyjazdach, potem histeryzujesz o dziwkach... wszstko z toba w porządu??? napisz wreszcie co to są "te sprawy"... Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek_s_back Re: "te sprawy" 08.09.09, 14:48 dowiem się wreszcie co to są "te rzeczy" czy też bedziesz uciekać od odpowiedzi na pytanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
glus123 Re: "te sprawy" 08.09.09, 13:31 Laska wyluzuj trochę.. Facet sam ci powinien zaproponować jakies spotkanie w wiadomym celu i nie chodzi tu o jakies pieprzone konwenanse, ale o to że jeśli mieszka teraz z jakąś laską (swoją dziewczyną, żoną..) to nie możesz tak do niego poprostu wpaść bo nie będzie na to przygotowany.. Kiedy go uprzedzisz, że masz takie plany by do niego przyjechać to sądzę, że prawdziwy facet zorganizuje jakieś lokum w ciągu kilku dni. Co do extra bielizny i ewentualnie pończoszek to chyba lepiej mieć je spakowanym podczas podróży bo to jednak lepiej kiedy jest w takich momentach świeża i czysta... ;) (chyba, że to nie jest aż taaak odległość tylko raptem godzina jazdy) Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: "te sprawy" 08.09.09, 14:05 Nie ma laski,nie ma żony:)Nie mam zamiaru wpadać do jego domu,bez przesady,mam tam znajomych,może być hotel,niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: "te sprawy" 08.09.09, 18:11 aliciaaa napisała: > Nie ma laski,nie ma żony hyhy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tro.ll Re: "te sprawy" 08.09.09, 13:32 aliciaaa napisała: > nawet > znienacka pojechać do niego i nie przejmować się co wypada,a co nie. uzgodnij jednak wcześniej termin, bo dziewczyna w jego mieszkaniu może dostać nerwicy z powodu braku identycznych pończoch. :D Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: "te sprawy" 08.09.09, 13:47 dodatkowo przed cala akcja - ze tak sobie pozwole przytoczyc slowa z pewnego kultowego filmu: "Upewnic sie czy nie ksiadz!" Odpowiedz Link Zgłoś
anel25 Re: "te sprawy" 08.09.09, 14:16 ... i czy matka nie siedzi z tyłu !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 14:02 a my na to jak na lato. tak malo piekna wokol. pytamy: a skad to cudo czy zjawa sie wziela? i co slyszymy?... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 14:27 Daje prawoklik i zapisz jako ... Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 14:48 Szkoda zadać tu jakiekolwiek pytanie na tym forum,same niedojeby intelektualne tu siedzą i do tego jeszcze pewnie nie nadają się do seksu,ale prężą się dumnie i który da lepszą ripostę.Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 14:54 aliciaaa napisała: same niedojeby > intelektualne tu siedzą i do tego jeszcze pewnie nie nadają się do > seksu, No toś się pięknie wkomponowała. Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:04 Szkoda Ci,że nie masz takiej laski,no nie?Tylko jakąś niedojdę zapewne,która leży jak kłoda i czeka aż się ją dotknie. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:07 Może ma taką przy której mu staje więcej niz raz :D Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:10 Albo wcale mu nie staje. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:13 > Albo wcale mu nie staje. To jego przetestowałaś a mnie nie chcesz? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:16 Bo mi się rzygać chce-dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:18 > Bo mi się rzygać chce-dlatego. wsadzić Ci palec? Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:34 Wsadź sobie palec w dupę,ale swoją!Nie sądzę żeby do ciebie cokolwiek dotarło,ale spróbuję.Faceci myśli,taki jak ty np.,że dziewczyna,która pisze na forum,że ma się ochotę przespać z facetem,który jej się podoba,to zaraz taki jeden czy drugi myśli,że jak z jednym ma ochotę się przespać,to już z każdym też i myśli,że jak napisze taki delikwent jakieś centymetry,to co?Gwarnatuję Ci,że jakbyście stanęli obok siebie,to na twój widok zrobi mi się niedobrze,a ja jego wprost przeciwnie.Jesteś w stanie to pojąć,że jak się chcę przespać z nim,to z np.tobą już nie.Zapewniam cię,że tak właśnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:40 No dobrze koniec juz o mnie. Niegrzecznie jest mówiić cały czas o sobie. Teraz porozmawiamy o Tobie. Więc do której klasy chodzisz? Wyraziłaś tyle mądrości o życiu i świecie ze to musi być już co najmniej 2 klasa. W ogóle to ile ty masz lat? Można cie puknąć bez zawierania znajomości z prokuratorem? Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:53 Nie zaskakujesz mnie,bardzo standardowe myślenie,jak brak argumentów,to walimy w wiek i niedojrzałość,a jeszcze niedawno z linijką wyskakiwał. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 16:21 Do tej pory to ty oceniałaś mnie. I to po jednej mojej wypowiedzi miałaś wyrobioną opinię. Teraz to ja oceniłem ciebie, a ponieważ jestem od ciebie znacznie inteligentniejszy i bardziej doświadczony zrobiłem to dopiero po kilkunastu twoich wypowiedziach by nie wyciągnąć pochopnych i błędnych wniosków. Co do wieku to oceniam cie na 2 klasę liceum nie robisz już błędów ortograficznych jednak gdy używasz złożonych zdań to styl wypowiedzi staje się chaotyczny i niejasny. Znaczy się gimnazjum już jest raczej za tobą ale matura przed. Kolejna spostrzeżenie jest takie że jesteś egocentryczką której zdaje się że jest osobą wyjątkową i że jej problemy powinny interesować wszystkich ludzi. To typowe dla ludzi niedojrzałych wszystkim im zdaje sie że są wyjątkowi. Twoje skupienie sie na sobie nie pozwoliło ci zauważyć że jesteś manipulowana nie tylko przez mnie. I szukając facetów z jajami nie zorientowałaś sie że znalazłaś takich co sobie jaja robili. Idz już i puki choć trochę nie wydoroślejesz nie zaczepiaj facetów w sieci. Jeszcze którys cie wykorzysta czy cuś Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 16:37 Snuj sobie dalej te swoje analizy,jeśli ci to pomaga czuć się bardziej inteligentnym. A i naucz się ortografii i interpunkcja też by się przydała,to też świadczy o inteligencji. A faceta konkretnego,a nie facetów mam zamiar wyrwać na żywo,a nie w sieci,bo w sieci każdy ma 18 cm,ty możesz tylko pomarzyć o takiej lasce z fantazją i sobie zwalić te 18 cm przed monitorem możesz conajwyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:21 Czy ja mam problem z życiem seksualnym, który musiałbym roztrząsać na forum? To teraz spójrz w lustro... Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:51 Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem.Tu nie chodziło o problem z życiem seksualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 16:17 Zakładam, ze to: "zgrabna i zadbana ubrana w fajną bieliznę,pończochy i te sprawy:)" nie jest element życia seksualnego? Dziewczyno nie każ mi się schylać poniżej dna, żeby prowadzić z Tobą dyskusję... Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 16:42 Nie każę ci,nie bełkocz. Co to ma wspólnego z problemami w życiu seksualnym? Wymieniłam elementy,ale nie powiedziałam,że mam z tym problem, wręcz przeciwnie, chcę te elementy szybko wykorzystać. To twoja interpretacja, że jest jakiś probklem,dorabianie filozofii tam,gdzie jej nie ma,a to chyba domena kobiet,a nie facetów z jajami,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 17:46 A TO BABY TEZ GWALCA.MUSZE SAMA SPROBOWAC ZASTOSOWAC.ALE BEDZIE UBAW. Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 18:07 No...mało jeszcze wiesz w takim razie,ale co się dziwić jak się leży jak kłoda w pozycji klasycznej całej życie pod kołdrą,to takie rzeczy dziwią. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 14:58 >i do tego jeszcze pewnie nie nadają się do seksu To najlepiej sprawdzić doświadczalnie, zamiast rzucać pochopne oskarżenia, jeszcze ktoś się obrazi czy cuś. Jak jesteś młoda ładna i z wielkim cyckami bez rozstępów oraz nie masz celulitu na zadzie, to mogę Cię puknąć byś nie miała już więcej wątpliwosci czy nadaje się do sexu czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:01 Nie,nie możesz mnie puknąć,bo masz za mało oleju we łbie.To nie są pochopne oskarżenia,większość która tu udziela tych żałosnych rad,to nie nadaje się do niczego,tylko leczy tu swoje kompleksy,a do seksu jak przyjdzie co do czego,to ani be ani me,ale ku... w sieci jestem wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:06 > Nie,nie możesz mnie puknąć,bo masz za mało oleju we łbie. Ale ja nie mam zamiaru pukać cie olejem we łbie :) >To nie są > pochopne oskarżenia,większość która tu udziela tych żałosnych rad,to > nie nadaje się do niczego,tylko leczy tu swoje kompleksy,a do seksu > jak przyjdzie co do czego,to ani be ani me,ale ku... w sieci jestem > wielki. Na szczęście ja nie udzieliłem żadnej rady. Zadałem tylko pytanie iec to nie do mnie. I nie czuje sie wielki 18cm to nie jest wielki Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:08 Ale żebyś mnie puknął,to dla mnie jest niezbędny jednak jeszcze mózg,którego ty nie posiadasz.Proponuję jeszcze wstawić zdjęcie żeby udowodnić jaki ja jestem the best w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:11 >Proponuję jeszcze wstawić zdjęcie żeby udowodnić jaki ja jestem the best w sieci. Czy mam przyłożyć linijkę byś nie miała wątpliwości co do 18cm? Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:15 Nie rozumiesz co się do ciebie mówi?Prosty komunikat.Możesz mieć ile chcesz cm,ale jak nie masz mózgu,to... Nie od dziś wiadomo,że nie wielkość się liczy więc daruj sobie jakieś linijki,bo to żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:20 Ależ ja mam mózg. >Nie od dziś wiadomo,że nie wielkość się liczy Tak mówią tylko kobiety facetów z małymi siurkami No to jak będziemy sie pie...ć Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 18:43 > No to jak będziemy sie pie...ć Wskakujesz w forumowe modus operandi kol. poprionionego... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Pytanie do facetów z jajami 10.09.09, 20:27 A co tylko on tutaj lubi ładne cycate młódki? A reszta co? Kochający inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
stemin Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:01 Jeśli ma być to jednorazowa akcja albo niezobowiązujący seks w przyszłości to propozycja dla faceta może być bardzo miła. Jeśli jednak masz wobec niego jakieś plany na przyszłość to pomysł (delikatnie mówiąc)raczej nie najlepszy. Poczekaj i daj się zdobyć a dopiero później realizuj te fantazję (chyba że forteca juz dawno zdobyta - wtedy to co innego) Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 15:06 No właśnie,a skąd ten stereotyp,że jak ma się plany na przyszłość,to trzeba czekać niewiadomo ile,bo wcześniej nie wypada.Bo co,kobieta to dziwka,a facet to niby co?Chore myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
netusek Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 17:00 Bo faceci juz tak mają, że lubia gonic króliczka i było już o tym na forum pewnie z milion postów..., ale skoro Ty wiesz lepiej jak podejść do swojego faceta to spoko nikt ci nie broni pojechać do niego i go przeleciec.. Ja bym sie generalnie z takiej okazji ucieszył... ;) Ale to czy bym później wiązał z tobą jakieś plany to już pewnie zależałoby od tego, czy naprawdę byłabyś taka dobra w tym łóżku.. Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 17:41 Tak?A dlaczego niektórzy faceci mówią,że lubią kobiety z inicjatywą? Po za tym to nie jest mój facet,gdyby był,to już dawno bym to zrobiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 20:02 Leja sie widze w tym watku, ze az przyjemnie popatrzec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Pytanie do facetów z jajami 08.09.09, 20:06 Zajrzałam tu "po latach" dla rozrywki i... nie zawiodłam się :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 ja nie mam jaj 09.09.09, 10:03 bo jestem baba ale zapytałam brata (jaja ma) powiedział, że by cię pewnie przenicował na miejscu, a potem dał twój numer swoim dobrym kumplom, żeby wiedzieli gdzie dzwonić w sytuacji awaryjnej Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: ja nie mam jaj 09.09.09, 18:12 No i właśnie tutaj wyszło twoje upośledzenie umysłowe,bo tłumaczyłam już dobitnie,że skoro mam ochotę to zrobić z jednym,to nie znaczy,że ze wszystkimi tak robię,ale nie dotarło widzę,ale ty wiesz lepiej,no nie? Polecam ci trochę fantazji w łóżku,a nie odbębnianie w koło tego samego i udawanie świętej cnotki. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: ja nie mam jaj 09.09.09, 19:43 aliciaaa napisała: > No i właśnie tutaj wyszło twoje upośledzenie umysłowe,bo tłumaczyłam > już dobitnie,że skoro mam ochotę to zrobić z jednym,to nie znaczy,że > ze wszystkimi tak robię, To tłumaczyłaś nam, a nie kolesiowi, co go chcesz, eee.. przelecieć? o_O > Polecam ci trochę fantazji w łóżku,a nie odbębnianie w koło tego > samego i udawanie świętej cnotki. Hmmm.... A ta porada na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 Re: ja nie mam jaj 09.09.09, 23:37 aliciaaa napisała: > No i właśnie tutaj wyszło twoje upośledzenie umysłowe,bo tłumaczyłam już dobitnie,że skoro mam ochotę to zrobić z jednym,to nie znaczy,że ze wszystkimi tak robię,ale nie dotarło widzę,ale ty wiesz lepiej,no nie? wybacz, ale wszystkich twoich postów w tym wątku czytać nie zamierzam, aż tak pasjonująco niestety nie piszesz; a w poście głównym nic nie było powiedziane na temat mono/poligamicznych twoich skłonności zresztą tu chodzi o to co FACET by pomyślał, prawda? a nie co ty myślisz, bo ty jesteś święcie przekonana, że byłabyś spełnieniem wszystkich marzeń erotycznych (i tu mogłabyś się naciąć...) no więc ci napisałam, co znany mi facet by pomyślał, ale tobie się nie spodobało, bo chciałaś usłyszeć że jęzor by mu wywaliło do ziemi i zapomniał o bożym świecie, więc mi pojechałaś... bez sensu... > Polecam ci trochę fantazji w łóżku,a nie odbębnianie w koło tego > samego i udawanie świętej cnotki. Dziewczynko, jeżeli dla ciebie taką niesamowitą wyuzdaną fantazją, którą chełpisz się jakby to był najnowszy i nikomu nieznany opatentowany przez ciebie wynalazek, jest niespodziewana wizyta w seksownej bieliźnie, to sorry ale ty gó.wno wiesz o spełnianiu fantazji; bardziej szczegółowo nie będę pisać o moich doświadczeniach w kwestii spełniania fantazji bo mnie admin wytnie, ale uwierz, że ogólnie to z tymi pomysłami dosyć cienka jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: ja nie mam jaj 10.09.09, 00:50 Błędne myślenie,wcale nie nie uważam,że byłabym spełnieniem wszystkich marzeń erotycznych,bo nie wszyscy lubią i nadają się do wszystkiego.Nie mam się czego wstydzić,w takiej bieliźnie mogę się pokazywać,tym bardziej,że mam co pokazać więc nie wyglądam jak laski z cellulitem na udach i wylewającym się brzuchem i cyckami,dlatego w przeciwieństwie do nich,mogę bez oporów pokazywać się tak jak chcę bez wstydu,bo niestety tak to już jest,że to tak działa.A co do fantazji,to każdy ma inne,ja mam taką i zamierzam ją już wkrótce spełnić i naprawdę gó... mnie obchodzi już wasze zdanie na ten temat,bo wychodzi wasza pruderia i zaściankowość,że dziwka itp.A ja mam fantazję być raz dziwką i co?Zaręczam,że faceci o tym marzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
tin.ker.bell Re: ja nie mam jaj 10.09.09, 08:04 dziwi mnie tylko, jak juz tak bardzo wyzwolona jestes, ze zwracasz sie z taka bzdurka na forum twoj pomysl wcale fantazyjny nie jest zanadto to kobieta ubrana w bielizne = dziwka? no no ciekawe... obawiam sie, ze twoja karta przetargowa jest twoj wiek i uroda jedynie jestem starsza od ciebie, jak mniemam, ale z twoimi smiesznymi dylematami... jestem pewna, ze tego faceta( gdybysmy razem do niego przyszly) ja bym miala nie ty ;P i wcale nie musialabym sie rozbierac oprocz urody nalezy miec tzw cos w sobie, ale ja to juz mialam w wieku 20 lat, nie wiem na ile ty masz obecnie, ale na pewno mniej i pamietaj to zaden sukces zlowic towar/mieso meskie na raz ja od zawsze bylam kobieta, w ktorej sie zakochiwano Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: ja nie mam jaj 10.09.09, 09:30 No no no!I o to właśnie chodzi,w końcu z sensem jakaś odpowiedź.Problem w tym,że ja się jeszcze nie rozebrałam,a on mnie już bardzo lubi i uwielbia ze mną gadać,bo myślę tak samojak Ty,najpierw trzeba zainteresować faceta głową,a potem...a on jest trochę nieśmiały więc...I mam więcej niż 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 dobra, to z innej mańki 10.09.09, 10:00 Zaręczam ci, że nie jest tak, że każdy facet marzy i rzuci się na każdą skąpo ubraną zgrabną i młodą laskę, nie róbmy z nich zwierząt. Pożyjesz i zrozumiesz, że danemu facetowi ślina może pociec i cieknie na widok skąpo ubranej ale własnej, dobrze znanej i może wcale nie najzgrabniejszej kobiety, ale świadomej swej wartości i nie bojącej się rozebrać pomimo cellulitu na tyłku. Kolejna rzecz - jak rozumiem, widziałaś się z facetem raz, poza tym gdzieś chyba napisałaś, że jest trochę nieśmiały - jeżeli nie seksiliście się w ogóle na pierwszym spotkaniu, to takim zachowaniem możesz go najzwyczajniej ostro wystraszyć i nic z tego nie będzie. Oczywiście może być inaczej, no ale wątek jest 'gdybający'. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: dobra, to z innej mańki 10.09.09, 15:04 o to to:) yoko w samo sedno:) gdybajacy watek a nie cos co godne realizacji, krolikowej Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: ja nie mam jaj 10.09.09, 00:58 alicio, rozumiem ze cici nudno samej siedziec po drugiej stronie lustra, i ciagle tego samego krolika ciagac, za futerko... ot plbojka:) milej zabawy, pozdro siozdro K Odpowiedz Link Zgłoś
szczes Re: Pytanie do facetów z jajami 09.09.09, 11:35 pytanie o osobowość człowieka:) jak to co ... kwestia czego Ty po tym oczekujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Pytanie do facetów z jajami 09.09.09, 12:02 hmm, a ja kiedys w wyniku szczes liwej pomylki gadalam z takim, okazal sie facetem z jajami choc(ich o paradoksie:)nigdy nie widzialam. ot, widac mial je w glosie:) peesy i wlasnie go pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik A czy ja jestem pies Pawłowa? 09.09.09, 14:40 Owszem, będę odczuwał podniecenie, ale ja nie rzucam się na każdą zgrabną laskę, która jest mną zainteresowana, bo by mi na alimenty nie starczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 09.09.09, 14:53 > Staje przed Wami dziewczyna zgrabna i zadbana ubrana w fajną > bieliznę,pończochy i te sprawy:)I co Wy na to?:) Jeśli już jest w (samej) bieliźnie, pończochach itp. z reguły oznacza to, że etap zapoznawczy mamy juz za sobą i że czas jakiś już sie znamy, a nie że wyskoczyła jak diabełek z pudełka lub dziwka z tortu. W takiej sytuacji pewnie zacząłbym rozpinać koszulę ... ;-) Gdyby jednak pojawiła się "znikąd", zainteresowałbym się czy nie uciekła właśnie z patologicznego domu lub agencji wiadomej gdzie pracowała wbrew woli, czy nie cierpi na jakieś zaburzenia, no i czy jej nie zimno :-P Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 09.09.09, 19:46 tapatik napisał: > bo by mi na alimenty nie starczyło. A teraz Ci starcza? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 09.09.09, 22:07 Taaa starcza mu,macho forumowy hahahaha...a za monitorem siedzi taki szaraczek. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 16.09.09, 11:05 aliciaaa napisała: > Taaa starcza mu,macho forumowy hahahaha...a za monitorem siedzi taki > szaraczek. Zawsze atakujesz personalnie każdego, kto ma inne zdanie niż Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 09.09.09, 21:12 następny dla którego "antykoncepcja" to słowo-zagadka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 09.09.09, 21:56 Alicjaa pracowalas w burdeluu.. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 09.09.09, 22:00 dlaczego podpinasz się pode mnie skoro piszesz do Autorki? Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 09.09.09, 22:03 Następny zacofany,który gołe laski ma tylko ne ekranie komputera.Tak,pracowałam w burdelu,bo mam ochotę na coś szalonego-co za zaściankowe myślenie przygłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
aliciaaa Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 09.09.09, 22:05 Nie tylko "antykoncepcja" jest dla nich zagadką. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 16.09.09, 11:13 lacido napisała: > następny dla którego "antykoncepcja" to słowo-zagadka ;) Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 18.09.09, 23:31 żeby nie płacić alimentów należy nie dopuścić do zapłodnienia a do tego służy antykoncepcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 17.09.09, 11:56 pomysl, otwierasz drzwi a tam taka babka w rozchylonym plaszczu a pod nim malo co... a ty nagle dostajesz sprintu po schodach i lecisz szybciej niz bolt uciekajacy przed gepardem bo nie masz w domu zabezpieczenia lol to by dopiero bylo a mina babki bezcenna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 18.09.09, 23:32 myślę ze widok faceta zaskoczonego tym widokiem byłby na tyle zabawny żeby antykoncepcja nie była potrzebna :P Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 21.09.09, 07:33 lacido napisała: > następny dla którego "antykoncepcja" to słowo-zagadka ;) Następna, która nie rozumie słowa "aluzja" i bierze wszystko dosłownie. Przy okazji - znasz metodę antykoncepcji, która daje 100% pewność? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 21.09.09, 09:36 Człowieku obudź się, żyjemy już w XXI w. i tabletki dają 100% o ile bierze się je regularnie. Ciąż z tabletek jest naprawdę znikomy procent, trzeba mieć wyjątkowego pecha już chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 21.09.09, 12:35 ewelline napisała: > Człowieku obudź się, żyjemy już w XXI w. i tabletki dają 100% > o ile bierze się je regularnie. Ciąż z tabletek jest naprawdę > znikomy procent, trzeba mieć wyjątkowego pecha już chyba. Wiem. Mój pierwszy wpis, to była ironia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 21.09.09, 21:42 tapatik napisał: > > Wiem. > Mój pierwszy wpis, to była ironia :-) a znasz powiedzenie: przyganiał kocioł garnkowi... ? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: A czy ja jestem pies Pawłowa? 21.09.09, 21:40 następny który myśli po tym jak powie :) wiesz co to abstynencja seksualna? - 100% skuteczna antykoncepcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Pytanie do facetów z jajami 09.09.09, 20:36 aliciaaa napisała: > Staje przed Wami dziewczyna zgrabna i zadbana ubrana w fajną > bieliznę,pończochy i te sprawy:)I co Wy na to?:) o co własciwie pytasz? jaki problem? chcesz jechać - jedziesz. o co biega? nie łapie Odpowiedz Link Zgłoś
ds0 Re: Pytanie do facetów z jajami 09.09.09, 22:25 Jeżeli ta dziewczyna to Ty to kijem bym nie dotknął. Za dużo szczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfcxz Re: Pytanie do facetów z jajami 10.09.09, 08:14 Z rozkosza byś sie wystroił w damską bielizne, zboczony trollu Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 to jest 16.09.09, 11:13 niecywilizowane ale odwazne i kreatywne :) inspirujace wręcz. Musisz go dobrze wyczuc, bo konserwatywny facet wykopał by Ci z domu nazywajac suką. Niesmialy by sie wystraszył i zadzwonił po policje. Oglnie podoba mi sie idea całkei mw porzo :) ale sporo odwagi trzeba z punktu widzenia kobietty do takcih przedsiwiec bo to nieklasyczne CHODZI CI O SEKS BEZ ZOBOWIAZAN - wiec spoko calkiem, ale naprawde czesc facetow sie sploszyła jesli by to takie dzikie było, a jesli powiesz troche normalnei o tym "bez niespodzianki" to zwyczajnie sie umowcie i tyle, po co robic zamieszanie i ryzywkowac utrate tak dobrego bzykanka Odpowiedz Link Zgłoś
im.everyone.i.feel.used hej !! do mnie mozesz przyjechac ;-) 16.09.09, 12:13 w takim stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier Re: Pytanie do facetów z jajami 16.09.09, 12:50 aliciaaa napisała: > Staje przed Wami dziewczyna zgrabna i zadbana ubrana w fajną > bieliznę,pończochy i te sprawy:)I co Wy na to?:) ja bym pomyślał, że życie jest piękne i wziął się do roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Pytanie do facetów z jajami 17.09.09, 11:50 wtedy najpewniej budze sie lol Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Pytanie do facetów z jajami 17.09.09, 16:26 aliciaaa napisała: > Staje przed Wami dziewczyna zgrabna i zadbana ubrana w fajną > bieliznę,pończochy i te sprawy:)I co Wy na to?:) i mnie nie staje,bo ma paskudny charakter Odpowiedz Link Zgłoś
karocia Re: Pytanie do facetów z jajami 21.09.09, 17:57 forum fantastyczne ubawilam sie setnie :D - juz dodalam do ulubionych... a tak na marginesie, to dziwka nazywasz ciagle sama siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś